Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kar cumaya kadar var ama asıl yapış çarşamba gecesi ve perşembe günü ya şimdi modelleri herşeyi bi kenara bırakırsak benim içimden geçen istanbulun sahil kesimleri gece güzel yağış alır belki biraz kar birikir ama çarşamba öğlen erir çamur olur üst kesimler ise 100müstü kar cumaya kadar kalır geceye bağlı işte ne kadar soğuk gelirse gece o kadar köfte bakarsın bakırköy bile -2 , -3 ler görür örtü olur hemen ama bana göre bakırköy aralık ayında milyonda bir örtü oluşturur onunda bu sistem oldugunu düşünmüyorum, ha modeller işte sanıyor gösteriyor bunu yağış ve örtü olabilir diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Griswold said: Liebe said: Katibim said: an itibari ile Kartal da sulu kar başladı Darısı lapa lapa karın başına adliyenin ora çok soğuk mu çıkıyorum ofisten gelcem şimdi :(( bir de 7. icra müdürlüğü orda değil mi yanlış bişi yapmıyorum inşallah adliyeye giderken vücudunu hazırla çünkü baya yürüyeceksin içine girene kada sdfg. istanbul anadolu 7. icra müdürlüğü diyorsa doğru yere gidiyorsun. heheh kartala daha önce gitmiştim eyv yine de :D katibim hayatımı kurtardı senin de dediğin gibi anadolu icra müdürlüğü orası oluyormuş bizim itirazın istanbul yani çağlayandaki icra müdürlüğüne yapılması gerekiyormuş. valla telefondan paticiğe girmesem otobüste bildiğin gidiyordum suadiyeden kartal adliyesine, hemen indim maltepede otobüsten son günüydü itirazın ağzıma sıçardı patronlar valla beceremesem tekrardan çoook çok sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 imamizer said: istanbula 3 santim kar yağınca yine türkiye kara teslim haberleri spamlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Somon said: Kar cumaya kadar var ama asıl yapış çarşamba gecesi ve perşembe günü ya şimdi modelleri herşeyi bi kenara bırakırsak benim içimden geçen istanbulun sahil kesimleri gece güzel yağış alır belki biraz kar birikir ama çarşamba öğlen erir çamur olur üst kesimler ise 100müstü kar cumaya kadar kalır geceye bağlı işte ne kadar soğuk gelirse gece o kadar köfte bakarsın bakırköy bile -2 , -3 ler görür örtü olur hemen ama bana göre bakırköy aralık ayında milyonda bir örtü oluşturur onunda bu sistem oldugunu düşünmüyorum, ha modeller işte sanıyor gösteriyor bunu yağış ve örtü olabilir diyor kardeş çarşamba ve perşembe hayvan gibi yağıp benim soyut cebir sınavım iptal olursa gel sana dürüm malbuş ısmarlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/samsun-ankara-yolunda-korkunc-kaza-h170557.html 2 saatte zor geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 └◘ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Liebe said: Griswold said: Liebe said: Katibim said: an itibari ile Kartal da sulu kar başladı Darısı lapa lapa karın başına adliyenin ora çok soğuk mu çıkıyorum ofisten gelcem şimdi :(( bir de 7. icra müdürlüğü orda değil mi yanlış bişi yapmıyorum inşallah adliyeye giderken vücudunu hazırla çünkü baya yürüyeceksin içine girene kada sdfg. istanbul anadolu 7. icra müdürlüğü diyorsa doğru yere gidiyorsun. heheh kartala daha önce gitmiştim eyv yine de :D katibim hayatımı kurtardı senin de dediğin gibi anadolu icra müdürlüğü orası oluyormuş bizim itirazın istanbul yani çağlayandaki icra müdürlüğüne yapılması gerekiyormuş. valla telefondan paticiğe girmesem otobüste bildiğin gidiyordum suadiyeden kartal adliyesine, hemen indim maltepede otobüsten son günüydü itirazın ağzıma sıçardı patronlar valla beceremesem tekrardan çoook çok sağol =) Eyvallah ne demek ama dürümü unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kar yağınca ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 haberler kar goygoyu yapıyor ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx?rG=img&rR=34&rU=ppi#sfB şu linkten ppi radar görüntülerine bakabilirsin bulut üzerinizden geçiyorsa yağış bırakır demke o gece vakitlerinde dek ile birleşen sistem bacı silkecek diye bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ee o mavimsi şeyler bulutsa YAĞMAYACAK DEMMEKKİ ULAN NEDEN YAĞMIYOR !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lan bakırköyde bile örtü oluşturdu 2 dakika yağışla siz nerede oturuyonuz abi atatürkün koşkünde fln mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 teşvikiye burası dolu yağdı sadece kar değil kar istiyorum ben kar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 GELDİ GELDİ BULUT VAR İSTANBUL ÜSTÜNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Maslak çılgınlar gibi yağıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 editör sallama bi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yağıyo lan valla teşvikiyeye yağıyo lapa lapa değil küçük yağıyo ama şiddetli yani elimi uzattım 30 40 tane düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bostancı da yok hiçbir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 azaldı ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bakırköy de başlıyor, bitiyor, arada tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 son metar güncellemesine göre 20:00-24:00 yoğun kar var sonra aralıklarla sonra sabah 04:00-08:00 arası yoğun kar var sonrasını boşverin yeter bunlar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sen okulunumu okudun la bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ulan sanki karı yağıyor, amma abarttınız. Görende açık havada çalışan işçi zannedicek sizi bebeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Fena yağıyor Çanakkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ren said: editör sallama bi ya tipi yağıyor burda o yüzden arabaların üstü hep tutu... arada kesilio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar