reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben m2 de bass ağırlıkılı diye okudum çok fazla araştırmadım bass istiodum zaten onu aldım yoksa hepsinin ayrı bir özelliği var galiba
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Hepsi farkli, ozel olarak arastirmak lazim. Fiyat son olcut bakilacak kalite ve karakter konusunda.
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben isyeri icin gittigidiyordan V-Moda aldim amazon reviewlerinden sonra. Oldukca begendim. aldigim en iyi bas bir kulaklikta. Tizler o kadar guclu degil, ama oldukca iyi bi kulaklik. Bu arada aldigim en saglam kulaklik, ustunde tepinsem bisi olmicak gibi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Performansını bilmiyorum ama Crossfade LP'nin tipini çok beğeniyorum ben. Mesela Shure SRH-440, Audio-Technica ATH-AD700 falan çok tipsiz bana göre. Görünüşü çok beğendiğim bi diğer kulaklık da Sennheiser Momentum http://uncrate.com/p/2012/08/sennheiser-momentum-xl.jpg
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 M2 geldi, D&R'da hala tık yok. Şu an evde olmadığım için bizzat alamadım pakedi ama akşam eve gidince bakıp yazarım ilk görüşleri sdf
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Geldim eve baktım ve ilk izlenimim pek beklediğim kadar olmadı ya :( Basları mükemmel eyvallah da, tizlerde ve orta seslerde detay biraz az. Bi 30-40 saat burn-in süresi vericem bakalım sdf
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çokmu dengesiz ?. Bu arada honk kong EMS express mail service için verdiği takip no ile aynı anda PTT'nin sitesinden de izleyebilimuşum paketi beyendim sistemi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 iPhone yetememiş galiba ya, şu an kıytırık bi laptopta Youtube'daki kıytırık videodan dinliyorum fena değil.
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Buradan sorayım madem audiophile başlığımız mevcut; Giriş seviyesi bir stereo sistemi ne kadara kurabilirim aşağı yukarı? Ya da zaten flac ve ogg arşivim kısıtlı, hiç uğraşmayıp z5500/z906 mı kovalayayım?
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 z906 ya o kadar para vereceksen al da stereo sistem için overkill olabilir. ben 2.1 aldım logitech. 300tl filandı. 200watt. ses kalitesi de fena değil.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Yaklaşık 7-8 saatlik burn-in sonucu kulaklığın cillop gibi olduğunu söyleyebilirim. Bi de kulağım için fazla büyük bi yastık kullanmışım, en ufak yastığa geçince inanılmaz rahatlamakla kalmadım, ses bile daha da güzelleşti sanki. Şu şarkıyı öttürüyo mesela, kaldı ki kalitesi düşük bu videonun http://www.youtube.com/watch?v=0H0yydiX2tU Kaldı Shure SRH-440. D&R hala tedarik sürecinden çıkamadı ve attığım maillara ve mesajlara da tepki vermiyo.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Valla bende bugun yada yarın bekliorum. Cumartesi Türkiyeye giriş yapmış ancak halen PTT güncellemedi belki haftasonu diye bugun gelse ne güzel olucak.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 GERGE said: Sunu alacagim ben: http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=113 Guzel gorunuyor. Macbook'a benzer karakterde ama epey daha ustun kalitede ses cikisi var. Downtown'larla kullanmak icin ideal gorunuyorlar. Audiophile grade degil ama, Downtown da audiophile grade degil ama. Rdio icin kurdum setup icin ideal urun ama. Fiio daha iyidir gerci ama merak ediyorum bu markayi. Bunu aldım şimdi. Yol parası dahil 88 lira tuttu. Gelince haber veririm, site nasılmış öğreniriz. Rdio'dan dinlemek içindaha fazla da para harcamam, 250 tl tuttu toplam sistem. 320 kbps mp3 dinleyeceğim bunlarla, kulaklık da şu: http://forum.paticik.com/read.php?12,6634684 Bu kaynak için iyi sistem gibi geliyor.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bugun geldi m2 ve e06 henüz aldım kargoya verdiklerinin 7.ci günü elime geçti yani verilen tarihler arasında geldi PTT beni yanılttı. Sole bi denedim basslar çok kuvettli yani istediğimden daha kuvetli geldi biraz kıstım. Onun dışında amatörü eğlendirdi. İşimi görür e06. Fakat öle odofili felan olduğunu sanmıorum çünkü daha kalitelisinide dinlemediğim için öyle bir yorumda bulunmam doğru olmaz. Beatzle gezen hipsterlerden bi farkım olsun daha ucuza o kaliteyi yakalıyım diyenler için güzel sanırım. Amatörü eğlendirir. Bu arada bir çin malı ürün için build quality 10 üzerinden 7-8 verebilirim seinhieser kadar iyi olmasada gayet güzel bir kablo var kablo bağlantı yerleri korunaklı ve kasa metal çok hoş. e06 başarılı bir mobilitesi var clipsler felan gayet başarılı olmuş fakat ondada build quality pek iyi değil plastik ama kablolar felan 2 tip ayrı uzunluklara göre kablo vermesi çok hoş. Buraya yazdığımı ingilizceye çevirip onlarada yazarsam 5 dollar hediye çeki veriolarmış :p (feedback hesabı)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Suna goz koydum ben: http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=74 HiFiMAN'in bu aldigim ucuz seyinde bile analog karakter kasmislar, specler de saglam gorunuyor. Bu sabah postalanmis.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Fiyatda hoşmuş gümrük bindiriminden yırtar ama o alet. Bu arada adamlar şirketden gönderiolarmış gibi yapmamışlar direk şahıs to şahıs gibi olmuş ve fatura neyin hiçbir fiyat ibaresi yoktu. Çözmüşler işi .
