Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam'i farklı bölümlere bölüp çalıştırmak

barbu

Öne çıkan mesajlar

Başlık acayip oldu biraz. Yapmak istediğim şey aslında çok açık.

SSD var ve şimdiden doldu. Loading'i uzun süren oyunları ssd de tutarken, diğerlerini D'ye normal hard diske yüklemek istiyorum.

Normalde bütün klasörü farklı bir bölüme taşıyabiliriz tamam ama yarısı orada yarısı burada nasıl yapılr? Vardır kesin bir yolu sorun çıkartmayacak şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

o diil de steam i back up yapip sonra baska bilgisayara klasor gibi atan oldu mu? ya da nasil oluyor o islem? 100gb oyun var laptopta ' acaba desktopa bu sekilde mi gecirsem yoksa temiz yuklemek icin mi kastirsam.

steam i kuracagin bilgisayara once steam i kuruyorsun. sonra icine steamapps klasorunu alip atiyorsun steam kapaliyken. acinca oyunlari gormus oluyor. belki verify integrity yapman gerekir. killik cikaran moduller oluyor ama cozumu kolay genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen planetside 2 için yaptım, planetside normal hdd de idi ssd ye taşıdım baya iyi oldu,

örnek olarak oyun "H:Program Files (x86)SteamsteamappscommonPlanetSide 2" klasöründe kurulu kes yaparak alıyoruz SSD veya taşıyacağımız hdd nerede ise oraya yapıştırıyoruz ben kopyaladığımda C:steamplanetside 2 oldu,

sonra komut istemi açarak

örnek olarak mklink /j link hedef

mklink /j "H:Program Files (x86)SteamsteamappscommonPlanetSide 2" "C:steamplanetside 2"

junction created gibi bir yazı yazdıysa olmuştur steam library de kısayol olarak kopyaladığınız oyunun linki oluşacak silmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Esh said:

o diil de steam i back up yapip sonra baska bilgisayara klasor gibi atan oldu mu? ya da nasil oluyor o islem? 100gb oyun var laptopta ' acaba desktopa bu sekilde mi gecirsem yoksa temiz yuklemek icin mi kastirsam.

neredeyse ayda 1 customization ayağına bozuyorum windowsu. c'yi formatlayıp windows kuruyorum. steam klasörü d'de kalıyor ama hep. clientını yüklüyorum aynı klasöre o tanıyor bütün oyunları. ha geçen dmc4'ü açmadı ama. canı sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...