leonardo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 herkesde var takma boşuna yanında kendin gibi olabildiğin kimsen yoksa sıkıntı ama o da olur zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 erkek arkadaşların yok mu ya evde falan toplanınca rahatça recep ivedik olabildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yanındayken kendin gibi olabildiğin birini bulmak ne zor lan bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 belki senin oldugun, baskalarinin yaninda farkli olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leonardo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yau arkadaşlarım var ama, benim düşüncelerim biraz fazla realist. herkes kaldıramaz. çok denedim, anlatamadım. kendime saklıyorum o yüzden. hep kasıyorum. onlardan biri gibi davranıyorum. biraz bohem yaşamam lazım sanırım rahat edebilmem için. öyle yaşamak için de biraz maddi özgürlük lazım. bilmiyorum çok sıkılıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bizde durum ayni degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sikma tatli canini yarin olcez gitcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 süper nerd yorum gelsin o zaman. herkesi npc olarak düşün, bi rpg'deymiş gibi ve kendi hikayeni oynuyorsun, onlarınkini değil. o yüzden dont give a fuck. bi süre sonra asıl "sen"den hoşlananlar ve hoşlanmayanlar ayrılacak. hoşlanmayanlarla yaşamak zaten yalandan ibaret olurdu o yüzden boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kendin olmak nedir ki? Ne yapıyorsan, nasıl hareket ediyor, nasıl düşünüyorsan aslında sen O'sun. Demek ki yanında bulunduğun insanlara göre hareket eden birisin gerçekte. Ha, bu halini beğenmiyorsan kendi özünü beğenmiyorsundur. Herkes aslında kendi gibidir. Hepimiz (bize öyle gelmese de) kendi hayatımızı yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Topiği açan üstüne alınma, küfür olarak da söylemiyorum, ikiyüzlülük, sahtekarlık aldı başını yürüdü zaten son senelerde. Çok büyük bir çoğunluk dünyada riyakar davranıyor. Bazı forumlarda insanlar sayfalarca hakaret ettikten sonra 700 liralık bir elektronik cihaza tüm düşüncelerini satabiliyor mesela. Yeni biriyle tanış. Ona yalan söyleme. Göreceksin ki yalana riyaya alışmış olduğundan sen kötü olacaksın. Yani, bunları da göz önünde bulundurarak ver kararlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leonardo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tam olarak anlatamadım sanırım. insanlar çok karmaşık düşünüyo çoğu şeyi. ben düz düşünen biriyim. ben bi şeyle ilgilenirken birisi gelip saçma sapan şeyler anlatmaya başladığında çok ayar oluyorum, ama onlarla aynı ortamı paylaştığım için dinlemek zorunda kalıyorum. içimden küfürler etsem de kafamı sallıyorum, komikmiş gibi gülümsüyorum falan. çoğu insan için bu böyle. anlattıkları ilgimi çekmese de dinliyomuş gibi yapıyorum. bu durum canımı sıkıyo. tamamen hayatımdan çıkartamıyorum da onları. insan insana muhtaç sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kardes sen ozel degilsin, genelde insan interaksiyonu oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 büyüyünce geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Hayatından çıkar hepsini hiç insan kalmasın ben çıkardıkça yenileri ekleniyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leonardo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fin said: Hayatından çıkar hepsini hiç insan kalmasın ben çıkardıkça yenileri ekleniyor mesela e lazım ama onlar? işim düşecek elbet birilerine? yoksa benim de içimden geçen o ama olmuyo ki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kendi işini kendin gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 vardır elbet uyum göstermek için özel çaba sarfetmeni ve kendinden taviz vermeni gerektirmeyecek bir çevre. onları bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 leonardo said: tamamen hayatımdan çıkartamıyorum da onları. insan insana muhtaç sonuçta. zaten he diyen ve karşı çıkmayan sen olduğuna göre sen onları hayatından çıkartamazsın, onlar istediği zaman seni hayatlarından çıkartır. arkadaşların arasında vazgeçilmez ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sana 4chan tedavisi yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 insan ilişkilerinde empati önemli tabi, biraz bencilliği kısmak lazım. muhabbetinden zevk almıyorsan takılma zaten. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben herkesin yanında kendim gibi oluyorum. etrafında baya az insan oluyor amma olanla da sıkılmadan etmeden uzun süreli arkadaş olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 leonardo said: kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı? salman lazım biraz, içten içe herkesin seni kabul etmesi ve sevmesi gerektiği gibi bi düşünceye kapılmışsın. ama gerçek şu ki sen bazı insanları sevmeyeceksin, bazı insanlar da seni sevmeyecek, böyle böyle insanları filtreleyerek yanında kendin olabileceğin insanlarla bir araya geleceksiniz. garfeel has spoken http://i.imgur.com/0xhSm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 leonardo said: kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı? cogu insan arkadaslari/yakinlari disindaki insanlara nezaketen boyle davranir. eger ki boyle davranmadigin kisiler yoksa pek arkadasin yokmus arkadas edin. aile bireyleriyle de iliskin boyleyse orda bir duygusal sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 leonardo said: yau arkadaşlarım var ama, benim düşüncelerim biraz fazla realist. herkes kaldıramaz. çok denedim, anlatamadım. kendime saklıyorum o yüzden. hep kasıyorum. onlardan biri gibi davranıyorum. biraz bohem yaşamam lazım sanırım rahat edebilmem için. öyle yaşamak için de biraz maddi özgürlük lazım. bilmiyorum çok sıkılıyorum bazen. o zaman kedine gore arkadasin yokmus yanlis ortamlarda takiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar