mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Begenmedigimizi belirtirken de mi izin alcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 24 sayfa anlatmayı başaramamışsın demekki sen devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ostrich said: Oyun hakkında bir bilgi paylaşımı veremeyecekseniz veya hater yorum atacaksanız. gidin başka konular da post kasın. sen misin buraların zabiti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 swtor pişmanlkasdasfsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 oyun güzel(di) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 bu oyunu ara ara gaza gelip kuruyorum. sonra karakterlerin fln o balon gibi komik suratlarına 1 saat bile dayanamayıp kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 aylik kotadan bisiler yiyo 5-6 ayda bir totalde 3 kisinjn oynadigini gorunce birakiyorum sff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 http://www.swtor.com/info/news/news-article/20171023 ilk 2 xpac'i 7 kasım'a kadar bedavaya veriyormuşlar. story'i oynayayım diyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 story cidden oynanır güzellikte. Tavsiye ederim alın packi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Para verip almıştım ben bunu, çok kötü değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 episode 8 ile HYPE var mı HYPE?? ondan haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Üçe kadar say, swtor pişmanlıktır yazacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 SWTOR büyük bir potansiyelin harcanmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ilk açıldığında bi 8 ay oynamıştım, sonra kapattım. Wow'u kapamışken bi şans versem mi acep şuna :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Son filmin üstüne bunu da oynarsan Star Wars'dan soğursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 PvP sevmem bunda yapıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 oynayacaklar Baesu ya whisper atsın oyundan guild e alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 The expansion schedule for the game was solid in its first five years. DLC content began with Rise of the Hutt Cartel and was followed all the way through 2016. Now though, the game most recently put out an update in December. This smaller output of content is still adding Warzones and options for players. However, their last community announcement was back in May officially. There is still talk on the forums. So this begins the question, is 2018 the last year of Star Wars: The Old Republic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Geçen ay, 2018 roadmapı bir kaç ay içinde yayınlayacaklarını söylediler. arada stream yapıp oyuncu sorularını yanıtlıyorlar. yarın yeni ops boss u, fp ve bayağı bug fix geliyor. Zaten son iki ek paket daha çok story odaklıydı yeni ops veya fp gelmedi hiç ama bu sene sadece pve/pvp content e odaklanacaklarını söylediler. ama en çok store a update geliyor. cartel market den parayı götürüyorlar. deli gibi hypercrate alıyo millet. lisans bitene kadar bir şey olmaz o yüzden. adamlar en güzel sistemi buldu store a her ay yeni paket update çek parayı götür. millet aldıkca lisans da yenilenir yeni sw mmo da gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Ekibin büyük çoğunluğunu Anthem e kaydırmışlar. Hatta Anthem bir stüdyo olarak Bioware in varlığının devamı için o kadar önemli hale gelmiş ki, SWTOR u kapatalım demeye başlamışlar. Daha kesin bişi yok ama durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 kapatmamışlar hayret üzerine ek paket açıklamışlar. dedgeym https://www.swtor.com/info/news/article/20190413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 dlc dışında arada gezegen ekleyip kısa şekilde ilerletiyolar hikayeyi. 3 ay önce ossus geldi önümüzdeki ay dantooine gelecek daily ve event gezegeni olarak, eylül de ise dlc çıkar. tüm raidler her dlc de scale olduğu için yeni raid gelse bile eskiler ile karışık yapıyo oyuncular. benim yarı hardcore guild de bile raid farmlayan 3 ekip var. Her 2-3 ayda store a ekledikleri kozmetik ürünlerle de işi götürüyolar. release e kıyasla store a yaklaşık 100 armor bi o kadar da binek eklenmiştir guild sistemi ve kozmetik açısından çok zengin oldu oyun. guildler conquest sistemi ile sürekli bi yarış halinde ama büyük guildler genelde sıralamada eziyor. sırf sub parası vermeyip conquest için oynayan insanlar var. oyuna yaklaşık 4 sene önce eklenen space combat (pvp) oynayanda belli bi kitle de var. bana göre şuan tek kötü yanı raid yapmak için illa sub ödememiz wow da 2 senedir alıştım sub parası vermemeye bfa da son aylar bayınca binek toplamayı hedef haline getirdim oyalasın diye 7 ay da 100 binekden 350 binek achisine cıkınca bi bayma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Kaç kişi oynuyor hala şu oyunu merak ediyorum, ne inat etti Bioware ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 oyun guzel gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar