Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hacı nöbet mi tutuyodun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ehheh yok kızma hacıt swtor harbi aşama kaydetti bende bakmak istiyorum da artık vakit yok işte yapılacaklar zamanında yapılacaktı, swg tarzı bir mmo ile single kotor 3 olayına girmediler daha da o ekibi toplayamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Epic story XP boost (pretty much 12XP for class missions) coming May 4th for every single subscriber. It is going to be around for so long we don’t even know when it will end. Super oldu bu.. Tamamlayamamistim classlari. Main story ile maxlanir classlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 oyun kotu bir wow clone u idi. o kadar sene wow oynayip biraktiktan sonra aynisini gorunce midem kaldirmamisti. 1 sene oynadim biraktim. son durumu yorumlayabilir mi birisi? kurtuldu mu wow luktan? iyiye gitti mi diye sormuyorum. o kadar kotuydu ki launch ta, mutlaka iyiye gitmistir. benim merak ettigim farklilasabildi mi? wow-formula ise hala hic install etmekle falan bile ugrasmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 wowluktan kurtulamadı ama çıktığı zamankinden çok daha iyi bir oyun oldu. bu haliyle çıksa hatta şuan biraz daha fazla oyuncusu veya popülaritesi de olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 DarKRideR said: wowluktan kurtulamadı ama çıktığı zamankinden çok daha iyi bir oyun oldu. bu haliyle çıksa hatta şuan biraz daha fazla oyuncusu veya popülaritesi de olabilirdi. ok buna sevindim. iyiye gitmis olmasi guzel bir sey. ama hala wow-formula ise benden pass. donsem wow a donerdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ya oyunun son son hali bu işte, kısmen sıkıcı ama işte arkadaş çekti asdfsad http://www.youtube.com/watch?v=xlYPf8dszPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 wow clone sorun degil.. sw iste. o yetiyor acikcasi da oda bir yere kadar tabii.. class questleri icin bile deger her biri bir single play oyun.. daha ne olacak simdi 12x xp de var uye olursan aylik, bu sekilde level 50 ye kadar 8 classin main questleri ile gidebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 KOTOR 3 diye oynarsın en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ya sıkıldın en kötü space combata gir, bambaşka bir oyun gibi geliyor bana mesela hoşuma gidiyor. bir kere sub aldıktan sonra gerisinde f2p devam edebiliyorsun. ne oluyordu hatırlamıyorum şimdi de orta bir sınıf vs. vardı işte ne f2p ne de sub, ikisinin arası bak unuttum dsfsda girersin arada çıkarsın vs. oynamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 lord_gorthaur said: KOTOR 3 diye oynarsın en kötü kotor3 diye oynamaya kalkarsan sinirlenirsin benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 paticiğin kaliteli tayfa korkudan oynayamıyor şu oyunu şu anda,ya da oynuyor ama buraya yazmıyor eminim ki, gerçekten yazık...şimdi bir uruk-hai çıkıp "ne oynacaz borghtannn oyunughh..!!!" diyecek benim de asabım bozulacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 eskiden de kötüydü hala kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Oynuyorsun demek ki ara ara dayanamayip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 guild house, player house dekorasyon falan güzel olmuş. space combat da güzel. onların hakkını vereyim. ama aptal voice acting ve animasyonlar yüzünden hala bi rodian koymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 şu oyuna 100 tl verdirtip hepiniz 1. ay oyunu bıraktınız ya hala unutmadım. never forget never forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ne hype vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kanuni said: Oynuyorsun demek ki ara ara dayanamayip :) yok ya game play dahi izlemedim öyle troll ben sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yeni expansion videosu gelmis https://www.youtube.com/watch?v=Nzq9epS2b1A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 deneyecez bakalım çok hoş duruyor.. zaten kötü expansion çıkmadı hiç bugüne kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Trailer iyiymiş. 2. şans verilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 trailer çok çok iyi ama korribanı yıkıyorlar galiba. korriban'ı veya herhangi bir kotor mirasını bozma hakkını vermiyorum bunlara. revan'a tecavüz ettiler yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 çok etkilendim lan trailer'dan. galiba bi geri dönüş hak ediyor oyun. collector ziyan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kotor serisini doğru dürüst oynayamayan birisi olarak birisi bu son video yu açıklayabilirmi? niye bu ikizler 2 tarafa da saldırıyor kimdir nedir bunlar? revanın son durumu ne? revana reva mı bunlar? söyle bi baktımda ne kadar irrite bi mesaj lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 sadece tahmin olmakla beraber; muhtemelen bu trailer'da gördüğümüz imparatorluk kendince hutt klan'ı gibi özerkliğini ilan etmiş, asarım keserim takılan bir faction. baba'nın force connection'ı var mı bilinmez, ama ikiz oğulları baya yüksek midi'li tiplere benziyor. yetiştiriliş biçimleri aynı olsa da görülen o ki biri daha jedi, diğeri daha sith eğilimli yetişiyor. sonrasında da hem cumhuriyet, hem de sith empire'ı ağır kayıplara uğratma amacıyla orduların başına getiriliyor bu ikizler. neler olduğu trailer'da görülüyor zaten. yalnız ikizlerden biri baya bir sith yoluna kayıyor anlaşılan, babayı suikast girişiminde bulununca karambolde kardeşini kesiyor. bundan sonra çok yüksek ihtimalle bu yeni imparatorluk hem Cumhuriyet'i hem de sith empire'ı karşısına alacak, oyunda da bunlara karşı pve aksiyon dönecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar