Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hashirama gelse bişi yapamaz bu kadar şişirilmiş uchiha klanı karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bu olayın şişmesinin nedeni hashiramayı çok şişirmesi aslında. Kıçtan eternetle bağlandılar 10 kuyrukluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 KucukPrens said: Öyleyse Orochimaru'nun edo tensei jutsuyla çağırdığı Hashriama ve Tobirama'nın yanındaki kalkamayan tabuttaki kişi kim? Minato'dan başkasını düşünemiyorum >.> 3.tabut minatoysa tamamen seallenmiş sayılmaz değil mi? tabutun üstündeki yanlış hatırlamıyosam zaten 4 japoncada, iluvatar'ın, bone'un dediği gibi orda kopmuş, düşünmemiş felan ilerisini vs. kesin bi destek gelir narutoya ya, ama ortada eskilerden güçlü biride kalmadı ki arkadaş, ölü de çağıramıyolar. Naruto baya farklı bi boyuta geldi artık, onun seviyesine yardım edecek geriye orochimaru ve artık adını anmak bile istemediğim sharinganlı eleman kaldı. Zaten bi onlar eksik kalmıştı bu savaşta, onları da böyle bağlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ister hoşlanın ister hoşlanmayın, savaşın kaderi sasuke'ye bağlı olacak. naruto'nun kyuubi çakrası şinobi ordusuna dağıtırak, onları 10 kaplan gücüne ulaştırması bile, madara'yı zerre kadar etkilemedi. bunun kibirle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. juubi'ye karşı, rikoudu sennin'nin gücü durabildiği için ordu yetersiz kalacak. tek yol bu gücün varislerinin, yani senju ve uçiha'nın güçlerinin birleşmesidir. şu an için şinobi ordusunda safkan bir uçiha olmadığı için, madara'nın endişelenmesini gerektiren bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 617 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 hinata healing mi çekti yoksa orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben koluna vurdu gibi anladım juukenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bizdeki odunla vurup düzeltmek hesabı bişey oldu orda sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 naruto iyice yaşlanmış ya, orası burası dökülmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 heralde bu yıl içinde 10 kuyrukludan bir atak göremeyeceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 görmeyelim zaten, bir tükürüğüyle onlarca kişi öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 atak yaptı zaten de dağıttılar, yalnız lii (tu) regen kurtarıyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 son sayfa dışında sanki boşuna okumuşum gibi geldi, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 e o son sayfanın geleceği ortalarda belli oldu, makul heh. 618 yalnız oroçi cidden iyi adam mı olacak, o kısmı nasıl bağlayacak onu merak ediyorum. aslında kötü adam yok gibi hikayede lol, herkes trajik villain oldu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 koca bi hassiktir çektim 4.yü görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ooo kaliteli bagladı begendim shiki fujin seal ini kırıp once kollar geri aldıktan sonra yaptıgı icin edo tensei guzel geldi bana baglama =) en azından naruto da sonunda babasıyla bulusabilicek ve kimin daha hızlı oldugunu gorucez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 WWWOOHOHOHOHOHOHOH titreyerek boşaldım. Ama madem bunu yapabiliyordu niye yapmadı şu ana kadar, acı içinde gezdi kolları ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Orochimaru Shinigami'yi yendi yani. Ne varsa Jiraiya ile Orochimaru'da var zaten. Onlar bir olsa Madara filan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 samaella said: WWWOOHOHOHOHOHOHOH titreyerek boşaldım. Ama madem bunu yapabiliyordu niye yapmadı şu ana kadar, acı içinde gezdi kolları ? :D spo Sanırım kendini sacrifice etmesi gerekliliği nedeniyle. Edo tensei zaten immortal yaptığı için sıkıntı olmadı ama normalde ölücekti sanırım bu jutsuya kasarken. Hidan olsa rahat rahat yaparmış ama, alsaymış hidanı yanına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 spoiler hashirama edo tenseiden çıkması lazım ama şimdi madara gibi yoksa saymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Çok iyiydi bu bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 enis o dediğin olsa 500 bölüm önce olurdu ya. hiç sanmıyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Jiraiya hangi bölüm gelcek acep adamın bir daha adı anılmadı %85 geri dönecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bakalım 1. o kadar bahsettikleri kadar varmıymış :P ancak asıl ben 2. yi merak ediyorum :) adamdan hiç bahsetmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 pervert baba hiç beklenmedik bir anda herkesi kurtaracak, sonrası manly tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar