Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Biri bana noldugunu anlatsın olm benim devreler yandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abi Salih iyiydi ya, pişseydi ya. Neyse Emre de fena değil ama tükürdüğünü yalamak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Kendimizi nasıl daha fazla rezil edebiliriz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bunneh said: hayır :D edit: liebe'nin sorusuna cevap soru değil sitem o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kesin çift forvete dönüyoruz ya belli oldu -----volkan----- GG--bekir--yobo--hak ----emre-topal-raul------ -----belhanda---- kuyt/semih(emenike :D)--Sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bonservissiz yolladik bonservis veripmi alcaz emreyi :D heralde alacagi varsa vazgecip bedava gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bonservissiz, 2.5 yıl anlaşma ile geri döndü deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yok yok feshetmişler sözleşmesini madridle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 emre yine bonservissiz alınmış adam hayatı boyunca bir kere bonservis ödenerek transfer edilemedi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şimdi belhanda yattıda emenike'yi falan mı alcaz..şu son iki gün neler görücez bakalım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 geri dönmesi yeter. saha içinde düzgün oynamayana kızması yeter. aykuta gider yapması yeter. mağlubiyete isyan etmesi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 of kesin geldi. https://twitter.com/emrebelozoglu5/status/296378280280481792 emre'nin gelmesi iyi takım açısından da. arkadaş sezer'i gönderelim bari beşiktaşa. belhandayı da almayalım. forvet alalım 4-4-2 oynayalım kanatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Eternal said: şimdi belhanda yattıda emenike'yi falan mı alcaz..şu son iki gün neler görücez bakalım daha Guiza'yı almayın da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 çok acayip ya bizim bu yönetim. ne bilim sevinmedim desem yalan olur kuytla beraber boost verirler takıma sanki. bilemedim ya. şerefsiz aziz hemen 2 parmak bal çaldı ağzımıza işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Eternal said: şimdi belhanda yattıda emenike'yi falan mı alcaz..şu son iki gün neler görücez bakalım daha belhanda için cuma günü geliyor dediler bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 noluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ahahaha son yillarin en muhtesem yonetimi var ya fb'de. hem teknik hem idari yonden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aziz kenara çekil, bundan sonra kadroları ben kurcam demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oo fener abarttı boku cıktı. ikinci yarı lig izlenmez artık.her maç 5 gol atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 uche ucaktaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 uche sizin defanstan iyidir lan şu yaşında bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Facebookta arkadaş yazmış yarıldım :D said: Fenerbahçe'de Emre'den sonra ikinci bomba; ESKİ FORVETİMİZ EFSANE BEŞNAŞNİK DE DÖNDÜ. Guiza lazer epilasyonda, birazdan gelir. Wederson metrobüse binmeye çalışıyor. Deivid'in telefonu kapalı. Lugano uyuşturucu simsarı olmuş. Tuncay Şanlı İngilizce dersinde. Serhat Akın Allah'a emanet. Selçuk Şahin hala bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ya bu arada Emre eski formuna dönerse mevcutlardan daha iyi oynar da ne bileyim önlibero çöplüğüne dönmedi mi takım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://www.emregeldimi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 harbi yazık lan kimin takımıysa walla acıdım emreden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar