guden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 i jized in my pants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sage'in yüzünü mangada gösteriyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Masakari said: Abi nereden çektiniz şunu ikidir ispanyol sub indiriyorum eng diye. Nyaa ya da animetake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Masakari said: Sage'in yüzünü mangada gösteriyorlar mı ? sanmam, ama sarutobi'nin sakalına benzer bir sakalı vardı. yerim lan tailed beast'lerin çocukluğunu, kurama ne tatlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 naruto rikudou nun reenkarnasyonu çıkıyormuş ne gülerim ya ahah ne olur ne olmaz ben buraya yazayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Son birkac bolumde 600 bolumun puan ortalamasini 0.5 yukselttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kesinlikle öyle. Birde maskeli adamla ilgili arkadasimdan spoiler yemeseydim gecen sene super olcakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 rikudou Dediği şeyin olması için Bee'nin bijuusuylada o yumruk şeyisini yapması gerekmiyor mu? Bir tek o kaldı. O kadar fillerden sonra iyi geldi bu bölümler. Baya ilerleme kaydedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Buddha said: rikudou Dediği şeyin olması için Bee'nin bijuusuylada o yumruk şeyisini yapması gerekmiyor mu? Bir tek o kaldı. O kadar fillerden sonra iyi geldi bu bölümler. Baya ilerleme kaydedildi. shukaku da eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 12. kez izliyorum şu an bölümü. nasıl efsane olmuş belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 -Deno- said: Buddha said: rikudou Dediği şeyin olması için Bee'nin bijuusuylada o yumruk şeyisini yapması gerekmiyor mu? Bir tek o kaldı. O kadar fillerden sonra iyi geldi bu bölümler. Baya ilerleme kaydedildi. shukaku da eksik normal. shukaku'nun jinchuuriki'si yasiyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ama kendisi gedo mazonun icinde degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Yine de bağlantısı olabilir, Sanbi de Jinchuuriki siz yakalanmıştı serbest halde, ama şimdi -muhtemelen çoook daha önce ölmüş olan- Jinchuuriki siyle birlikte. Belki heykelin dışında fiziksel olarak kontrol edebilmek için jinchuurikiye ihtiyaç duyuyordur, Gaara hayatta olduğundan, eğer daha önce de jinchuurikisi yoksa veya cesedini bulamadıysa Madara nın Shukaku yu kontrol etmesi mümkün değildir falan filan belki. Ya da rinneganla aynı anda max. 6 tane kontrol edebileceği için elindeki 7 bijuu yu en güçlüden başlayarak seçmiştir, Ichibi en sona kalmıştır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Darklight1903 said: -Deno- said: Buddha said: rikudou Dediği şeyin olması için Bee'nin bijuusuylada o yumruk şeyisini yapması gerekmiyor mu? Bir tek o kaldı. O kadar fillerden sonra iyi geldi bu bölümler. Baya ilerleme kaydedildi. shukaku da eksik normal. shukaku'nun jinchuuriki'si yasiyor su an. nasıl yani ? e bee de yaşıyor ? başka bir şeyden mi bahsediyoruz ben mi yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu arada bölümde çalan efsane parça, http://www.youtube.com/watch?v=rY2KRYsisp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Orada degil anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ulan mübarekler mangasını okuduk animesini de mi izleteceniz En son 200 küsürde kaldım ben kaça kadar geldi seri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 329 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Kojiroh said: Ulan mübarekler mangasını okuduk animesini de mi izleteceniz En son 200 küsürde kaldım ben kaça kadar geldi seri? izlemezsen sen kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 -Deno- said: Masakari said: Sage'in yüzünü mangada gösteriyorlar mı ? sanmam, ama sarutobi'nin sakalına benzer bir sakalı vardı. yerim lan tailed beast'lerin çocukluğunu, kurama ne tatlıymış. ahah direk zaten keychain'î yapılıp satılsın dıey cizmiş eleman. malumö animelerin mangalarin gelirlerin büyük kısmı franchisingtir. o deilde sağlamdı ya, su dallamada gelip musallat olmasa hikayeye böle güzel toplasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Son bolum ostsi ucmus trademark diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kojiroh said: Ulan mübarekler mangasını okuduk animesini de mi izleteceniz En son 200 küsürde kaldım ben kaça kadar geldi seri? ben hepsini izledim öyle düşün lan. anime akar adnfdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Sırf fillerları ayıklamaya üşendiğim için indirmiyorum ha sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 330 Çizimler güzellşiyor ya. Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ben sevmedim ya. FILLER diye bağırıyor bütün bölüm. Vasat fillerlardan bile daha vasattı bence. Tabi mangayı okumadığımdan ne kadarı filler ne kadarı story bilemiyorum ama olsun :p Gerçi bilip bilmeden lüzumsuz yere bok atmıyim şimdi, story diildi dimi o bayık kısımlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar