Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tebrik ediyorum bu animeyi yapan şirketi ya, bu kadar efsanevi bir animeyi, olabilecek en anti climatic şekilde bitiriyorlar resmen. Normal bölümler gelse de izlemicem o derece yani. Kim karar vermiş böyle olmasına anlamadım. Hani manga bitmemiş olsa anlıcam hala sonu yazılsın bekliyorlar falan da yani ne olacağı belli, yap daha aksiyonlu, heyecanlı, kesintisiz, bitir gitsin ya.
Mesaj tarihi:
+1

izlemiyorum dediğim haftalık izlemiyorum 4 - 5 bölümdür. filler da olsa perşembe çeker izlerdim. ama manga'sı bitmiş bir seride şu yaptıkları ayıp ötesi.
Mesaj tarihi:
e taze bitmiş manganın cilt satıslar hala yüskek. biraz azalsınlarki animeyide bitirip tekrar canlandırsınlar satısları.

animeler (heleki böle öküz gibi uzun olduğu ıcın dvd satısı cok az olan) kendi abslarına bir gelir sağlamıyolar, franchisingi costurmıycaklarsa bi alemi yok adamların bitirmesinin.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
The Naruto stage program held at the Jump Festa event on Saturday in Tokyo announced that the Itachi Shinden (The True Legend of Itachi) spinoff novels will get a TV anime adaptation starting in spring 2016.
http://www.animenewsnetwork.com/thumbnails/max550x550/cms/news/96702/naruto-shinden-mv.jpg
Mesaj tarihi:
anime ortalama 30 bölüm önceyken bırakıp mangayla bitirmiştim 2 günde hala devam ediyorsa anime söyleyecek söz bulamıyorum 2 tane filler arch girmiş olması lazım.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...