Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 @senko olamaz abi, girmesin kimse böyle muhabbete bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRustme Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.halloflords.com/7.jpg babam fakirliğin ne demek olduğunu anlayayaım diye aynı bu gardolap ve çalışma masasından maragoza yaptırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 buralar cooook degerlencek sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 mokoko bi dusun kıllı kaslısın internete ustun cıplak foto koyuyosun bi yandan da french kiss yolluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 senin baban var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.halloflords.com/2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bence fotolar fake deilse ayıp moderasyon tarafından forçene düşmeden önce kaldırılması taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 BramStoker said: Kadınlar mevcut sevgililerinden/kocalarından daha iyisini bulmadan bir diğerine yelken açmazlar. Yani mevcut sevgililerini terk ettikten sonra daha iyisini aramaya koyulmazlar. Mevcut sevgililerinin koynundayken bellidir bir sonraki durak. Çok çok iyi kadınlar, gerçekten anlaşamadıkları veya sevmedikleri erkeklerden ayrıldıktan sonra kendilerine bir başka partner bulurlar. Gerçekten güvenebilecekleri birini. Öyle kadınlar az. Bunu bil yani. Hayat bunları bilince daha güzel oluyor. Çok uzun lan bunu kimse okumaz. Kadınlar maymun gibidir, yeni dalı tutmadan eskini bırakmazlar. desen yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi kadın milleti bu logic ararsan 34905384538 sayfa c kodunu render etmeye calısan program gibi fatal error verirsin,hepimiz böyle dengesiz hatunlara denk geldik ama cok buyutmemek lazım,tosun gibi adamsın bulursun yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 senko said: mokoko said: ne var olm o yazışmalarda. bende dahil, benim tanıdığım bildiğim her adamın ilişkisinde o şekilde diyaloglar dönüyo. yapma abi sen hic girdin mi boyle dialoga BU NE LAN!!! hayir adam bi de killi kasli bisi... abi frenchkiss yolluyorum sana ıslak ıslak muhabbetine girmedim tabiki ama aşkımlı canımlı cicimli sevgilimli muhabbet dönüyo sonuçta sürekli. bişi yok bunda. ama frenchkiss yollamak çok abartı asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 benjani said: yatakta yetememişsinbu şık acil olarak eklenmeli ve tekrar oylanmaya sunulmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 "nutella yerim" said: tosun gibi adamsın bulursun yenisini fotolardaki adam mı tosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Fin said: sebepsiz değil yani , Lord_Argos said: Dedem bu öğlen gömülecek ve tüm aile mezarlığa gitti, ben ise hastayım diye evde kaldım şuanda kız arkadaşımla eğleniyoruz. Dedeciiiim müstahak HAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Marty said: bu arada previously on lort argos http://forum.paticik.com/read.php?20,6540266,6540266#msg-6540266 inb4 kızı şuan havalarda hoplatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ulan o değil de gelip şuraya kızın fotosunu koymak harbi eblehlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 screwy said: mokoko bi dusun kıllı kaslısın internete ustun cıplak foto koyuyosun bi yandan da french kiss yolluyosun abi frenchkiss falso ztn direk orda ona bişi demiyorum. öle muhabbet olmaz asdfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 screwy said: mokoko bi dusun kıllı kaslısın internete ustun cıplak foto koyuyosun bi yandan da french kiss yolluyosun http://galeri4.uludagsozluk.com/101/bir-insan-%C3%B6mr%C3%BCn%C3%BC-neye-vermeli_176967.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Resimleri çeken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 BramStoker said: Ben okudum ama ne oy nerdim ne de bir yorum yapmak istemiyorum çünkü iki insanın arasında olan meselelerin onların aralarında kalmalarını yeğleyen birisiyim. Kadının fotoğraflarını halka açık foruma koymasaymışsın keşke. Sana kadınlarla ilgili bir facti söylemek istiyorum. Sandalyende bir doğru otur önce. Tamam. Dinle şimdi: Kadınlar mevcut sevgililerinden/kocalarından daha iyisini bulmadan bir diğerine yelken açmazlar. Yani mevcut sevgililerini terk ettikten sonra daha iyisini aramaya koyulmazlar. Mevcut sevgililerinin koynundayken bellidir bir sonraki durak. Çok çok iyi kadınlar, gerçekten anlaşamadıkları veya sevmedikleri erkeklerden ayrıldıktan sonra kendilerine bir başka partner bulurlar. Gerçekten güvenebilecekleri birini. Öyle kadınlar az. Bunu bil yani. Hayat bunları bilince daha güzel oluyor. Acı ama gerçek bu sanırım :/ Arkadaşım ben kıllı filan değilim kim uyduruyorsa şimdi sixpackli resimlerimi koydurtmayın sonra forum kilitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kızda iyiymiş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bildigin kil yumagisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 üzerine simetrik bişeyler giysene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sonuçta frençkis gönderemessin ıslaklı falan o bünyeye yakışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar