downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 düşünmüyoruz düşünen arkadaş mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 diaboliq said: umarım komün ile kömürü karıştırdığımı cidden düşünmüyorsundur. ahahah yok bunu sormana bile şaşırdım senin yukardaki posta çok gülüyorum sigarayla ilgili olan, ona gönderme yaptım. Bak şu maddelere; "7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken.. 8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ahahahahahahahaaha üfff hemen savunmaya geçtim ben de. pardon bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 downwhereiam said: düşünmüyoruz düşünen arkadaş mal düşünmediğim halde düşündüğümü düşünen arkadaşların mal olduğunu bu forumda herkes bilir sldgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 lssjkdfhls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 her olasılığa karşı belgisiz konuştum , üzerine alınma güzel kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yatın sevişin, başlığı piç etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Alınmıyorum zaten, yazdıklarımın ciddi olmadığının farkındasın umarım. Diaboliq kadar olmasa da senin yazdığın postlar da fena değil dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bingildak said: yatın sevişin, başlığı piç etmeyin piç dedi ban aha ben de piç dedim aha yine piç dedim aha yine piç dedim aha yine piç dedim aha yine piç dedim aha yine piç dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Zaten ben popcorn.gif den sonrasini okuyorum eglenceli kisim orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bingildak said: yatın sevişin, başlığı piç etmeyin bingildak hep sevişmekten bahsediyor, napıyorsa artık. tiLi ve ikisi biraz değişik; tiLi said: nası lan siz asslick yaptırmıyo musunuz bingildak said: vay arkadaş, misyoner sevişip sırtınızı dönüp yatıyor musunuz napıyosunuz. oraya çok yakın bir yere belli bir amaçla iniyor, göz göze gelecek oradan bakan biri varsa er yada geç. o zaman ne olacak, nasıl açıklayacaksın 3. gözü? bir daha iner mi sanıyorsun oralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kara boncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bingildak said: yatın sevişin, başlığı piç etmeyin Sevisirler sanane homofobik misin yil olmus 2014 hala cinsel kimligini bulamamis arkadaslar mevcut. Ama kizamiyorsun bunlara da ergenken kisir gununde odasina kapanip icerdeki teyzelere hallenerek buyumusler. Ondan sonra trde cinsel devrim hede hodo. Kisir gunlerini orgy fantezisiyle suslenmeyen bir nesil yetistiginde belki.. Alinmiyon dimi lan saka yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 http://i.imgur.com/lH5ExZq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://i.hizliresim.com/Kl1QVg.jpg HAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 issizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 en hakikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?13,7435830,page=2 moriarty said: biri gate açabilir mi kaçıcam moriarty said: kesmeyin ben craftım moriarty said: emekçiyim. moriarty said: 00o0oo00o0o Fin said: An Corp moriarty said: reskill mi atac moriarty said: 00o0oo00o0oO ve devamı falan AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Xenocide said: Jaegerjaquez said: benjani said: http://www.mobygames.com/images/shots/l/4700-commandos-behind-enemy-lines-windows-screenshot-main-menus.jpg menunun arkasında kocaman commandos yazıyo 2 tane de penis var 2 tane var çünkü comandosiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Hakkiyendi said: legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya Masakari said: sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme. legali said: sen sittir len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Fransuxa said: kermit said: sakalınız çıkmıyosa uzatmaya çalışmayın ya kırk kere söyletmeyin Fransuxa said: sanamı sorucaz lan kermit said: evet bana soracaksın lan spo2 http://img593.imageshack.us/img593/571/z3tt.png ahahahah harika olmuş şu, sonrasında klasik butthurt postu geliyor; Fransuxa said: olm sizi 19 yaşınıza kadar hira mağarasının en güneş görmeyen yerinde duvara zincirli tutmuşlarsa bu benim problemim değil ki. o sakal değil ki bildiğin saç artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 neutrino said: Hakkiyendi said: legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya Masakari said: sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme. legali said: sen sittir len dasf şu çok iyiymiş link yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Var; http://forum.paticik.com/read.php?62,7419557,7463039,page=2#msg-7463039 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar