Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte ara sıra oynamak için oyun tavsiyesi..

indiffer43

Öne çıkan mesajlar

Başlık garip oldu ama olay şudur: Yeni başladığım işte boş zaman olabiliyor, laptop'ta admin olduğum için herhangi birşey yükleme sıkıntısı yok. Flash oyunlar içimi bayıyor. Diablo3, path of exile filan atarım diyordum herşey low'da bile fps sürünüyor, laptop baya leş. Super meat boy filan düşünüyordum ama ofiste gamepad biraz abartı kaçar. Şu an binding of isaac oynuyorum ama o da bi yere kadar. Var mıdır böyle gir çık arada sırada oyna tarzı oyun tavsiyesi.

İşte arada oyun oynayan varsa ne oynuyor? Kısaca soru budur aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Low end bilgisayar kaldırmaz gerçi ama arada sırada oynanabilecek en güzel oyun Skyrim'dir bence. Görev bitircem diye kasmayacaksın ama. Yavaş yavaş dolan, çiçek böcek topla, kafanda bir karakter modeli olsun. Onun rpsini yap(benim şu anki karakterim kötü işler yaparken tanınmasın diye dragon maskelerinden giyiyo mesela, bunun gibi seni karaktere bağlayacak detaylar yap)

Düşük sistemde çalışması için FTL, minecraft, dungeons of dredmor, a game of dwarves ve towns gibi kısa süre takılmanın yeteceği oyunları tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

solitaire oyna, tekrar tekrar oynaması açısından iyi, çerez niyetine iyi gidiyor, kafa da dağıtıyor.

"yok ben grafikli mrafikli bişi istiyorum napıyım solitaire'i" diyorsan
- kulaklık takma imkanın varsa ve müzik dinlemeyi seviyorsan audiosurf
- arcade stayla bişi olsun, öyle cıvcıv oynayıp duruyum diyorsan bit.trip core/beat/runner
- sandbox severim, boş zamanımda bir şeyler inşaa edeyim dersen terraria
- roguelike dungeon hack oyunlardan hoşlanıyorsan dungeon of dredmor, binding of isaac, recettear
- stratejik oyunlardan hoşlanıyorsan europa universalis 3
- sürekli adam öldüreyim, vakit geçsin dersen crimsonland
- bir tane karakter yaratıyım, tamagotchi gibi sürekli gelişsin dersen kudos 1 ve 2
Sosyal ağlarda paylaş

indiffer43 said:

Başlık garip oldu ama olay şudur: Yeni başladığım işte boş zaman olabiliyor, laptop'ta admin olduğum için herhangi birşey yükleme sıkıntısı yok. Flash oyunlar içimi bayıyor. Diablo3, path of exile filan atarım diyordum herşey low'da bile fps sürünüyor, laptop baya leş. Super meat boy filan düşünüyordum ama ofiste gamepad biraz abartı kaçar. Şu an binding of isaac oynuyorum ama o da bi yere kadar. Var mıdır böyle gir çık arada sırada oyna tarzı oyun tavsiyesi.

İşte arada oyun oynayan varsa ne oynuyor? Kısaca soru budur aslında.

buyur ben baya sevdim
http://www.oyunvitrini.com/4203-gemilerin-istilasi.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...