barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Başlık acayip oldu biraz. Yapmak istediğim şey aslında çok açık. SSD var ve şimdiden doldu. Loading'i uzun süren oyunları ssd de tutarken, diğerlerini D'ye normal hard diske yüklemek istiyorum. Normalde bütün klasörü farklı bir bölüme taşıyabiliriz tamam ama yarısı orada yarısı burada nasıl yapılr? Vardır kesin bir yolu sorun çıkartmayacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 oha direk aklımdaki soruyu sormuşsun, ben de önümüzdeki hafta ssd alacam ve aynı şeyi yapmak istiyordum, umarım bir yöntemi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi en son bi oyun yuklerken baktım farklı yerere yukleme olayı koymuslaqr sanırsam hayal gormediysem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bende oyunu kurarken nereye kurayım diye soruyor steam. istediğin gibi d ye c ye kur diyorsun. öyle olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hiç denemedim bakayım aksam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Support'a baktim simdi, "The game files must be in the SteamApps folder in order to function" diyor. Olmaz yani sanirim. Sormuyor bende bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 oluyor o, steam klasorunu oluşturuyor gösterdiğin hard disk bölümüne. her kurulumda oluşturduğun dizinler otomatik çıkıyor, seçiyorsun istediğini. http://i.imgur.com/MjwAk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o diil de steam i back up yapip sonra baska bilgisayara klasor gibi atan oldu mu? ya da nasil oluyor o islem? 100gb oyun var laptopta ' acaba desktopa bu sekilde mi gecirsem yoksa temiz yuklemek icin mi kastirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şu stalker kısayolunu buradan nasıl kaldırıcam, format attım yine kalkmadı hibine. hayır böyle bir şey de kurmadım ki stalker bile oynamadım hayatım :0 http://i.imgur.com/9LH5L.png?1?8089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 imamizer said: oluyor o, steam klasorunu oluşturuyor gösterdiğin hard disk bölümüne. her kurulumda oluşturduğun dizinler otomatik çıkıyor, seçiyorsun istediğini. http://i.imgur.com/MjwAk.png helal imam. hayat kurtardın resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Aynisini sorucam kac zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Esh said: o diil de steam i back up yapip sonra baska bilgisayara klasor gibi atan oldu mu? ya da nasil oluyor o islem? 100gb oyun var laptopta ' acaba desktopa bu sekilde mi gecirsem yoksa temiz yuklemek icin mi kastirsam. steam i kuracagin bilgisayara once steam i kuruyorsun. sonra icine steamapps klasorunu alip atiyorsun steam kapaliyken. acinca oyunlari gormus oluyor. belki verify integrity yapman gerekir. killik cikaran moduller oluyor ama cozumu kolay genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 @Flassh Library kısmında oyunlar değilde toollar gibi bir ekran var oyunların ek uygulamalarının olduğu oradan bulup diskteki dosyayı sil demen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Steam'i steamapps'e müdahale edip çalıştırdığımda her seferinde de update ayarları bozuldu, bütün oyunları elle update modeline döndürdü. Biri oyuna çağırdığında 2gb update bekliyodum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 @DareJedi yaptım zaten onu, ama gitmiyor inatla takıldı kaldı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benim windows ssd'de ama steam'i her şeyiyle hdd'de tutuyorum. format atınca bile steam aynen yerli yerinde oluyor. 200gb kopyala yapıştır ile uğraşılır mı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben geçen planetside 2 için yaptım, planetside normal hdd de idi ssd ye taşıdım baya iyi oldu, örnek olarak oyun "H:Program Files (x86)SteamsteamappscommonPlanetSide 2" klasöründe kurulu kes yaparak alıyoruz SSD veya taşıyacağımız hdd nerede ise oraya yapıştırıyoruz ben kopyaladığımda C:steamplanetside 2 oldu, sonra komut istemi açarak örnek olarak mklink /j link hedef mklink /j "H:Program Files (x86)SteamsteamappscommonPlanetSide 2" "C:steamplanetside 2" junction created gibi bir yazı yazdıysa olmuştur steam library de kısayol olarak kopyaladığınız oyunun linki oluşacak silmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Yeni eklemişler herhalde bu özelliği. Ben zamanında araştırmıştım, hatta support'a yazmıştım. Olmaz demişlerdi. Çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Şunu gördüm, necro kasayım acıcık. Bu özellik steam e özel değil windofs un özelliği. Hayat kurtarıyor cidden Edit: "mklink /j link hedef" olayını diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Esh said: o diil de steam i back up yapip sonra baska bilgisayara klasor gibi atan oldu mu? ya da nasil oluyor o islem? 100gb oyun var laptopta ' acaba desktopa bu sekilde mi gecirsem yoksa temiz yuklemek icin mi kastirsam. neredeyse ayda 1 customization ayağına bozuyorum windowsu. c'yi formatlayıp windows kuruyorum. steam klasörü d'de kalıyor ama hep. clientını yüklüyorum aynı klasöre o tanıyor bütün oyunları. ha geçen dmc4'ü açmadı ama. canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ben bu soruyu ne zaman sormusum ki ya ? Sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi ahahah pardon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar