Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Anaa vidalıymış harbi sdfshdf O plastiği de öyle yapıyorum zaten ama sıkmaya başladı ya. Bi de sol ve sağ kulaklığın kabloları eşit uzunlukta ve ayarlayamıyosun, enseden taktığım için kafamı çevirdiğimde sıkıntı oluyo bazen. Enseden takmazsam da kablonun ağırlığı aşağı çekiyo kulaklıkları bu sefer de sürekli oynatmak zorunda kalıyorum sdf Çok şey istemişim ben ya, o belli oldu. Bi de bass ağırlıklı bi şey almicakmışım, aradığım o değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Evet bassları dengeli bişi lazım bu sadece bass olmuş. WTS mi çeksek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Esh said: bi de gaming için biraz abartı kaçmaz mı bunlar? sürmek için iyi bir anfi ister baktığın kulaklıklar. Sadece gaming değil her anlamda kullanım için almak istiyorum. Creative ile gelen yetmez sanırım ? Ne tarz bir şey almak gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.sanalmarketim.com/urun/8681c194f2adc1553870b788134f6878/CREATIVE-Sound-Blaster-ZX-Ses-Karti Ses kartı ilen gelen bu lakin yetmez diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Maximum DAC Resolution Front Channel Out : 24-bit, 192kHz Headphone (33 ohms): 24-bit, 96kHz Headphone (600 ohms): 24-bit, 96kHz yeterli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 pro kulaklıklar yuksek ohm degerlerine sahip olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 şu konu bana bugun asus xonar stx aldırdı yarın da audioengine 5+ aldıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Nerden aldın Xonar STX'ı sorması ayıp sdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ARPANET'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sanalmarket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben bildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Allah belalarını ya Xonar STX diye aratıyorum bulamıyorum tabi sdf Neyse eyvallah, ben de yapıştırcam bi tane galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 audioengine 5+ i aldım bugun, stx daha gelmedi. sikko xtremegamer ve 3.5 kabloyla bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Esh ses kartı gelince driver sorunu yaşayıp yaşanmadığını ve eğer mümkünse oyunlarda seslerin doğru şekilde gelip gelmediğini kontrol edebilir misin ? Cs bf3 crysis vs gibi oyunlarda rakiplerin ayak sesleri creative'de olduğu gibi doğru gelmemesi gibi sorunlar mevcuttu bu giderildi mi diye merak ediyorum. Asus bu sorunları aştıysa ben de sipariş vermeyi düşünüyorum lakin sanalmarketim kıl bi yer olduğu için %100 emin olmadan almak istemedim. Hayırlı olsun, güle güle kullan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ileri seviye muzik kulakligini amfi olmadan drive edemezsin, oyun icin de amfi almaay hic gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ne alaka böyle bir şey mi sordum ben o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Nessaftw said: Esh ses kartı gelince driver sorunu yaşayıp yaşanmadığını ve eğer mümkünse oyunlarda seslerin doğru şekilde gelip gelmediğini kontrol edebilir misin ? Cs bf3 crysis vs gibi oyunlarda rakiplerin ayak sesleri creative'de olduğu gibi doğru gelmemesi gibi sorunlar mevcuttu bu giderildi mi diye merak ediyorum. Asus bu sorunları aştıysa ben de sipariş vermeyi düşünüyorum lakin sanalmarketim kıl bi yer olduğu için %100 emin olmadan almak istemedim. Hayırlı olsun, güle güle kullan :)-D Eyvallah. Şimdi Xonar STX içinde headphone amp olan eşsiz bir ürün. daha dogrusu öyleymiş de bilememişiz yıllarca. hem kulaklık girişi hem RCA çıkışı bulunmakta. Sadece 2 kanal ve tabii ki 2 kanal üzerinden dolby codeclerini destekliyor. Xtremegamer dan bu karta geçmek sadece kulaklıgım için (razer carcharias) geceyle gündüz kadar belirgin bir fark yarattı. soundstage oyle bir degişti ki, gözümden yaş geldi battlefield oynarken. abartmıyorum bu arada ya xtremegamer cok dandikti, ya stx fazla iyi. Demin battlefield oynuyodum seslerdeki keskinlik ve berraklık inanılmaz. Kaldı ki headset im öyle profesyonel birşey degil. Bir de elimde grado 225 falan olsa ertesi gün cenazemi teşvikiye camiinden kaldırırlar heralde. Kartı x16 pci-e slota taktım, extra molex güç girişine ihtiyaç duyuyor kart bu arada. Onu taktım. Sonra baktım sürücü yüklemiyor. Bakındım biraz ne oluyo diye, baktım bi şekilde yüklemiş win driverı kafasına göre, silip yeni driver setup ı tekrar çalıştırınca yükledi. yani 2-3 dakika sorun çıkarttı onun dışında bir sorun yok. bende şu an high end bf3 yüklü olduğu için onun dışında başka oyunda deneyemiyorum. Müzik performansını anlatmaya ihtiyaç bile duymuyorum, zaten alanının en iyisi. Sadece hi-fi modunda kullanıyorum, zaten ihtiyacımız olan tek mod bu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Çok sevindim sorunsuz ve güzel neticeler almana. Ben internette asus ses kartlarıyla driver sorunları yaşayan ve bu noktaya memnuniyetsizliğini dile getiren çok fazla kişi gördüm. O halde bu sorunlar geride kalmış. Yanlış hatırlamıyorsam Asus 2 ay önce yeni driverlar çıkartmıştı, Cd ile geleni değil sitelerinden en son çıkanı mı kullandın Esh ? Razer Chimaera 5.1 kullanıyorum şuanda ses kartı olarak da Creative var lakin bunları satıp Audio-Technica A900x ve ses kartı olarak da Asus Xonar STX almayı planlıyorum. 1-2 haftaya sipariş vereceğim bakalım sonuç nasıl olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 essence st ile arasında ki fark ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 iki xonar arasındaki farkı bilmiyorum, ben xtremegamer ile arasındaki farkı belirttim. Şimdi tabi boyle bir DAC ı olan ses kartına analog headset almak lazım. Wireless zaten hi-fi dunyasının yüz karası =P ben teknik olarak hiçbir zaman kutulu urunden çıkan sürücüleri yüklemedim internet çağında (= ama stx in son sürücü güncellemesi 2011de sanırım. Kart 5 senelik bu arada, çıkışı 2008 mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 4 yıllık olması lazım şubat 2009'da çıkardı Asus bu seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 eet en son usb DAC lar çıkarmışlar. Onlara da bakılabilir bu arada. İlgimi çekmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Audioengine 5+'ı nereden alabiliriz Türkiye'de? Ya da hi-fi store, ikinci el dükkanlar kovalamadan yapabileceğimiz sağlıklı bir ses sistemini nasıl tesis edebiliriz? İlla gidip Z906 almak istemiyorum müzik ağırlıklı kullanım için ama mecbur kalıyorum bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 farklı konseptler yalnız. Hi-Fi = 2 kanal başta bunu kabul etmek lazım. audioengine markası Mavi Hi-Fi tarafından ithal ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar