yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Darklight1903 said: 2.5 aydir izlemiyorum. biriktireyim mi daha yoksa hala karakterlerin isimlerini mi soyluyorlar bolumlerde? kesinlikle bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ne bölümdü be,zoro aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 vay emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yenı bölümü şimdi izliycemde. manganın en son savasında dedesiyle beraber savasıcakya.. böle akainu falan gelcek akainuyu dedesi dövcek falan. Of daha neler neler olcak. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 babasıda gelcek baba dede torun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Cuce said: yenı bölümü şimdi izliycemde. manganın en son savasında dedesiyle beraber savasıcakya.. böle akainu falan gelcek akainuyu dedesi dövcek falan. Of daha neler neler olcak. evet. bak bu spoilers sa çok pis fak yu yalnız. manga okumuyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yok spo değil. en az 10 yıl sonrası için tahmin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 aynen manganın sonunu sölüyorum. böle arabastanın donanması gelcek, fishmanler gelcek, skypiea gelcek, böle epic şeyler olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Dedesi pek karışmaz ya. Ortalıkta pek gözükmüyor zaten. Bence final boss Coby olucak. Yarı final de Akainu-Luffy-Blackbeard-Coby dörtlüsü kesin. Ama sıralaması nasıl olur o konuda tahmin yürütemiyorum. Ya Akainu vs Coby / Blackbeard vs Luffy olur, çok corrupt olmuşsunuz lan sktirin gidin burdan diye, ya da Akainu vs Luffy, Blackbeard vs Coby olur karşı guildin en kötüsünü halledip sonra düzgün kapışmaya geçerler. Zaten dede işin içine karışacaksa Luffy nin karşısında olur yine. Büyük ihtimalle Dragon vs Dede şeklinde görürüz onu da. Luffy nin tarafında olursa ya Akainu ya Blackbeard dedeyi öldürür, sonra hem Coby hem Luffy intikam yemini ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 final boss belli bence. hatta eşleşmeler bile bariz :D http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130224094707/onepiece/images/d/d2/Gorosei_Anime_Infobox.png dede vs dragon'u ben de bekliyorum ama sonlara doğru olur bu kısımlar. dede de ölmez ama daha önce blackbeard shanks'ı öldürecek büyük ihtimal. zaten yonkolar arası all-out war olur bir tane ama o şahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 cüce tırstım bi an :). öyle hareketler kalptan götürür. akainu bezemenkini kim alırsa alsın. şu an en gıcık. bide bon clay sama işine ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 oo teknik çalma falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Arma said: cüce tırstım bi an :). öyle hareketler kalptan götürür. akainu bezemenkini kim alırsa alsın. şu an en gıcık. bide bon clay sama işine ne diyosunuz? adam diyoruz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Adamın önde gideni bon clay. Yine verdiler gazı vrdiler gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 O bisey degilde luffyin yeni teknigini alakasiz biyerde bakinirken spoiler yedim su gearlardan aman tanrim didim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 çok yavvaaaaaaaaaaaaaaaaaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Çok boş beleş bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Askerligim bitcek daha dressrosa arci bitmemis el insaf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 uzun dönem bile yapsan sonuç aynıydı çok kafaya takma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Xenus said: final boss belli bence. hatta eşleşmeler bile bariz :D http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130224094707/onepiece/images/d/d2/Gorosei_Anime_Infobox.png dede vs dragon'u ben de bekliyorum ama sonlara doğru olur bu kısımlar. dede de ölmez ama daha önce blackbeard shanks'ı öldürecek büyük ihtimal. zaten yonkolar arası all-out war olur bir tane ama o şahane olacak. En soldakinin kesin sanji ile bağı çıkacak demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 bende ayaktaki ile falan diye düşünmüştüm ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 3 3.5 aydir falan izlemiyorum sanirim, izlememeye devam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Birkaç günde oturup yetişemeyeceksen başlayabilirsin artık kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 arc bitsin öyle izle. Kafadan 1 ay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 aynen hiç bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar