quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ken doll mu olsun şeytan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ama filme gelirsek, hiç beklemediğim anlarda çılgın güldürdüğü oldu beni, Craig e fil mi diyorsun muhabbeti falan nedense komik geldi baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 güzel filmdi ama sonlara doğru baydı biraz.craig fil muhabbetine bende güldüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 quixef said: Ken doll mu olsun şeytan? he çok alakalı gerçekten benim dediğimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sabonis said: quixef said: Ken doll mu olsun şeytan? he çok alakalı gerçekten benim dediğimle Alakalı tabii, sen belli bir organın varlığından şikayet etmişsin, ben de olmasa mıydı demişim. Nesi alakasız bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yeni kahvaltı şarkım http://www.youtube.com/watch?v=I826gxc8TvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 the fucker's got to geö. geö. the fucker's got to geö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 çok dandik filmmiş. cera nın götünü görmek zorunda mıydık illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Başıma bir şey gelmeyecekse ben bu filmi beğenmedim filmde Hörmayoni olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pineapple express sevmediyseniz seth rogen ve franco kankutları sevmiyorsanız normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 işin garibi francoyu da seth rogeni de sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi çok yarıldığım SIPOYLIR fil olayı gibi sahneler oldu, ama genel olarak olay budur demelik bişey yoktu. ama en son SIPOYLIR şeytanın zigini tuttuğu an komikti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 adeta bir recep ivedik + şahan gökbakar kıvamında bir film olmuş. yabancılar yaptı diye beğenmişsiniz resmen. espriler filan hep low level. bel altı saçmalıklar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 en ufak bir alakası yok ya, yuh sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 şurası pipili şeytan biraz recep ivedik sınıfına giriyor ama filmin kalanının ne alakası var adhsufhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kek said: adeta bir recep ivedik + şahan gökbakar kıvamında bir film olmuş. yabancılar yaptı diye beğenmişsiniz resmen. espriler filan hep low level. bel altı saçmalıklar filan. sen de michael cera'nın göte odaklanmışsın anlaşılan Oce4n said: çok dandik filmmiş. cera nın götünü görmek zorunda mıydık illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 film efsane lan, recep ivedik ne alaka? nerenizle izliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 pineapple express izlemedim ben. galiba referansları anlamayınca bokum gibi film oluyor. kadro fazla güzel de tecavüz edemediler üzüldüm garibanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 türkçe altyazılı falan mı izliyosunuz siz bu filmleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 spark sen beyendin mi bu filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Misal Sabonis te pipiden gözünü alamamış. Bakmış da bakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 fragman filmden daha komikti... ama şeytanın pipili olması ve eline alması filan güzeldi. Fazla uzatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 beklediğim kadar epic değildi ama çok güzel muhabbetler vardı yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Film vasat. Senaryo bok gibi. Bu kadroyla zoru başarmışlar. Danny McBride'ın piçlikte bir kez daha kendi rekorunu kırmasına rağmen bu film olmamış. Şu kadroyu bir eve tıktıktan sonra doğaçlama yapsalar daha güzel birşey çıkarmış. Tepki gelmeden Pineapple Express çok beğendiğim bir filmdir, onu not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar