Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Nesil Bayramlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bellow kaç yaşındasın allah aşkına?

Eskiden yaşlılar "Eskiden böyle miydi..." diye konuşurlardı, şimdiş 20 altına mı indi bu yaş? :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
boş iş bunlar
el opunce ne oluyor ki sankı hayret bişey yaa valla ben hiç gitmıyorum bile bayramlarda özel günlerde el öpiceksem hiç öpmeyım daha iyi[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Mesaj tarihi:
ben o yuzden kapıyı acmıyorum.ne kdr kotuyum dı mı?[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 14 Kasım 2004 14:47 tarihinde demiş ki:
Ya bu çocuklar ne olmuş böyle babaannemi kapıyı açarken izliyorumda artık ne bir el öpme kalmış ne bi güler yüz gelenlerin hepsi şekerini parasını alıp gidiyor. Ne oluyor bize ya..
cok dogru yani herkes eski bayramlar nerde diyor.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net

Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 14 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
Annem kapıya Meryem ana biblosu koydu bitane kapını dışından sesler geliyo sonra kayboluyo :)

bende koyim dicem alakam olmadıgı halde ama bu kdr senedir biliyorlar pek bi yararı olmaz tuh =)[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
bizim kapıya iki çocuk geldi. açtım kapıyı "bayramınız kutlu olsun" diye bişeyler gevelediler. zaten yeni yeni beynim uyanışa geçmiş sabah sabah. "ne ha şeker veriyoduk di mi? yok bizde yav." dedim. gittiler.

bi de apartmanın en üstünden başlamışlar şeker toplamaya. alt kata indiler benden sonra. kurnaz pipiler sizi.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
nerdeee o eski bayramlar ya :( Walla el öpme olayı iice kalktı artık el öpmek istesek bile öptürmüolar çoğu kez :([signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
30 sene sonraki bayram muhabbetleri

*Dede eskiden bayramları nasıl kutlardınız.
-O zamanlar Play Station vardı. Arkadaşlarla bir eve toplanıp oyun oynardık.
*hıı çok güzelmiş. Neyse dede hologram diğer hatta teyzem bekliyor sonra konuşuruz.
-Peki canım güle güle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
ya bi çocuk geldi "bayramınız kutlu olsun" dedi.babam teşekürler dedi suratına kapıyı kapattı.
unutmuş bayramın amacını,neyse ki sonrakilere şeker ve para vermeyi unutmadı[signature][hline]le petite ezique
Mesaj tarihi:
said:
555, 14 Kasım 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
ya bi çocuk geldi "bayramınız kutlu olsun" dedi.babam teşekürler dedi suratına kapıyı kapattı.
unutmuş bayramın amacını,neyse ki sonrakilere şeker ve para vermeyi unutmadı

puahahahaha lol![signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
555, hahahahaha

çocukların yerinde olmak istemezdim :)

- bayramınız kutlu olsun
- sağolun
* çat *
- burnuuum![signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
Ahh olum bız eskıde patı dıye bısey wardı orda forumlara yazı yazardık bayramlar boyle guzel gecerdı :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
555, 14 Kasım 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
unutmuş bayramın amacını,neyse ki sonrakilere şeker ve para vermeyi unutmadı

azuahahhah[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 14 Kasım 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
30 sene sonraki bayram muhabbetleri

*Dede eskiden bayramları nasıl kutlardınız.
-O zamanlar Play Station vardı. Arkadaşlarla bir eve toplanıp oyun oynardık.
*hıı çok güzelmiş. Neyse dede hologram diğer hatta teyzem bekliyor sonra konuşuruz.
-Peki canım güle güle.

hiç bişi anlamadım[signature][hline]i've been here
i've been there
i've been every fuckin where
  • Yeni Oluştur...