Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Koç Üniversitesi tatil oldu ya la lol. Bilkent'teyken rektörün uçağının kalkabilmesine bakıyodu okulun tatil olması burda daha ilk karda tatil oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 İyi oldu şu kar işi.. 3'te bitiyor mesai :) Gidiyim eve de dinleniyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 coco said: izmiri özlicemmm :( burada hava ne kadar kötüymüş gibi olsa da tr'nin en iyisiydi hep.. hava da mis gibi hala. stop. nereye gidiyorsun durrr. ben izmire gelecektim kumru yiyecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gayrettepe http://i24.photobucket.com/albums/c4/elessox/8558B1A9-2F23-4E86-9A1A-F96254C989FD-1834-000001ECC30DB460.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 izmir güneşli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 levent http://i46.tinypic.com/6iuxrs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sarıyer, Rumelifeneri yolu, Siteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seele said: coco said: izmiri özlicemmm :( burada hava ne kadar kötüymüş gibi olsa da tr'nin en iyisiydi hep.. hava da mis gibi hala. stop. nereye gidiyorsun durrr. ben izmire gelecektim kumru yiyecektik. Bana gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Laorx said: levent http://i46.tinypic.com/6iuxrs.jpg Laorx Göktürk 2 lan! uydudan çekmiş fotoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 uskudar lapa lapa ama azıldı sankı bi gıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 göktürk 2'nin hademesiyim, sabahları bi siliyorum yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa said: Seele said: coco said: izmiri özlicemmm :( burada hava ne kadar kötüymüş gibi olsa da tr'nin en iyisiydi hep.. hava da mis gibi hala. stop. nereye gidiyorsun durrr. ben izmire gelecektim kumru yiyecektik. Bana gelsin! sənə niyə gəlsin pis kasıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 mauahahahahahhahahahahahahahahahhah harbiden güldüm lan. koccaman bi kalbim var ama benim. kartondan sarayımda piğrenses gibi yaşatırım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Laorx said: göktürk 2'nin hademesiyim, sabahları bi siliyorum yetiyor. abi muhteşem foto ama ya. çok hoşuma gitti harbiden. burada kar yok. 8-9°C falan hava bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 senin durum daha iyimiş boşver, çok soğuk bura sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 soğuk hava dalgası geliyormuş ama sibiryadan. dedim "balkanlar buraya yetemiyor mu şimdi.. KHHHHHHHhhh(burundan gülme efekti)" anlamadılar. peki falan diyip kaldım öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 anam nası yağıyür lan vış ist. bahçelievler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kac gün yagacak bilen var mi? cuma gecesi durum nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 foto koyun foto.. elinizdeki cep tellerin kameraları var. foto koyun olm! istanbul caddebostan falan varsa onlar da koysun lütfen. LÜTFEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 memleketi özledin dimi. cakalllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seele said: kac gün yagacak bilen var mi? cuma gecesi durum nasil olacak.yok kimse bilmiyor internette 100 lerce hava tahmin sitesi falan var onlarda bilmiyorlar kapatıp gitmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seele said: memleketi özledin dimi. cakalllllllllll abi bugün... feci. bayağı "lokasyon aşeriyorum" bebekte şurada olsaydım, rumeli hisarında şurada da olur, caddebostanda şurası da olur. diye.. spesifik lokasyon aşeriyorum. FOTOLAR GELSİİİİİİİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaa tam deranzosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ümraniye'yi plaza'nın 21. katından göremiyoruz şu an, öyle bir tipi var. 2.5 saatte bembeyaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fistan said: Seele said: kac gün yagacak bilen var mi? cuma gecesi durum nasil olacak.yok kimse bilmiyor internette 100 lerce hava tahmin sitesi falan var onlarda bilmiyorlar kapatıp gitmişler bakan birisi vardir tvde felan ugrasamam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar