Rhom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 necip yine yakıyodu bize, balık yedirmek lazım şu çocuğa çok eksiği var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu takıma ferdi-oğuzhan girer nene bide sola biri bu takım fark yaratır ligde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Şu Almeida'yı alıp götüreceksin hamama, altına tuğla koyup oturtturacaksın. Tuğla eriyene kadar abdest alıp öyle çıkacak sahaya, bak o zaman görürsünüz farkı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Czentovic said: her hafta lider olucaz umitleriyle cıkıyolar :( Her hafta heyecandan kalp hastası oldular garipler ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Fernandes ve Oğuzhan yokken Gençler deplasmanından puanla dönmek başarıdır. Samet Aybaba beklenenin üstünde başarılı oldu bile, valla hiç beklemezdim o Adnanın abisinden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi adnan'ın o adamın kardeşi olması bile başlı başına beklenmeyecek bir hadise zaten asdfsd edit: Hatta Adnan'ın herhangi birinin kardeşi olabilecek olması bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Niye lan Adnan da olsa insan deilmi ağaç kovuğundan mı çıktı bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yine bir 45dk kayiplari oynadı takım, ama 2. yarinin baslari ve sonlari estik resmen ama,direkler 40cm den kacan goller falan.. bu deplamandan takımın en önemli 2 adami olmadan 1 puanla dönmek basari, ki ben 3-0 gibi bir yeinlgi bekliyordum, derbi haftasında galip gelmek hos olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 menemene kulisic düsmüs zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://1.bp.blogspot.com/-LVhQ8rXG-NU/UMzm46hPK5I/AAAAAAAAErY/WI1cw19bne8/s1600/usuyoruz.jpg şu battaniyelerden bende de var. hayatım boyunca satın aldığıma zerre pişman olmadığım şeylerin başında geliyor asdfdsa Her kulübün var zaten bunları Taç üretiyordu galiba da işte denk gelirseniz alın abi, hele yumuşak tarafı yok mu, çok seviyorum onun üstüne yatmayı. Kedi gibi hissediyorum şerefsizim, evet bunu yazmak için geldim, şimdi nba maçlarını beklemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sdsfsd bizim beşiktaşlı arkadaşta var hakikaten yumuşacık yaw çok güzel o battaniye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 almeyda yeni guiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 haydaa maça hiç bakmadım da, baktım topikte 30 mesaj var, yendi heralde beşiktaş büyümedi pek topik dedim, berabere kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hakkımız yenmedi ya bu maç, ondandır :P hatta bi kaç pozisyonda hakem takdir hakkını bizden yana kullandı bile diyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 onun dışında konuşacak birşey yok ki asdfsd fernandes oğuzhan olsa 2-3 hareket çekiyorlar, 1 sayfa o zaten asdfads Necip'in toplara rastgele vuruşlarını mı konuşacaz. Ayrıca evet, Necip'in ne kadar silik bir adam olduğu da bugün bir kez daha gözüktü. Şu Olcay'ı sorguladığı kadar taraftar az onu da sorgulayabilse keşke ... Bugün deplasmanda bir puan alındıysa Necip-Veli'ye rağmen Olcay sayesindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 PZero said: bu takıma ferdi-oğuzhan girer nene bide sola biri bu takım fark yaratır ligde . ferdi diyerek fernandes'in hakkını yeme ama. oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 edit: öm olucaktı o.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 DarKRideR said: http://1.bp.blogspot.com/-LVhQ8rXG-NU/UMzm46hPK5I/AAAAAAAAErY/WI1cw19bne8/s1600/usuyoruz.jpg şu battaniyelerden bende de var. hayatım boyunca satın aldığıma zerre pişman olmadığım şeylerin başında geliyor asdfdsa Her kulübün var zaten bunları Taç üretiyordu galiba da işte denk gelirseniz alın abi, hele yumuşak tarafı yok mu, çok seviyorum onun üstüne yatmayı. Kedi gibi hissediyorum şerefsizim, evet bunu yazmak için geldim, şimdi nba maçlarını beklemeye devam http://4.bp.blogspot.com/-Q9yoKxY1WQA/UM2hvYagF2I/AAAAAAAAAIA/k1zfbVbv6bk/s640/Foto%C4%9Fraf0066.jpg aynen abi bu da benim battaniye, müthiş bir şey yahu yumuşacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 DarKRideR said: banka kredisini sana ödeteçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 o niye lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sen demedin mi kredi çek gençlere yatır parayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 asdfsd bende ağır patladım ya sorma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar