Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ama iste safe yollardan gitmek gerektiginde tek basina yaptiginda sirf getir gotur 1-2 saat tutabilir devasa gemilerle. Basta onerdigim gorev yapmak benim, The Blood-Stained Stars filan yap, oyunu taniyinca istedigine yonelirsin. Bu gorevle iyi bir para da kazanirsin istedigin seye kenarindan baslamana yeter, amaci da o zaten. Eglenceli de, galaksiyi de dolastiriyor epey bir. Baslamak icin Sister Alitura denen hatunu bulman gerek Arnor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dasaaa said: kısmet artık abi. ayıcık falan varsa onu alır satırım inşallah :P Ucuza kola alip pahaliya satarak para kaldirmistim ilk gunlerde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kaç kişi başlıyo şimdi eve'e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cuce said: AMA BİLKİ SATTIĞIN MALLAR ÖLDÜRMEK ICIN KULLANILACAK! Ahahah. Adam piskolojik baskı ekledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sen muhtesem bir oyuncusun o zaman :) sifirdan ben yapamadim ama denemedim zati. Hulkumla mine yapip bayiyordum.. Ilk cikti eve herkesi gecirmeye calistim yemedi wow yuzunden. 2004 acc tarihi bi suru skill ama bayiyor tek. Aluriel said: Kanuni said: En az 6 aydan once 650 milyon isk kar impossibru. Hatta 1 sene:) anca o zaman free olur single sifirdan. Oda nasil bayar fena feci.. nası impossibru. ben başladığımda ilk aysonunda kendi pleximi almıştım. tabi plex 300m ediyordu o zamanlar, şimdiki gibi 650 değil. bi kaç ay sonra 1-2 saatte kazanır hale geliyorsun o parayı orası ayrı tabi ama öyle 6 ay falan gerekmiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oha 600e mı fırladı plexler gozunu sevdıgımın eflasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 500 su anda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://eve-central.com/home/quicklook.html?typeid=29668 570lerden basliyor en ucuzu oda gercekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 cok degil 1.5 yil once 350'lere pahali diyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 eve online oyun değilki?? sanal mesuliyet (aka i have no real life) ha hesap aç 1-2 ay takıl kendin karar ver.. imza çok eski veteran eve oyuncusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sdfsdf zaten bende çalışmıyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 eve gerçekten inanılmaz bir oyun ama dedikleri gibi kendini kaybediyorsun. aşırı zaman alıyor, yani oyun zaman almasa bile sen ister istemez zaman yatırıyorsun çünkü oyun gerçekten çok iyi. sürekli hedef koyuyorsun, sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 haci ozaman ben baslamayim bu eve online a ya, kaptirirsam sicar butun okul vakit makit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 eve de çok ciddi be abi. böyle mekanikleşmiş ve ciddi olarak araştırmanı bekleyen bir evreni var. ben dayanamam why so seriousı çekerim yani. eminim çok gerçekçidir eminim deli gibi crafı vardır ama bir türlü şu "bi açsam da oynasam" hissi gelmedi. bilemiyorum belki uzay bayıyor olabilir. benden de şimdilik pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bi acsam oynasam oyunu degil zaten devamli focus olmasan bile arkada 7/24 acik durmasi gereken bir oyun. acsam oynasamli gw2 var meseala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya oturduktan sonra bi açsam oynasam bide nası oynamak istersen öle bi oyun biraz. tam zevk almak için fazla vakit harcamak lazım ama az da oynayabiliosn. ha şu var, beynini meşgul edio sürekli evet,o da güzel olduğu için heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Öldürmeyeceksin E3 Traıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Norak said: o değilde, ultima online classic client kurdum az önce, bıraktıktan tam 10 yıl sonra, 14 gün trial a bakıcam bi lol. benim de bilgisayarımda durur ultima online classic client öyle. oynamıyorum ama silemiyorum da, duruyor öylesine işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oynadım dün, odun kestim yay yaptım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 eheeh balık tutmuştum ben de bir ara orijinal sunucuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 23 jump uzakta gorev verilir mi? Utanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ya şöyle kılıç, zırh kraft edebileceğim, dükkan açıp vendor çalıştırabileceğim mmo yok mu? eve demeyin lütfen ya. sims 2 open for business oynayacak hale geldim artık. geçenlerde kılıç kraft eden eşek rpgsi başlığı vardı forumda bir tane, onu oynadım hayvanlar gibi. böyle bildiğiniz mmorpg varsa tavsiye edin lütfen. anarchy online diye bir oyun var pre-WoW. bir o kaldı sanırım oynamadığım. onda ilginç meslekler var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 wakfuya bak ama bence kuruş parayı haketmiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 wakfu'ya da baktım. oyuncu sayısı inanılmaz düşük ve oyuncuların neredeyse tamamı oyun sonunda. kendi craft gereksinimlerini guildleri içerisinde gideriyorlar. La Guilde'e girmiştim Remington sunucusunda. Çok düzgün çocuklardı ama oyun bitmiş malesef. =/ Oyunun tek amacı combatta lvl 100 ve üzerine erişmekten ibaret. Sağol tavsiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 uncharted waters online'a bakabilirsin. trader olursan uluslararası mal taşımadığın sürece bir tehlikesi yok. uluslar arası sularda da korsanlara denk gelmemeye çalışıyorsun. den gelirsende kıç topundan bir sail damage veren top sallarsın o arada kendini bi yerlere atmaya çalışırsın. seversen 2-3 ay idare eder. tam bir işsiz oyunu. ben oynamıyorum son sayfalara bakarsan anlayabilirsin neden oynanmayabileceğini. http://forum.paticik.com/read.php?42,5114437,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar