Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onca high tier savastan sonra boyle olmalıydı bence. herseylerini tukettikten sonra hala son yumruga kadar savasmak.

tabi kisisel begeni.

ben prophecy i tamamlayacagına inanıyorum hala. bi de bijuuları kontrol edemiyorum dedi saske bijular narutonun yardımına kosacak işte.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O kadar bitsin dedik ama simdi de kotu oldu yahu, hayatimin buyuk bir bolumunde her hafta bunu okudum. 10 sene az degil.
Mesaj tarihi:
kaguya ertesi (td)

bütün bu yüzlerce chapter'a iki char da hala meh, gelişimleri de meh, dövüşleri de hala meh, aralarındaki ilişki de hala meh. meh'e meh elde var meh.
Mesaj tarihi:

ya naruto ölecek saske onun hayalini gerçekleştirecek

ya da naruto sakat kalıcak bir daha dövüşemeyecek chakra kullanamayacak ama hokage olacak saske de onun yanında olacak hep.türk dizisi stayla afjkslfas

Mesaj tarihi:

her şey modüler değil mi zaten sasuke ölsün elini narutoya taksınlar. bi eli ile rasengan bi eli ile de chidori yapar sonra =)

Mesaj tarihi:

İkisinin de eli gidiyor.
Naruto The Last'ta Sasuke'nin hiç eli gözükmüyor. Üstünde sombrero tarzı bir şey var. Berduş oluyor galiba. Konu komşunun verdiği ramenle geçinip gidiyor.

Naruto'nun eli sargılı ama oynatıyor moynatıyor bir şeyler yapıyor.

Mesaj tarihi:

naruto the last poster

http://cdn02.animenewsnetwork.com/thumbnails/max500x500/encyc/A16184-1813755836.1413018479.jpg

narutoya takmislar eli gini duruyo white zetsu varsa problem olmadan takarlar

• Yeni Oluştur...