WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 tipiyi fırtınayı karı mı durdurdsun adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Metrobüs gg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 kuddusi alkol de alsaymissiniz tam olacakmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Valla süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 o ne trafikti be. Köprüyü yürüyerek geçenler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 kumburgazda 30 cm kar var az yarım saat önce 700 metre yolu tipiden ve elektrikler kesildigi için yürüyemedik bakkalın birine girdik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 KuddusiMavra said: Valla süper olurdu Tam havası http://jagermedia.blob.core.windows.net/media/346373/jaegermeitser-spice-cover-picture_l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 karayollarının belediyenin ak ama o kadar para verip araba alıyorlar ulan git biraz daha para lastiğini vs. tam tut ya da çıkma kar yağdığında yola it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 25 dakikadır Çatalca-Hadımköy arasında göl üzerinde duruyoruz.araba kuyruğunun ucu görünmüyor. Saat 21.43. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 gidin bi yerde yemek falan vakit geçirin gece 12 den sonra belki trafik hafiflerse gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Haftaya rapor alıp sağlık sebebiyle hastaneye gidecektim, o işi yarına çektim, hastane de eve yakın bayağı, yarın iş stresinden kurtuldum. Tahlil peşinde koşmak trafiğe çıkmaktan daha cazip geliyor şu anda gözüme. Perşembe napacaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Tem kapandı sanırım, allahtan bahçeşehire dönmüyorum bugün yoksa yolda kalacaktık resmen. Buradan insafsız şirketede sevgilerimi sunuyorum şaka gibi 30dk önce çıkabilirsiniz dediler ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Hadımköy bugün Sibirya'yı yaşadı resmen. Esenyurt yokuşlarında herkes arabasını bırakıp yaya gitti evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 khala said: Hadımköy bugün Sibirya'yı yaşadı resmen. Esenyurt yokuşlarında herkes arabasını bırakıp yaya gitti evine. 4-4:30 gibi oradan canlı ve arabalı çıkmayı başardım ben, tabii sıkıntılı oldu bayağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Ben dönmeye calissaydım 5:30 gibi çıkacaktım :p iyi yırttım resmen. Yarın millet gelemez kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 İşler de tatil olsun ya, evin oralar komple yokuş, düşüp ölmeyelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Aynen iş yerleri de yapsın bi güzellik sağlam yağıyor çünkü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 aww yiss yarın mesai 09:00 da başlayacak 16:00 da bitecekmiş normalde 08:00-17:00 çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 hadi ya...2 saat 2 saattir de yine de trafik soğuk falan çekicen :( bana ful tatil yarın iş=) yaşasın akademik life;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Siz şanslısınız ya :D bize utanmadan 30dk erken gidebilirsiniz dediler, yarın ne olur artık bilemem :p Pintilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Saat 23.22. Bahçeşehir e geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Kaçta nereden çıktınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 zeper said: hadi ya...2 saat 2 saattir de yine de trafik soğuk falan çekicen :( bana ful tatil yarın iş=) yaşasın akademik life;) servis kapımın önünden alıp kapımın önüne bıraktığı için çok sorun değil :P zaten ne o öyle yarım gün gübü şirkete gidip goygoy yapıp toplasan 2 saat çalışacaz eve dönecez esas yarın hava alanına gidecem eğer uçuşlar işptal olmazsa onu düşünüyorum ben eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar