indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Başlık garip oldu ama olay şudur: Yeni başladığım işte boş zaman olabiliyor, laptop'ta admin olduğum için herhangi birşey yükleme sıkıntısı yok. Flash oyunlar içimi bayıyor. Diablo3, path of exile filan atarım diyordum herşey low'da bile fps sürünüyor, laptop baya leş. Super meat boy filan düşünüyordum ama ofiste gamepad biraz abartı kaçar. Şu an binding of isaac oynuyorum ama o da bi yere kadar. Var mıdır böyle gir çık arada sırada oyna tarzı oyun tavsiyesi. İşte arada oyun oynayan varsa ne oynuyor? Kısaca soru budur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 theme hospital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dont starve openttd (transport tycoon deluxe) dungeons of dredmor endless space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 döküman bişi oku ne oyunu ofiste. hazır vaktin varken kendini geliştir daha sonra vakit bulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sims sim city tycoonlar dota-lol oynatır muhtemelen low'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 biz ofiste boş vakitlerimizde need for speed most wanted oynuyorduk ağdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 knights of honor warcraft age of empires red alert heroes 3 disciples 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Low end bilgisayar kaldırmaz gerçi ama arada sırada oynanabilecek en güzel oyun Skyrim'dir bence. Görev bitircem diye kasmayacaksın ama. Yavaş yavaş dolan, çiçek böcek topla, kafanda bir karakter modeli olsun. Onun rpsini yap(benim şu anki karakterim kötü işler yaparken tanınmasın diye dragon maskelerinden giyiyo mesela, bunun gibi seni karaktere bağlayacak detaylar yap) Düşük sistemde çalışması için FTL, minecraft, dungeons of dredmor, a game of dwarves ve towns gibi kısa süre takılmanın yeteceği oyunları tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 minecraft düşük sistemle çalışıyor diye bişey yok abi euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dungeons of dredmor iyidir turn baesd acelesi yok save eder kaparsın iş cıkarsa, yada diablo sürünüyo denmiş titan quest fln bundleda ucuza vardı onu dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 solitaire oyna, tekrar tekrar oynaması açısından iyi, çerez niyetine iyi gidiyor, kafa da dağıtıyor. "yok ben grafikli mrafikli bişi istiyorum napıyım solitaire'i" diyorsan - kulaklık takma imkanın varsa ve müzik dinlemeyi seviyorsan audiosurf - arcade stayla bişi olsun, öyle cıvcıv oynayıp duruyum diyorsan bit.trip core/beat/runner - sandbox severim, boş zamanımda bir şeyler inşaa edeyim dersen terraria - roguelike dungeon hack oyunlardan hoşlanıyorsan dungeon of dredmor, binding of isaac, recettear - stratejik oyunlardan hoşlanıyorsan europa universalis 3 - sürekli adam öldüreyim, vakit geçsin dersen crimsonland - bir tane karakter yaratıyım, tamagotchi gibi sürekli gelişsin dersen kudos 1 ve 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 all points bulletin tam bir ara sıra oynamalık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 indiffer43 said: Başlık garip oldu ama olay şudur: Yeni başladığım işte boş zaman olabiliyor, laptop'ta admin olduğum için herhangi birşey yükleme sıkıntısı yok. Flash oyunlar içimi bayıyor. Diablo3, path of exile filan atarım diyordum herşey low'da bile fps sürünüyor, laptop baya leş. Super meat boy filan düşünüyordum ama ofiste gamepad biraz abartı kaçar. Şu an binding of isaac oynuyorum ama o da bi yere kadar. Var mıdır böyle gir çık arada sırada oyna tarzı oyun tavsiyesi. İşte arada oyun oynayan varsa ne oynuyor? Kısaca soru budur aslında. buyur ben baya sevdim http://www.oyunvitrini.com/4203-gemilerin-istilasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar