Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audiophile'lığa giriş ve gerekli ekipmanın temini

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Anaa vidalıymış harbi sdfshdf

O plastiği de öyle yapıyorum zaten ama sıkmaya başladı ya. Bi de sol ve sağ kulaklığın kabloları eşit uzunlukta ve ayarlayamıyosun, enseden taktığım için kafamı çevirdiğimde sıkıntı oluyo bazen. Enseden takmazsam da kablonun ağırlığı aşağı çekiyo kulaklıkları bu sefer de sürekli oynatmak zorunda kalıyorum sdf

Çok şey istemişim ben ya, o belli oldu. Bi de bass ağırlıklı bi şey almicakmışım, aradığım o değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh ses kartı gelince driver sorunu yaşayıp yaşanmadığını ve eğer mümkünse oyunlarda seslerin doğru şekilde gelip gelmediğini kontrol edebilir misin ? Cs bf3 crysis vs gibi oyunlarda rakiplerin ayak sesleri creative'de olduğu gibi doğru gelmemesi gibi sorunlar mevcuttu bu giderildi mi diye merak ediyorum.

Asus bu sorunları aştıysa ben de sipariş vermeyi düşünüyorum lakin sanalmarketim kıl bi yer olduğu için %100 emin olmadan almak istemedim.

Hayırlı olsun, güle güle kullan :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Esh ses kartı gelince driver sorunu yaşayıp yaşanmadığını ve eğer mümkünse oyunlarda seslerin doğru şekilde gelip gelmediğini kontrol edebilir misin ? Cs bf3 crysis vs gibi oyunlarda rakiplerin ayak sesleri creative'de olduğu gibi doğru gelmemesi gibi sorunlar mevcuttu bu giderildi mi diye merak ediyorum.

Asus bu sorunları aştıysa ben de sipariş vermeyi düşünüyorum lakin sanalmarketim kıl bi yer olduğu için %100 emin olmadan almak istemedim.

Hayırlı olsun, güle güle kullan :)-D

Eyvallah.

Şimdi Xonar STX içinde headphone amp olan eşsiz bir ürün. daha dogrusu öyleymiş de bilememişiz yıllarca.

hem kulaklık girişi hem RCA çıkışı bulunmakta. Sadece 2 kanal ve tabii ki 2 kanal üzerinden dolby codeclerini destekliyor.

Xtremegamer dan bu karta geçmek sadece kulaklıgım için (razer carcharias) geceyle gündüz kadar belirgin bir fark yarattı. soundstage oyle bir degişti ki, gözümden yaş geldi battlefield oynarken. abartmıyorum bu arada ya xtremegamer cok dandikti, ya stx fazla iyi.

Demin battlefield oynuyodum seslerdeki keskinlik ve berraklık inanılmaz. Kaldı ki headset im öyle profesyonel birşey degil. Bir de elimde grado 225 falan olsa ertesi gün cenazemi teşvikiye camiinden kaldırırlar heralde.

Kartı x16 pci-e slota taktım, extra molex güç girişine ihtiyaç duyuyor kart bu arada. Onu taktım. Sonra baktım sürücü yüklemiyor. Bakındım biraz ne oluyo diye, baktım bi şekilde yüklemiş win driverı kafasına göre, silip yeni driver setup ı tekrar çalıştırınca yükledi. yani 2-3 dakika sorun çıkarttı onun dışında bir sorun yok.

bende şu an high end bf3 yüklü olduğu için onun dışında başka oyunda deneyemiyorum.

Müzik performansını anlatmaya ihtiyaç bile duymuyorum, zaten alanının en iyisi.

Sadece hi-fi modunda kullanıyorum, zaten ihtiyacımız olan tek mod bu =P
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sevindim sorunsuz ve güzel neticeler almana. Ben internette asus ses kartlarıyla driver sorunları yaşayan ve bu noktaya memnuniyetsizliğini dile getiren çok fazla kişi gördüm. O halde bu sorunlar geride kalmış. Yanlış hatırlamıyorsam Asus 2 ay önce yeni driverlar çıkartmıştı, Cd ile geleni değil sitelerinden en son çıkanı mı kullandın Esh ?

Razer Chimaera 5.1 kullanıyorum şuanda ses kartı olarak da Creative var lakin bunları satıp Audio-Technica A900x ve ses kartı olarak da Asus Xonar STX almayı planlıyorum.

1-2 haftaya sipariş vereceğim bakalım sonuç nasıl olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

iki xonar arasındaki farkı bilmiyorum, ben xtremegamer ile arasındaki farkı belirttim.

Şimdi tabi boyle bir DAC ı olan ses kartına analog headset almak lazım. Wireless zaten hi-fi dunyasının yüz karası =P

ben teknik olarak hiçbir zaman kutulu urunden çıkan sürücüleri yüklemedim internet çağında (=

ama stx in son sürücü güncellemesi 2011de sanırım. Kart 5 senelik bu arada, çıkışı 2008 mi ne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...