Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Absolut

Öne çıkan mesajlar

burda rahat 20cm olmuş.saatlerdir durmadı hiç. ben en son 9 da köpeği gezdirirken yağmur yağıyordu. eve dönerken başladı kar çok çabuk felç etti memleketi sdfs.

mal gibi de arabayı dışarda bıraktık. yerindne çıkarmak için uğraş dur.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim üni 2 gün tatile girmiş, finaller iptal. ulaşım felç mi oluyor istanbul'da kar yağınca, normal mi bu? başka derse çalışıcam son anda vazgeçtik gelin okula derler diye çekiniyorum. bir de bu havada vapur seferleri iptal olur mu? (üsküdar-beşiktaş).
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

bizim üni 2 gün tatile girmiş, finaller iptal. ulaşım felç mi oluyor istanbul'da kar yağınca, normal mi bu? başka derse çalışıcam son anda vazgeçtik gelin okula derler diye çekiniyorum. bir de bu havada vapur seferleri iptal olur mu? (üsküdar-beşiktaş).

Bahçeşehirde koy ver gitsin iptal dedimi geri çağrma yok bide sınavı 10 gün sonraya falan atıyolar tadından yenmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

her yer kar olmuş, giydim botumu bütün mahallenin karlarını bozdum :P mermerler feci buz tutmuş, apartman girişindeki 5 basamağı çıkmak için bir kaç dakika uğraştım resmen, dikkat etmek lazım. birazdan balkondaki karla kardan adam filan yapacağım (:D iğrenç vıcık vıcık yağmurlardan sonra kar mutluluk resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha durun yeni başladı bu bişey değil. hiç bi toplu taşıma aracı hiç bi devlet kurumu çalışamaz hale gelecek. Marketler bile açılmayacak. Sokaklar bomboş kalacak. Dağdan kurtlar inecek şehire. Şubatın son haftasına kadar yaşam iptal olacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...