Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 burda rahat 20cm olmuş.saatlerdir durmadı hiç. ben en son 9 da köpeği gezdirirken yağmur yağıyordu. eve dönerken başladı kar çok çabuk felç etti memleketi sdfs. mal gibi de arabayı dışarda bıraktık. yerindne çıkarmak için uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 bizim üni 2 gün tatile girmiş, finaller iptal. ulaşım felç mi oluyor istanbul'da kar yağınca, normal mi bu? başka derse çalışıcam son anda vazgeçtik gelin okula derler diye çekiniyorum. bir de bu havada vapur seferleri iptal olur mu? (üsküdar-beşiktaş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 istanbul'da kar yağmadığında da ulaşım normal değilki. ordan hesap et sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 kami said: bizim üni 2 gün tatile girmiş, finaller iptal. ulaşım felç mi oluyor istanbul'da kar yağınca, normal mi bu? başka derse çalışıcam son anda vazgeçtik gelin okula derler diye çekiniyorum. bir de bu havada vapur seferleri iptal olur mu? (üsküdar-beşiktaş). Bahçeşehirde koy ver gitsin iptal dedimi geri çağrma yok bide sınavı 10 gün sonraya falan atıyolar tadından yenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Sabah olsun hava aydınlansın diye bekliyorum ama dışarısı aydınlık epey. Ülke beyaza büründü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 iran güneşli :( foto falan atın şuralar şenlensin ya özledik karı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 her şey bembeyaz işte ne fotosu atalım :D karşı apartmanın düz duvarları bile buz-kar tutmuş o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 her yer kar olmuş, giydim botumu bütün mahallenin karlarını bozdum :P mermerler feci buz tutmuş, apartman girişindeki 5 basamağı çıkmak için bir kaç dakika uğraştım resmen, dikkat etmek lazım. birazdan balkondaki karla kardan adam filan yapacağım (:D iğrenç vıcık vıcık yağmurlardan sonra kar mutluluk resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Sokak hayvanlarına dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Şimdi Facebook'un geçmişte bugün özelliği gösterdi, 4 yıl önce tam bu tarihte kar fırtınası başlarken fotoğraf çekmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 izmir'de de gece yagmis hava yumusamis biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Hastaneden yaziyorum, cok artistik dustum cayimi icmeye beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Kar yağarken uçağa binmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 gecmis olsun, kirik falan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 istanbulda tüm vapur seferleri iptal edilmis fırtınadan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Kirik yok da sag dirsek iptal oldu, parmaklari dahi oynatamiyorum Yarin da boyle giderse makarna falan depolamak lazim Kirik yok dedim kirik cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Röntgenden önce konuşmamak lazım sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 50cm kar var evimim onunde nefis http://i.hizliresim.com/kG0XLW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 acik ogretim sinavlari iptal edilmemis,hanim yarin gozetmen bir sinavda,nasil gidecegiz bilmiyorum.Kac yil adanada kaldiktan sonra istanbula gelince sevinmistik artik bizde kar tatili gorucez diye,vassip aganin eli bu sene cimri,vermedi tatili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Daha durun yeni başladı bu bişey değil. hiç bi toplu taşıma aracı hiç bi devlet kurumu çalışamaz hale gelecek. Marketler bile açılmayacak. Sokaklar bomboş kalacak. Dağdan kurtlar inecek şehire. Şubatın son haftasına kadar yaşam iptal olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 vahiy mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 donanimhaberde yazıyor https://mobile.donanimhaber.com/basladi-godzilla-istanbul-a-ayak-basti-girdigi-yeri-darmadagin-ediyor--122943425 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar