Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sashi Kishimoto —??? - ????
OK guys!! We saw the sage in this page today. We heard his story. But where is the other one? (Sage's brother) I thought they both sealed the ten tails, does that mean the tailed beasts are really only half of the original ten tails? Or they sealed it all in the sage?

What do you think?
Mesaj tarihi:
madara ile hashiramanın gecmisini anlatmamıs olsaydı ilk basta bi acaba demistim ben ama anlattıgı icin onu gectim ben ya.

suanki akıs sekli guzel manganın zaten combatın nereye yonlenecegini biliyoruz obur tarafta kacınılmaz olarak suan hikaye iyi girdi.
Mesaj tarihi:
onlarda da jiraiyayla tersolar iste. tam bire bir oturmuyo ama yersen. hani madara hashirama, jiraiya orochimaru eslesmelerinde yeto yok, hepsi hayvan ninja, sadece mantalite olarak uyusuyolar.
Mesaj tarihi:

Fena değildi bölüm.Sanırım huzur bulana kadar kardeşlerin ruhları sürekli reenkarnasyon geçiriyor.Sasuke ile ne konuştu dayı orayı göremedik sanırım ileride gösterecek.
Hikaye iyi ilerledi fakat madara da son ayak değil gibi.Ondan çok daha güçlü biri(leri) var.Çünkü şuan sasuto madarayı anında tokatlayacak güce sahip oldular gibi.
Birsürü yeni karakter tanıdık bu hikaye bitmez bi 5 yıl daha sdfdg

Mesaj tarihi:
evet bitiş iyice yaklaştı gibi artık şu bölümden sonra, en geç 700 gibi biter sanırım öyle dediyse.

671

eyvallah çok önemli bir bölümdü de nasıl kızdım gai'yi off-screen dövüştürdüğü için. :X

Mesaj tarihi:

peh

narutoya control over all technics gibi bişey geldi sanırım herşeyi değiştirtebiliyor. peh!
Lan Gai gösterseydiniz ya off harcadılar resmen epik bölümü reziller.

Rock Lee's Sprin time of youth orjinalinden daha iyi :D
okul hayatıda yapılsa okunurmuş demekki :D
  • Yeni Oluştur...