Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öldürmeyeceksin mmorpg

Ren

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ama iste safe yollardan gitmek gerektiginde tek basina yaptiginda sirf getir gotur 1-2 saat tutabilir devasa gemilerle.

Basta onerdigim gorev yapmak benim, The Blood-Stained Stars filan yap, oyunu taniyinca istedigine yonelirsin. Bu gorevle iyi bir para da kazanirsin istedigin seye kenarindan baslamana yeter, amaci da o zaten. Eglenceli de, galaksiyi de dolastiriyor epey bir. Baslamak icin Sister Alitura denen hatunu bulman gerek Arnor'da.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen muhtesem bir oyuncusun o zaman :) sifirdan ben yapamadim ama denemedim zati.

Hulkumla mine yapip bayiyordum..

Ilk cikti eve herkesi gecirmeye calistim yemedi wow yuzunden. 2004 acc tarihi bi suru skill ama bayiyor tek.

Aluriel said:

Kanuni said:

En az 6 aydan once 650 milyon isk kar impossibru. Hatta 1 sene:) anca o zaman free olur single sifirdan. Oda nasil bayar fena feci..

nası impossibru. ben başladığımda ilk aysonunda kendi pleximi almıştım. tabi plex 300m ediyordu o zamanlar, şimdiki gibi 650 değil.

bi kaç ay sonra 1-2 saatte kazanır hale geliyorsun o parayı orası ayrı tabi ama öyle 6 ay falan gerekmiyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

eve de çok ciddi be abi. böyle mekanikleşmiş ve ciddi olarak araştırmanı bekleyen bir evreni var. ben dayanamam why so seriousı çekerim yani. eminim çok gerçekçidir eminim deli gibi crafı vardır ama bir türlü şu "bi açsam da oynasam" hissi gelmedi.

bilemiyorum belki uzay bayıyor olabilir. benden de şimdilik pas.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya şöyle kılıç, zırh kraft edebileceğim, dükkan açıp vendor çalıştırabileceğim mmo yok mu? eve demeyin lütfen ya. sims 2 open for business oynayacak hale geldim artık. geçenlerde kılıç kraft eden eşek rpgsi başlığı vardı forumda bir tane, onu oynadım hayvanlar gibi. böyle bildiğiniz mmorpg varsa tavsiye edin lütfen.

anarchy online diye bir oyun var pre-WoW. bir o kaldı sanırım oynamadığım. onda ilginç meslekler var mı mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

wakfu'ya da baktım. oyuncu sayısı inanılmaz düşük ve oyuncuların neredeyse tamamı oyun sonunda. kendi craft gereksinimlerini guildleri içerisinde gideriyorlar. La Guilde'e girmiştim Remington sunucusunda. Çok düzgün çocuklardı ama oyun bitmiş malesef. =/ Oyunun tek amacı combatta lvl 100 ve üzerine erişmekten ibaret.

Sağol tavsiye için.
Sosyal ağlarda paylaş

uncharted waters online'a bakabilirsin. trader olursan uluslararası mal taşımadığın sürece bir tehlikesi yok. uluslar arası sularda da korsanlara denk gelmemeye çalışıyorsun. den gelirsende kıç topundan bir sail damage veren top sallarsın o arada kendini bi yerlere atmaya çalışırsın.

seversen 2-3 ay idare eder. tam bir işsiz oyunu. ben oynamıyorum son sayfalara bakarsan anlayabilirsin neden oynanmayabileceğini.

http://forum.paticik.com/read.php?42,5114437,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...