Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öldürmeyeceksin mmorpg

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ama iste safe yollardan gitmek gerektiginde tek basina yaptiginda sirf getir gotur 1-2 saat tutabilir devasa gemilerle.

Basta onerdigim gorev yapmak benim, The Blood-Stained Stars filan yap, oyunu taniyinca istedigine yonelirsin. Bu gorevle iyi bir para da kazanirsin istedigin seye kenarindan baslamana yeter, amaci da o zaten. Eglenceli de, galaksiyi de dolastiriyor epey bir. Baslamak icin Sister Alitura denen hatunu bulman gerek Arnor'da.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kısmet artık abi.

ayıcık falan varsa onu alır satırım inşallah :P

Ucuza kola alip pahaliya satarak para kaldirmistim ilk gunlerde ben.
Mesaj tarihi:
Sen muhtesem bir oyuncusun o zaman :) sifirdan ben yapamadim ama denemedim zati.

Hulkumla mine yapip bayiyordum..

Ilk cikti eve herkesi gecirmeye calistim yemedi wow yuzunden. 2004 acc tarihi bi suru skill ama bayiyor tek.

Aluriel said:

Kanuni said:

En az 6 aydan once 650 milyon isk kar impossibru. Hatta 1 sene:) anca o zaman free olur single sifirdan. Oda nasil bayar fena feci..

nası impossibru. ben başladığımda ilk aysonunda kendi pleximi almıştım. tabi plex 300m ediyordu o zamanlar, şimdiki gibi 650 değil.

bi kaç ay sonra 1-2 saatte kazanır hale geliyorsun o parayı orası ayrı tabi ama öyle 6 ay falan gerekmiyor yani
Mesaj tarihi:
eve online oyun değilki?? sanal mesuliyet (aka i have no real life) ha hesap aç 1-2 ay takıl kendin karar ver..

imza çok eski veteran eve oyuncusu :P
Mesaj tarihi:
eve gerçekten inanılmaz bir oyun ama dedikleri gibi kendini kaybediyorsun. aşırı zaman alıyor, yani oyun zaman almasa bile sen ister istemez zaman yatırıyorsun çünkü oyun gerçekten çok iyi. sürekli hedef koyuyorsun, sonu yok.
Mesaj tarihi:
eve de çok ciddi be abi. böyle mekanikleşmiş ve ciddi olarak araştırmanı bekleyen bir evreni var. ben dayanamam why so seriousı çekerim yani. eminim çok gerçekçidir eminim deli gibi crafı vardır ama bir türlü şu "bi açsam da oynasam" hissi gelmedi.

bilemiyorum belki uzay bayıyor olabilir. benden de şimdilik pas.
Mesaj tarihi:
ya oturduktan sonra bi açsam oynasam
bide nası oynamak istersen öle bi oyun biraz.

tam zevk almak için fazla vakit harcamak lazım ama az da oynayabiliosn.

ha şu var, beynini meşgul edio sürekli evet,o da güzel olduğu için heeh
Mesaj tarihi:
Norak said:

o değilde, ultima online classic client kurdum az önce, bıraktıktan tam 10 yıl sonra, 14 gün trial a bakıcam bi lol.

benim de bilgisayarımda durur ultima online classic client öyle. oynamıyorum ama silemiyorum da, duruyor öylesine işte.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şöyle kılıç, zırh kraft edebileceğim, dükkan açıp vendor çalıştırabileceğim mmo yok mu? eve demeyin lütfen ya. sims 2 open for business oynayacak hale geldim artık. geçenlerde kılıç kraft eden eşek rpgsi başlığı vardı forumda bir tane, onu oynadım hayvanlar gibi. böyle bildiğiniz mmorpg varsa tavsiye edin lütfen.

anarchy online diye bir oyun var pre-WoW. bir o kaldı sanırım oynamadığım. onda ilginç meslekler var mı mesela?
Mesaj tarihi:
wakfu'ya da baktım. oyuncu sayısı inanılmaz düşük ve oyuncuların neredeyse tamamı oyun sonunda. kendi craft gereksinimlerini guildleri içerisinde gideriyorlar. La Guilde'e girmiştim Remington sunucusunda. Çok düzgün çocuklardı ama oyun bitmiş malesef. =/ Oyunun tek amacı combatta lvl 100 ve üzerine erişmekten ibaret.

Sağol tavsiye için.
Mesaj tarihi:
uncharted waters online'a bakabilirsin. trader olursan uluslararası mal taşımadığın sürece bir tehlikesi yok. uluslar arası sularda da korsanlara denk gelmemeye çalışıyorsun. den gelirsende kıç topundan bir sail damage veren top sallarsın o arada kendini bi yerlere atmaya çalışırsın.

seversen 2-3 ay idare eder. tam bir işsiz oyunu. ben oynamıyorum son sayfalara bakarsan anlayabilirsin neden oynanmayabileceğini.

http://forum.paticik.com/read.php?42,5114437,page=1
  • Yeni Oluştur...