Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 said: Kazım Dirik Mahallesi 197 Sokak’taki çocuk parkının köşesindeki ağaçtan gece kedi sesi geldiğini duyan sokak sakinleri bunu önemsemedi. Ancak sabah işyerine gitmek üzere sokağa çıkanlar, ağaçta ölü bir kedinin telle bağlanıp sarkıtıldığını görünce şok oldu. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1114144&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 never forget ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kediye yazık olmus.kalan saglar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yine aynı adam yapmış bile olabilir bence. Yine olay bornova'da çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bizim parktı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sıkıntı yok beyler, veriler gösteriyormuş ki çocukken böyle psikopatlık yapanlar genelde ilerideki hayatlarına taşımıyormuş bunu. edit: Yapanın çocuk olduğunu varsaydım da değilmiş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 DarKRideR said: said: Kazım Dirik Mahallesi 197 Sokak’taki çocuk parkının köşesindeki ağaçtan gece kedi sesi geldiğini duyan sokak sakinleri bunu önemsemedi. Ancak sabah işyerine gitmek üzere sokağa çıkanlar, ağaçta ölü bir kedinin telle bağlanıp sarkıtıldığını görünce şok oldu. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1114144&CategoryID=77 Bu o.c.lerin elini kolunu kesip hayata devam etmelerini saglayacaksin, surunsun dursun it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Llama said: bizim parktı lan bu ölüler parkı değil mi la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 intihar etmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Theridone said: ölüler parkı değil mi la bu yok.stadyumun altındaki caminin arkasındaki park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 oha kesin tanıyorum o zaman yapan veletleri. ben bi soruşturayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Theridone said: ölüler parkı değil mi la bu pardon pardon fidanlık camiinin orası karıştırdım parkların adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi yapan çoçuksa acırım da 18 den büyükse getirin aynısı ben yapıyım şerefsize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 çocuksa da tokat manyağı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sadist dolu ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sanatsal bakış açısı http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7z1eoucDz1qf8kyeo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 o kediyi ağaca telle asanı aynı şekilde asıp sabaha kadar çığırtmak lazım, hoşuna gideceği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bunu yapan OCdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bu haberi ben yaptım. İha deha falan haberi ege ajanstan satın alıp kendi isimleri ile yayınladılar. İsmim mismim hak getire. Bir de üstüne ajansla anlaşmışlar sanki haberi yapan ben değil mişim de sıradan vatandaşmışım gibi benimle röportaj yaptılar. Çıtımı çıkaramadım. Neyse orda mahallelinin tepkisini çekti diyor ya. Yok öyle bir şey. Tepki mepki çekmedi. Saat 8.30'de okula giderken kediyi gördüm. Okula gidip fotoğraf makinesi olan arkadaşı aldım. Saat 9.30 oldu. Haberin fotoğraflarını çektik. 10 oldu saat. 1 ALLAHIN KULU kedinin orda asılı olduğunu önemsemedi. Fotoğrafları çekerken çöp atan amcalar zerrrrrrrre kaale almadı. Çocuğunu okula götüren bir teyze çocuk kediyi görmesine rağmen çocuğun gözünü kapatmadı. Emniyet bu bizim meselemiz değil belediyeyi araman lazım dedi. Belediyeyi aradık. Bu bizim meselemiz değil emniyeti araman lazım dedi. Normalde bir gazetecinin yapmaması gereken bişe yapıp o kediyi ordan ben ve arkadaşım indirdik. Daha da kötüsü... O hayvan hakları makları zamanzingoları var ya. 3 tanesine ulaştık dedik böyle böyle. Yapacağımız bir şey yok dediler. Al yarın bağırırlar şimdi. HAYVAN HAKLARI NERDEAĞĞ diye. Asıl sizin suratınıza tükürmek lazım da. Tükürülecek bir suratınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 koşa koşa fotograf makinesi alacagına bi gazete ya da kullanmadıgın bi havlu ıvır alıp kediyi alaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 cenaze töreni mi yapsaydı bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adam yapacağını yapmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tamam habercilik ruhuyla yapmışta.resmi çektikten sonra direk indirseymiş bekliceğine.bizim halkımız hayvanları umursamaz çüknü.belediyemiş çöpçüymüş o hayvan orda kokana kadar bırakırlar. cenaze değil foto çektikten sonra yere koyup üstünü gazete ile örtüp bi taş koyacan ben civarda ölü hayvan görürsem öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Red said: koşa koşa fotograf makinesi alacagına bi gazete ya da kullanmadıgın bi havlu ıvır alıp kediyi alaydın Anlatamamışım heralde. Kediyi ben ve fotoğrafçı arkadaşım indirdik. İndiren biziz. Üstünü de çocuklar görmesin diye kapattık zaten. Sağdaki soldaki gazetelerdeki yorumlarda ömrümde yemediğim kadar küfür yiyorum. Dışarıya neden bakmamışım? Ulan kedi bu kedi. Kedi miyavlar. Kedi azdığı zaman da diğer kedilerle kavga ettiği zaman da miyavlar. Öyle ciyak ciyak bir ses duymadım ki.. 2-3 miyavlama duydum hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 TÜRK DEXTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar