AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 "roket adam" said: BU MÜKEMMMEL YA AHAHHAHA Mc_Lovin said: asdadsdasfg Black-ice said: nesi varmış hayallerimin? http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg http://forum.paticik.com/read.php?62,7244982,page=1#msg-7245166 YUHYASYHUASHUAHUIAUHIAHUAUIASFA HAYKIRDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Red said: ulan her şeyi efsane diye koyuyorsun buraya roket. yarısı çöp konunun. Ben kendi güldüklerimi koyuyorum da epey çöp mesaj doldu gerçekten. Arşiv v1 daha iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Red said: ulan her şeyi efsane diye koyuyorsun buraya roket. yarısı çöp konunun. sıs kız sovan dovra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: "Tatar Ramazan" said: Chrome da yeni yıkanmış bir donunu versin mesela misal ben mesajları şikayet eden biri olsam herhalde durduk yere böyle bir mesaj attığın için seni şikayet ederdim. ama öyle biri olmadığım için sadece osururken dozunu kaçırıp hafiften donuna sıçmanı temenni ediyorum. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ahahsfsdfasfasfhg Noyzura said: Asıl meseleye dönersem asıl benim için en uygun eş olucak kadın ise goddess tier.. bu dünyada en bayıldığım hatun olduğuna artık eminim.. Ama kendisi bir büyü altında olduğundan şüphe ediyordum çünkü stalkerı olduğum için tüm hayatını en büyük hayranı olarak izlerken bir anda çok alakasız bir adamla birlikteliği başladı ve 2014de evleniyorlar... Gerçekten büyü altında olup olmadığına emin olmak için büyücü halamın yanına gittim ve bana büyü altında olduğunu ve hafta büyünün tazelendiğini söyledi.. Bende büyüyü bozmak için gerekli scrolları ve yapılması gereken işlemleri öğrendim.. Büyüyü bozacağım ama öncelikle enerjimi daha da yükseltmem gerekiyor... http://forum.paticik.com/read.php?20,7287764,page=1#msg-7287764 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 adam tam bir sabrina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. OF AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ahuaahua black-ice in eseri gördüm yine tam bi şaheser ya ilmik ilmik dokumuş her detayı resmin adı bile yavercik.jpg random bişey değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ya black-ice'ın eserinde olamadığıma üzülsemde gülmekten öldüm ;D tam bir sabrina kısmına ise daha da güldüm ya sabah sabah seviyorum sizi paticik ya ahahhahaha of cidden çok seviyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. AHHAHAHASDUSAFHUAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. idolümsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. oahahahahahah . Çok iyi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. hahahahaha nano incelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben anlamadım kalın mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 moncici said: ben anlamadım kalın mıyım Sabrina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. özel msj gitsin ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 imamizer said: adam tam bir sabrina. hahah ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 moncici said: ben anlamadım kalın mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Noyzura said: Ya black-ice'ın eserinde olamadığıma üzülsemde gülmekten öldüm ;D tam bir sabrina kısmına ise daha da güldüm ya sabah sabah seviyorum sizi paticik ya ahahhahaha of cidden çok seviyorum ;D Noyzura bunu derken dişlerini sıkıp, o cümleleri ıslık sesiyle söylemiştir. Hani şunun gibi, seni öyle seviyorum ki, ...ikesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 SeaGle said: Abi uyuşturucu direk çocukluk ya. Eğlence kafası istiyorsanız arkadaşlarınızla alkol alın, rakı sofrası kurun, bişeyler yapın. Ergen gibi uyuşturucu kafası kovalamak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sabrina ve halaları, hepsine giderdim abi gençken, ne günlerdi. açardım atv'yi , sanki atv değilde portal kapısı açıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mükemmel. diaboliq said: abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar