Ren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 black-ice'ın nickinin değişip brown-solid olmasını öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 marki dö sad yapın bari http://s30.postimg.org/8ywmjjw3l/kaka.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bildiğiniz gibi yurtdışında birçok ülkede klozetlerde taharet musluğu yok. ıslak mendille takılıyorum tabi ama mendili çöpe değil, klozete atıyordum. bir gün tuvalet bir patladı her yer bok, sonra tel aldım soktum içine klozetin daldır çıkar, vs gene sifonu çektim bi daha patladı. günlerce bok içinde kaldım arkadaşlar, bu da böyle bir anımdır. bir de klozet ile kuvetin boru aynıymış patlayınca ikisi birden patlıyodu tuvalet vs her yer bok oldu. daha sonra eleman çağırdım eve, herif boruyu söküp elini söktü tüm mendilleri çıkardı, cesaretine hayran kaldım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yurtdisinda yasayamam oleyse ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 elesso said: adamın kapının altından sarkan toplar ve dışkısının aşağı düşüşüyle göz göze geldim bi an. hala kabuslarıma girer asdfg Abi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Seru said: bildiğiniz gibi yurtdışında birçok ülkede klozetlerde taharet musluğu yok. ıslak mendille takılıyorum tabi ama mendili çöpe değil, klozete atıyordum. bir gün tuvalet bir patladı her yer bok, sonra tel aldım soktum içine klozetin daldır çıkar, vs gene sifonu çektim bi daha patladı. günlerce bok içinde kaldım arkadaşlar, bu da böyle bir anımdır. bir de klozet ile kuvetin boru aynıymış patlayınca ikisi birden patlıyodu tuvalet vs her yer bok oldu. daha sonra eleman çağırdım eve, herif boruyu söküp elini söktü tüm mendilleri çıkardı, cesaretine hayran kaldım dedim. olum bu gerçek mi lan ben de aynı yöntemle takılıyorum bok içinde kalmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bide olan ülkeler var oraları tercih et. mesela ben 6 ay italyada yaşadım bide vardı. taharet musluğundan iyi. ayak yıkamak için değil bu. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/Bidet_weiss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Black-ice said: bide olan ülkeler var oraları tercih et. bu ne demek lan. fsfsdf sovyetten dağılan tüm ülkelerde dediğim risk var, diğerlerini bilemem. tamamen klozetin su devir borusunun tasarımı ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 üstün türk mühendisliği bu yapıyı ve tuvaleti birleştirmeyi çoktan başardı tabi ancak öyropa çok daha gerimizden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Seru said: Black-ice said: bide olan ülkeler var oraları tercih et. bu ne demek lan. fsfsdf sovyetten dağılan tüm ülkelerde dediğim risk var, diğerlerini bilemem. tamamen klozetin su devir borusunun tasarımı ile alakalı. Bidet demek istiyor. O ufak lavabo gibi sey got yikamak icin. Adi bidet iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben bidet olan ülkeleri tercih et kısmına takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Arkadaslar ishal olduuunuzda sicarken ayni zamanda kustunuz mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Seru said: Black-ice said: bide olan ülkeler var oraları tercih et. bu ne demek lan. fsfsdf sovyetten dağılan tüm ülkelerde dediğim risk var, diğerlerini bilemem. tamamen klozetin su devir borusunun tasarımı ile alakalı. bi dilekçe daha yazıyorum seru avukatımla görüşürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 mahkemede anlatırsın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Anelor said: Seru said: bildiğiniz gibi yurtdışında birçok ülkede klozetlerde taharet musluğu yok. ıslak mendille takılıyorum tabi ama mendili çöpe değil, klozete atıyordum. bir gün tuvalet bir patladı her yer bok, sonra tel aldım soktum içine klozetin daldır çıkar, vs gene sifonu çektim bi daha patladı. günlerce bok içinde kaldım arkadaşlar, bu da böyle bir anımdır. bir de klozet ile kuvetin boru aynıymış patlayınca ikisi birden patlıyodu tuvalet vs her yer bok oldu. daha sonra eleman çağırdım eve, herif boruyu söküp elini söktü tüm mendilleri çıkardı, cesaretine hayran kaldım dedim. olum bu gerçek mi lan ben de aynı yöntemle takılıyorum bok içinde kalmak istemem. e herhalde gerçek abi saftorik misiniz, ıslak mendil suyun içinde eriyor mu sanıyorsunuz. 1 tane bile atsan tıkama tehlikesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Boklu mendil çöpe atılır mı abi asıl siz manyak mısınız? Kanalizasyon sistemi İsa öldükten sonra yapılmış bir apartmana taşınırsanız sorunlarınız hallolur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 suda erimeyen sey atilmaz tuvalete, bi noktada elinizde kalir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 tuvalet kağıdı atılır da ıslak mendiller ağzını kırabilir giderlerin. erimiyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben askerde ıslak mendil değil özel migrostan aldığım ıslak tuvalet kağıdı kullanıyordum. üzerinde direk klozete atılır ibaresi vardı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Black-ice said: ben askerde ıslak mendil değil özel migrostan aldığım ıslak tuvalet kağıdı kullanıyordum. üzerinde direk klozete atılır ibaresi vardı mesela. benim evde yaşayamadığım konforu adamın askeriyede yaşaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Black-ice said: ben askerde ıslak mendil değil özel migrostan aldığım ıslak tuvalet kağıdı kullanıyordum. üzerinde direk klozete atılır ibaresi vardı mesela. ben sıçtıktan sonra duşa giriyordum ne havalı yaptım şu askerliği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 k1nJo said: Anelor said: Seru said: bildiğiniz gibi yurtdışında birçok ülkede klozetlerde taharet musluğu yok. ıslak mendille takılıyorum tabi ama mendili çöpe değil, klozete atıyordum. bir gün tuvalet bir patladı her yer bok, sonra tel aldım soktum içine klozetin daldır çıkar, vs gene sifonu çektim bi daha patladı. günlerce bok içinde kaldım arkadaşlar, bu da böyle bir anımdır. bir de klozet ile kuvetin boru aynıymış patlayınca ikisi birden patlıyodu tuvalet vs her yer bok oldu. daha sonra eleman çağırdım eve, herif boruyu söküp elini söktü tüm mendilleri çıkardı, cesaretine hayran kaldım dedim. olum bu gerçek mi lan ben de aynı yöntemle takılıyorum bok içinde kalmak istemem. e herhalde gerçek abi saftorik misiniz, ıslak mendil suyun içinde eriyor mu sanıyorsunuz. 1 tane bile atsan tıkama tehlikesi var. ben 2 yıl aynı tuvalete hergün attım daha bişey olmadı bilemedim valla ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bunlar işte hep risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Aslinda ameliyatla aldirmak lazim kaka geldiginde. En temizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar