applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 msj atıyor,arayınca aclılıyor, furit ninjasi da var e herseyi ayni adam neden degistrsnki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Flassh said: daha hızlı daha büyük daha iyi kameara evet pek bir şey yokmuş. uçan modeller çıkınca alırsın artık bi tane daha surf için gayet yeterli hızı,foto zaten çekmiyorum gibi bişey( ki zaten gayet iyi kamerası çekmek istesem), oyun hiç oynamadım aldığımdan beri. büyük telefon zaten istemiyorum 4 ün boyutu zaten ideal bence. onun dışında kullandığım bir ton app var ama ve çok işimi görüyor. 4ste 5 appler değişmiyor sonuçta benim açımdan bir getirisi yok.pili giderse bir 2 yıl daha kullanılır. 4 ya da 4si olan biri için bir neden göremüyorum ben 5 almak için. donanım olarak daha iyiler tabi ki ama öyle çoook fark yaratmıyorlar yenisini aldırtmak için.3ghz-5ghz daha iyi diye telefon değiştircekseniz zaten o hızı yakalayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 iphone 5 ile 3310'da da her şey aynı. 3310 daha iyi bir telefon. o zaman iphone 5'e geçmek için gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 6 ayda bir telefon çıkarsa ikinci el değer taşıması işi zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 şahsen Iphone sevmesemde bence iphoneların sli modellierni takip etmek faydalı yani 3s 4s 5s gibi gitmek daha mantıklı 3 4 5 diye gitmektense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 S modelleri almak mantıklı ama artık eşimin telefonu nerdeyse çalışmamaya başladı bu bahane ile benim eskiyi ona kendime yenisini aldım. Hele bi çıksın 5S olmadı 4ü satar aynı işlemi gene yaparız nasılsa çok değer kaybetmiyor ve TR fiyatlarına göre ucuza aldım ikisinide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 reampage said: çok hakim olanda farklı telefon sanıo işte :) adam silkmiş beyler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar