Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olduğun gibi olmak

leonardo

Öne çıkan mesajlar

yau arkadaşlarım var ama, benim düşüncelerim biraz fazla realist. herkes kaldıramaz. çok denedim, anlatamadım. kendime saklıyorum o yüzden. hep kasıyorum. onlardan biri gibi davranıyorum. biraz bohem yaşamam lazım sanırım rahat edebilmem için. öyle yaşamak için de biraz maddi özgürlük lazım. bilmiyorum çok sıkılıyorum bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendin olmak nedir ki?

Ne yapıyorsan, nasıl hareket ediyor, nasıl düşünüyorsan aslında sen O'sun. Demek ki yanında bulunduğun insanlara göre hareket eden birisin gerçekte.

Ha, bu halini beğenmiyorsan kendi özünü beğenmiyorsundur.

Herkes aslında kendi gibidir. Hepimiz (bize öyle gelmese de) kendi hayatımızı yaşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Topiği açan üstüne alınma, küfür olarak da söylemiyorum, ikiyüzlülük, sahtekarlık aldı başını yürüdü zaten son senelerde. Çok büyük bir çoğunluk dünyada riyakar davranıyor. Bazı forumlarda insanlar sayfalarca hakaret ettikten sonra 700 liralık bir elektronik cihaza tüm düşüncelerini satabiliyor mesela.

Yeni biriyle tanış. Ona yalan söyleme. Göreceksin ki yalana riyaya alışmış olduğundan sen kötü olacaksın.

Yani, bunları da göz önünde bulundurarak ver kararlarını...
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak anlatamadım sanırım. insanlar çok karmaşık düşünüyo çoğu şeyi. ben düz düşünen biriyim. ben bi şeyle ilgilenirken birisi gelip saçma sapan şeyler anlatmaya başladığında çok ayar oluyorum, ama onlarla aynı ortamı paylaştığım için dinlemek zorunda kalıyorum. içimden küfürler etsem de kafamı sallıyorum, komikmiş gibi gülümsüyorum falan. çoğu insan için bu böyle. anlattıkları ilgimi çekmese de dinliyomuş gibi yapıyorum. bu durum canımı sıkıyo. tamamen hayatımdan çıkartamıyorum da onları. insan insana muhtaç sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

leonardo said:

kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı?

salman lazım biraz, içten içe herkesin seni kabul etmesi ve sevmesi gerektiği gibi bi düşünceye kapılmışsın.
ama gerçek şu ki sen bazı insanları sevmeyeceksin, bazı insanlar da seni sevmeyecek, böyle böyle insanları filtreleyerek yanında kendin olabileceğin insanlarla bir araya geleceksiniz.

garfeel has spoken

http://i.imgur.com/0xhSm.gif
Sosyal ağlarda paylaş

leonardo said:

kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı?

cogu insan arkadaslari/yakinlari disindaki insanlara nezaketen boyle davranir. eger ki boyle davranmadigin kisiler yoksa pek arkadasin yokmus arkadas edin. aile bireyleriyle de iliskin boyleyse orda bir duygusal sorun olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

leonardo said:

yau arkadaşlarım var ama, benim düşüncelerim biraz fazla realist. herkes kaldıramaz. çok denedim, anlatamadım. kendime saklıyorum o yüzden. hep kasıyorum. onlardan biri gibi davranıyorum. biraz bohem yaşamam lazım sanırım rahat edebilmem için. öyle yaşamak için de biraz maddi özgürlük lazım. bilmiyorum çok sıkılıyorum bazen.

o zaman kedine gore arkadasin yokmus yanlis ortamlarda takiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...