reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 acaba yemek sepetine bir rakip çıktımı sonunda devasa billboardlar koymuşlar etrafa ortama ısınma promosyonları felan var Yemekdemek En iyi promosyon 1 littlecesar siparisine 1 digitürkplay maçı verio
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Tasarim iyi ama bizim semtte cok az sey var. Yarin Pizza Hut denerim bir.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 adres olayını kötü yapmışlar. veya yargılamak için daha erken. kendi adresimi seçebiliyorum. ama hiç bir yerin adresime servis yapmadığını daha sonra anlayabiliyorum. (şehir olarak)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 daha eskisehirde mahallelerin adını dogru yazamamislar nereye rakip oluyo
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 evet yemeksepetinden bir 5 sene felan geride
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ankara çankayadayım, tek restoran gösteriyor. minimum gönderme tutarı 50 tele ve restoran Aydın da. evet aydın. ve restoran geçici olarak hizmet vermiyormuş.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yemek siparişinde bedava maç bileti çoook önemli bişi hakkaten.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 mac bileti vermio digitürkplaytvden maç verio işte pizza soluon oturup maci izlion bi yandan o hesap
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 allahsız burger king sosları geri getirse 2 haftadır staekhouse yiyemiyorum lan alakası yok ama içimde kalmıştı söyleyeyim dedim
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu yemeksepetinin felan en güzeli yanı fastfoodlardan ziyade mahallemde ki gizli lezzetleri ortaya çıkarması oldu, zaten fastood zincirleri heryerde karşına çıkıo ama 10/10/10 almış dönerci sadece bizim mahallede gibi.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 reampage said: mac bileti vermio digitürkplaytvden maç verio işte pizza soluon oturup maci izlion bi yandan o hesap haa öyle desene
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Flassh said: allahsız burger king sosları geri getirse 2 haftadır staekhouse yiyemiyorum lan alakası yok ama içimde kalmıştı söyleyeyim dedim fabrikayı su basmış panpa o yzüden
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tasarım olmuş ama biraz yol katetmesi lazım çok boş içeriği
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ilk siparisimi verdim simdi, arayip ilk kez sitemizi kullandiginiz icin tesekkur ederiz, bir isteginiz var mi dediler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Pizza Hut'dan dipsos piza.
Slint Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Sitedeki gönderim bölgelerine de güvenmeyin. Dün sipariş verdim, sizin oraya gönderilmiyormuş diye geri aradılar.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi böyle bi firmanın böyle fail bi şekilde açılmaya hakkı yok. yemeksepetine rakip olmak için açılıyosun ama bomboş ve bozuk. üzerinde biraz daha uğraşırsın, daha çok anlaşma, en az yemeksepetinin %50si kadar kaliteye sahip olursun ve yemeksepetinde olmayan bi kaç kritik özellikle açar öyle en azından rakip olursun. bu site yemeksepetinin %0.1'i değil şu an, daha fazlası olabileceğinide sanmıyorum o vizyonu göremedim ayrıca tasarım hoş görünüyo ama ui gerçekten çoook çok kötü bunu kullanmak için tek bir sebep yok
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Abi tutupta alfabetik sıraya göre istanbul'u altlara koymak fail Semt bilgileri çok saçma mesela semti seçtikten sonrs restoranlar çıkıyor evime getirebilecek 3 tane subway var burdan semt seçtim subway gözükmüyor mesela Olmamış bu hiç
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 beyler derbi dahil mi bu little caesar olayına?
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 HHAHAHAHAH giriş sayfasındaki pizza fotoğrafçı çekene kadar donmuş...! pixel pixel bu ne lan
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hamsilipilav said: beyler derbi dahil mi bu little caesar olayına? Digiturk Play Menüleri Şifreniz, siparişiniz teslim edildikten sonra e-posta ve dilerseniz SMS yolu ile size iletilecektir. Her şifre tek kullanımlıktır. Şifrenizi 2012-2013 futbol sezonu boyunca dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. BJK-FB-GS arasındaki maçlar / BJK-FB-GS’nin diğer takımlarla maçları / diğer takımların kendi aralarındaki maçlar olarak üç ayrı kategori bulunmaktadır. Tek kullanımlık şifreniz sadece seçtiğiniz kategorideki maçlar için geçerlidir. Kampanya başka bir promosyonla birleştirilemez.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yemeksepeti nin patentini rusyada aldilardi. sonra sabanci migros gibi coktu gitti koca rusya da yine bisi tutmadi.
Öne çıkan mesajlar