Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemekdemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adres olayını kötü yapmışlar. veya yargılamak için daha erken.
kendi adresimi seçebiliyorum. ama hiç bir yerin adresime servis yapmadığını daha sonra anlayabiliyorum. (şehir olarak)
Mesaj tarihi:
bu yemeksepetinin felan en güzeli yanı fastfoodlardan ziyade mahallemde ki gizli lezzetleri ortaya çıkarması oldu, zaten fastood zincirleri heryerde karşına çıkıo ama 10/10/10 almış dönerci sadece bizim mahallede gibi.
Mesaj tarihi:
abi böyle bi firmanın böyle fail bi şekilde açılmaya hakkı yok. yemeksepetine rakip olmak için açılıyosun ama bomboş ve bozuk. üzerinde biraz daha uğraşırsın, daha çok anlaşma, en az yemeksepetinin %50si kadar kaliteye sahip olursun ve yemeksepetinde olmayan bi kaç kritik özellikle açar öyle en azından rakip olursun.

bu site yemeksepetinin %0.1'i değil şu an, daha fazlası olabileceğinide sanmıyorum o vizyonu göremedim

ayrıca tasarım hoş görünüyo ama ui gerçekten çoook çok kötü

bunu kullanmak için tek bir sebep yok
Mesaj tarihi:
Abi tutupta alfabetik sıraya göre istanbul'u altlara koymak fail
Semt bilgileri çok saçma mesela semti seçtikten sonrs restoranlar çıkıyor evime getirebilecek 3 tane subway var burdan semt seçtim subway gözükmüyor mesela
Olmamış bu hiç
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

beyler derbi dahil mi bu little caesar olayına?

Digiturk Play Menüleri
Şifreniz, siparişiniz teslim edildikten sonra e-posta ve dilerseniz SMS yolu ile size iletilecektir. Her şifre tek kullanımlıktır. Şifrenizi 2012-2013 futbol sezonu boyunca dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. BJK-FB-GS arasındaki maçlar / BJK-FB-GS’nin diğer takımlarla maçları / diğer takımların kendi aralarındaki maçlar olarak üç ayrı kategori bulunmaktadır. Tek kullanımlık şifreniz sadece seçtiğiniz kategorideki maçlar için geçerlidir. Kampanya başka bir promosyonla birleştirilemez.
  • Yeni Oluştur...