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 fiio e6 ne güzel bir aletmiş arkadaş ilk başta anlayamadım şimdi bir kaç deneme yaptım tabi gayet basit denemeler inanılmaz farklar çıktı ortaya kesinlikle edinilmeli mobil müzik dinleyenler için.
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Razer Chimaera 5.1 almıştım birkaç ay önce. Her ne kadar memnun olsam da daha iyi bir modele upgrade etmek istiyorum ama tam karar veremiyorum ne alacağım konusunda. Turtle Beach yeni kulaklıklarını duyurdu geçtiğimiz hafta. http://www.turtlebeach.com/events/ces-2013/seven-series Bu gaming headsetlerden birini mi alayım yoksa Sennheiser Beyerdynamic gibi modellere mi yöneleyim. Tavsiyesi olan var mı bu konuda ? Ses kartım => http://www.amazon.com/Creative-Blaster-Gaming-Control-SB1506/dp/B009XDWUCQ/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1358899532&sr=1-2&keywords=creative+sound+blaster+z
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yanlış konudasın arkadaşım =)
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Niye yahu nesi yanlış :) Razer Chimaera 5.1'den daha üst seviye bir ses kalitesi elde edebileceğim kulaklık tavsiyesi istiyorum genel kullanım adına amaç sadece gaming olması değil yani. Bunun için yeni konu açmak gereksiz geldi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bir kere bu 5.1 diyefilan gecen oyun kulanliklarinin kalitesi kotu. Genel kullanim icin dengeli, mid agitlikli seyleri oneririm ben. Daha yeni anlattigim 180TL'lik Citiscape Downtown'lar ondan daha iyi ses kalitesi verebilir, kendilerini denemedim ama head-fi'de okuduguma gore soyledim bunu. Bu ikisi bir arada olmuyor, oyun kulakliklarinda ek seyler oluyor muzik isini bozan. Tritton AX Pro alabilirsin ama, hic denemedim ama head-fi gibi yerlerde muzik icin de iyi diyorlar. Hic denemedim, bilmiyorum olay ama. Muzik icin ugrasmak ile genel kullanim ve oyun icin ugresmak farkli seyler. Al: http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-updated-1-11-13-astro-mixamp-2013-added
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 5.1 sistem için bu ses kartına ne dersiniz? http://www.sanalmarketim.com/urun/b668fa08209b7fb61493683cd76ff898/ASUS-Xonar-DX/XD/A-7.1-Pci-Exp-Ses-Karti
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 O kart en iyilerden normal kullanim icin. Daha iyileri var ama 24-bit flac ve audiophile grade monitorler kovalanmayacaksa gerek degil. Ama kulaklik kullaniminda bir amp iyi olur.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bende pc 350 seinheiser ve şimdi m2 aldım brainwavz güzel aletler ikiside farklı tabi pc 350de bass nerdeyse hiç yok fakat oyunlarda gayet güzel özellikle fps oyunlarda ayak sesi felan duymak istiosan tam spesifik o işler için ama 5.1 değil. m2 kulak içi basslar iyi fakat kulak içi kulaklıklarda bass çok yapay fena değil tatmin edio ama yapay bir ses çıkıo sanki çok zorlama ile gelio ses. odofili işleri için sanırım net paralar harcamak lazım ucuza alınan şeyler ancak sınırlı tatmin sağlıyor.
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 GERGE said: O kart en iyilerden normal kullanim icin. Daha iyileri var ama 24-bit flac ve audiophile grade monitorler kovalanmayacaksa gerek degil. Ama kulaklik kullaniminda bir amp iyi olur. Fii0 E11 ve ATH-M50'im geliyor haftaya. Bunu da Z906'yı bağlamak için kullanacağım gibi. Onayın üstüne atın beni sepetlere tuşuna tıklıyorum o halde.
Öne çıkan mesajlar