GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 hahah ne güldüm animasyona ilk zıpladıya boing boing diye fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 vay emenike.. çok OP değilmi ya bu yeni tier? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 az bile, azına yüyüne mingonun. tasarımda o kırmızı seyler olmasaymıs daha iyimiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 rakip çok op olunca mecbur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 yalnzı boğrune yiyince tekmeyi buhar cıkınca aha dedim bütün hava kactı! ama sonra muzikle beraber geci gaz geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bittimi arc.her hafta beklemekten sıkılmıştım arc bitsin diye bekliyorum 2 yıldır asjfgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 İlk simasını gösterdikleri yerde Luffynin aha dedim super saiyana bağladı. Sonra Luffy tam ekrana girince başladım gülmeye, Mingoda gülmeye başlayınca ben iyice koptum. Lawla cabaggesın konuşmasıda yeni alliance a işaret sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 5 dakka başlaması sürüyo animenin 10 dakkada forma geçemedi 1 yumruk 3 dakka sürdü bölüm bitti emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 olan law'a oldu, o kadar karizm ayaptı burda kalcam izliycem diye, şimdi bi halt goremiydur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 epic fight bu, bu epic biter, sonra daha da epic epic şeyler gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Abi ben one piece ni 100+ bi bölümde kalmıştım ama kaçıncı bölümde kaldığımı nerden bulucam :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 son izlediğin bölümü tarif et biraz yazıyım ben sana hangi bölüm olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 4 sene oldu abi çok yarım yamalak hatırlıyorum. Bi ara bu hazineyi aramak için açılıyorlardı denize adada başları sıkışıyordu falan, denizde çok zorlu geçiyordu oralarda kaldım sanki. Luffy nin abisiyle çölde karşılaşmaları oralardan önce mi sonra mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 o 10 sene önce falandı hacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Adasfa 14 yaşındayım abi ben. Ya sonradan başlamıştım da indir indir bitmeyince sinirlenip silmiştim o zaman bile 600 700 bölümü vardı.Şimdi canım izlemek istiyor tekrar yok mu bi oluru illa one-punch man e mi başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 one punch man'e zaten başla. o zaten 12 bölüm. bunu 600 bölüm izleyecek commitmentı verebilecek misin? :P çöldeki bölümleri bitirdiysen 144'ten başla. baka baka kaldığın yeri bul işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 14 yaşında 5000 mesaj ne lan git başka bişi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ercümenti şenlendirmeden vakit bulunca buraya yazıyorum işte. Çöl bölümlerini bitirdim mi hatırlamıyorum ki. O dediğim korsan adasından gemiyle denize açılmaları falan çölden sonra mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Baştan başla böyle kopuk hissedersin. hatirlamiyosundur zaten hiç bi detayi, baştan başlayiver. Ben de 6 7 ay once ilk defa izledim tamamini bastan, bir kac ayda yetistim, keske bastan izlicek olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 gazı verdiler yine,nine ne topukladı be fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bankai acmasaydı daha iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 kafamda yine deli sorular.. law ın ama çok fazla haki kullanıyor demesi? cepden mi yiyor luffy ömürmü kısaltıyor nedir sıkıntı? birde mingo nun bahsettiği uyanış acep luffy de ne zaman gerçekleşecek bi 10 sene daha bekleriz herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 cepten yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 spo vermeyelim frost :D daha da hype yapın çok fena şeyler gelior :P çığlık atcaksınız çığlıkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 off ya, yine ağlattın one piece kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar