Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 EVet arkadaşlar nice senelere bu konuyu görüpte kutlamayana yazıklar olsun... Bana kel diyen bir arkadaşımızın doğum günü
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 iyi dogdu :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
duende Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 dogum gunun kutlu olsun kaan[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 nice yıllara :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 doğum günün kutlu olsun kaanım[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 saolun arkadaşlarr hediyelerim nerde bakam :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D[b]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kutlu ve mutlu olsun tebrik ediyorum nice yıllara :tebrikz:[signature][hline]Fire in the Darkness...
duende Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 *paket verir içinden kadın cıkar*[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hepi pörtlek gülüm benim[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
duende Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 dogmeat sen bu imzandan baslayn surukleyici bir hikaye yazsana[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 iyi ki dogdun orc seni[signature][hline]Dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Hepi pörtlex,nicex yıllarax :tebrikz:[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 10
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Doğum günün kutlu olsunnn..Hepi börtlek du yu :) İyi doğdun ve iyiyiki aramızdasın ;)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Brook Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 İyki doğğğğduuun belloooowww[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hapi pörtlek :tebrikz:[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 :tebrikz::tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz::tebrikz: İyiki doğdun[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 Kasım 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 abi imzana bittim ya :) ahaha[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ii ki doğdun cafeyi de açıver artık kadıköyde :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hepi pörtlek..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 abi cafe işi yazın :D bu kötü havada çalışılmıyor :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hadi hadi kıvırma umutlandırdın bizi :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok valla açıcam :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 nice senelere..[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Heppi pörtlek!![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar