Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

diaboliq said:

umarım komün ile kömürü karıştırdığımı cidden düşünmüyorsundur.

ahahah yok bunu sormana bile şaşırdım senin yukardaki posta çok gülüyorum sigarayla ilgili olan, ona gönderme yaptım. Bak şu maddelere;

"7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken..
8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile "
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yatın sevişin, başlığı piç etmeyin

bingildak hep sevişmekten bahsediyor, napıyorsa artık. tiLi ve ikisi biraz değişik;

tiLi said:

nası lan siz asslick yaptırmıyo musunuz

bingildak said:

vay arkadaş, misyoner sevişip sırtınızı dönüp yatıyor musunuz napıyosunuz. oraya çok yakın bir yere belli bir amaçla iniyor, göz göze gelecek oradan bakan biri varsa er yada geç. o zaman ne olacak, nasıl açıklayacaksın 3. gözü? bir daha iner mi sanıyorsun oralara?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yatın sevişin, başlığı piç etmeyin

Sevisirler sanane homofobik misin yil olmus 2014 hala cinsel kimligini bulamamis arkadaslar mevcut. Ama kizamiyorsun bunlara da ergenken kisir gununde odasina kapanip icerdeki teyzelere hallenerek buyumusler. Ondan sonra trde cinsel devrim hede hodo. Kisir gunlerini orgy fantezisiyle suslenmeyen bir nesil yetistiginde belki..

Alinmiyon dimi lan saka yapiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

kermit said:

sakalınız çıkmıyosa uzatmaya çalışmayın ya
kırk kere söyletmeyin

Fransuxa said:

sanamı sorucaz lan

kermit said:

evet bana soracaksın
lan

spo2

http://img593.imageshack.us/img593/571/z3tt.png

ahahahah harika olmuş şu, sonrasında klasik butthurt postu geliyor;

Fransuxa said:

olm sizi 19 yaşınıza kadar hira mağarasının en güneş görmeyen yerinde duvara zincirli tutmuşlarsa bu benim problemim değil ki. o sakal değil ki bildiğin saç artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...