-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ben saldım zaten 4 5 bölümdür izlemiyorum. tsunade'nin ikizleri için izlenir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 abi 2 aydir falan tsunade'nin ruyasini gosteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ıslak mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 tebrik ediyorum bu animeyi yapan şirketi ya, bu kadar efsanevi bir animeyi, olabilecek en anti climatic şekilde bitiriyorlar resmen. Normal bölümler gelse de izlemicem o derece yani. Kim karar vermiş böyle olmasına anlamadım. Hani manga bitmemiş olsa anlıcam hala sonu yazılsın bekliyorlar falan da yani ne olacağı belli, yap daha aksiyonlu, heyecanlı, kesintisiz, bitir gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 +1 izlemiyorum dediğim haftalık izlemiyorum 4 - 5 bölümdür. filler da olsa perşembe çeker izlerdim. ama manga'sı bitmiş bir seride şu yaptıkları ayıp ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 e taze bitmiş manganın cilt satıslar hala yüskek. biraz azalsınlarki animeyide bitirip tekrar canlandırsınlar satısları. animeler (heleki böle öküz gibi uzun olduğu ıcın dvd satısı cok az olan) kendi abslarına bir gelir sağlamıyolar, franchisingi costurmıycaklarsa bi alemi yok adamların bitirmesinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 filler ne zaman biticek her hafta yeni bölümü kontrol etmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 The Naruto stage program held at the Jump Festa event on Saturday in Tokyo announced that the Itachi Shinden (The True Legend of Itachi) spinoff novels will get a TV anime adaptation starting in spring 2016. http://www.animenewsnetwork.com/thumbnails/max550x550/cms/news/96702/naruto-shinden-mv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 En son Tentenli filler girince bırakmıştım yaz ortasında. Kaçıncı bölümdü o kaybettim nerede kaldığımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 boruto muydu neydı bır fılm cıkmıstı sanki? o nasıl? var mı nettee falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 kötü ya. The last ta götüydü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 mangadan spoiler verebilir miyiz? animenin bu kadar uzaması hayli enteresan. spoiler veriyorum: naruto ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 anime ortalama 30 bölüm önceyken bırakıp mangayla bitirmiştim 2 günde hala devam ediyorsa anime söyleyecek söz bulamıyorum 2 tane filler arch girmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Bone said: mangadan spoiler verebilir miyiz? animenin bu kadar uzaması hayli enteresan. spoiler veriyorum:B)- bu doğruysa seni bulur keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Tabiki naruto ölmüyor. Sasuke ve sakura ölüyor. Yanlış spoiler vermeyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Abi bu neeeeee? Kaldığım yerden devam edeyim dedim, genjutsuya yakalanan herkes için çarşaf çarşaf bölüm yapacaklarsa torunlarım görür finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 bitmemiş mi daha tatava bölümler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bu haftaki bölüme baktım, adamlar normalde yapmadıkları anımasyonun 10 katını fillera yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 YE TER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hala mı filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Sormadan söyleyim hala filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bitince haber verin ya, nerde kaldığımı bile unuttum. kaç ay oldu peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Half life 3'ün çıkmasından daha umutluyum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ulan mangası bitince daha hızlı giderler boş bakışmalardan kaçınırlar full aksiyon olur diyordum dahada bokunu çıkarmışlar asfksfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar