Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 böyle birşey var mı? pvp de, pve de yapmak istemiyorum ben abi. çok bayıyor. artık birşeylere vurup canının inmesini izlemek istemiyorum. gezineyim ne bileyim balık tutayım iki kılıç craftlayayım. stress yok cooldown bekleme yok. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Hello Kitty Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dance online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 inb4 so gay. salem var, ona bak bi istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 second life lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hello kitty online gerçekten ii bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 A Tale in the Desert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 MasterHapLo said: sabah 5 de kalkiyorsun dere gol kenarina gidip balik tutuosun. mmo yu da birakiosun. aynen abi, gerçek hayatta oyna o kadar sıkıldıysan. Bi hobi edin :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 boş ultima serverlarına gir istediğini yap, yüzlerce var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 tale in the desert'ı tarif etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 EVE Online'da combata bir kere girmeden yillarca cok aktif olarak oynayabilirsin. Stres var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 pekaziz said: A Tale in the Desert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 GERGE said: EVE Online'da combata bir kere girmeden yillarca cok aktif olarak oynayabilirsin. Stres var ama. stress niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Oyunu oynamayana anlatmak zor onu, oyun oyun degil tam, virtual reality. Asiri ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sakin sakin maden kazarken 3lu bir gurup hulk'una tecavuz edebiliyor ansizin. bi de ticaret yapcam diye savas alaninin yanindan gotum gotum ilerleme olayi pek stress yaratiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 eve online ı düzgün öğrendikten sonra risklerini azaltabilirsin. Ama öyle w ye bas koş yok. Menülerde geçiyor bir çok şey. Üretim, al sat vs. Gerçi risk aldıkça kazandığın / yaptığın işler büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Korax said: GERGE said: EVE Online'da combata bir kere girmeden yillarca cok aktif olarak oynayabilirsin. Stres var ama. stress niye? ölünce gemi memi her şey gidiyor hangardakiler dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 öldürmeyeceksin diye yeni bir oyun çıktı sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Saeros said: Korax said: GERGE said: EVE Online'da combata bir kere girmeden yillarca cok aktif olarak oynayabilirsin. Stres var ama. stress niye? ölünce gemi memi her şey gidiyor hangardakiler dahil olursen evini bulup yakiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Hangar nerden cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ohara, lan tam eve indirdim baslicam bende asagfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok oyle bir sey yalan dedi :) 2 kere oldum ben hangardakiler durur sigortana gore patlayan gemini dahi alirsin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 siz olayı biraz yanlış anladınız yalnız. kimse kullanmayacaksa kılıç niye yapayım ki. eğer birşeyi yapabiliyorsam onu kullansınlar. kılıç mı yaptım alan koşsun dancına. tutan mı var abi. balık mı tuttum. koyarım yanına patlıcan ezmesini rakısını, şu facebooktaki oyun arayüzleri gibi birşey olsa ona bile razıyım. gelsin yesin millet. diğer bir deyişle craft adı altında pve yaptırmasınlar bana. zorunda mıyım. yok bilmem ne tilkisini kovala yuva yaptığı yerdekileri öldür yuvanın altında bit yumurtası var istediğin omlet oluyor falan. o ne lan. dağ bayır gezdirip collect mi yaptıracaklar. dayasınlar survivabilityi. ne bileyim üç gün durmadan koşturamayayım mesela. dağa çıkıyorsam soğuk faktörü olsun. zıbırtanak teleport olamayalım her yere. git balık tut diyen arakdaşlar olmuş, mantıklı tabi ama fantazi öğelerini karşılamıyor. arkadaşla gitsen illa bi mesele gündeme geliyor. kafanı dağıtacak kadar balıkçı rp'i yapamıyorsun. sonra hadi avcılık yapayım desem hayvan öldüremem abi ben. değişik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 EVE iste. Crafter cenneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 atitd dedik ya ? tale in the desert iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar