Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5s ve 6

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

5s'in Arka kapağının sızmasından sonra söylentiler de gelmeye başladı.

said:
Based on our checks, likely updates include a new super HD camera/screen, a better battery, and NFC. Possible updates include an IGZO screen for Retina+, 128GB storage, and coming in 6 to 8 colors.

Mayıs ayı gibi 5S'i çıkarmayı planlıyorlar, Ekim-Kasım gibi de iPhone 6.

said:
Several iPhone 6 prototypes appear to be floating around. The model with a 4.8" screen is the most interesting. It has a Retina+ IGZO screen, a new A7 quad-core processor variant, and a new form factor with no home button. Full gesture control is also possibly included.

Apple update hızını arttırmayı planlıyor daha iyi rekabet edebilmesi için. Çünkü insanlar yeni çıkan iPhone'ları es geçmeye meyilli davranıyorlar (benim gibi, hala 4'teyim). Update cycle'ı hızlandırarak daha güncel olmayı ve satmayı planlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

iphone u kullanan ki bireyselden ziyade is icinde kullanan varsa o kiside kesin birakamiyor kullanim rahatligindan. isin gercegi bu. belli bir kesime hitap ediyor abd disinda fiyattan dolayi. dusuruyoruz diyor ama guzel renklerle musteri kitlesini hatta nefret eden kitleyide kendisine cekici kildiriyor.

en buyuk silahlari sinirlari ve pazarlama teknigi. bu bozulmadigi surece yilda iki kere alan kitlede hic bi zaman bozulmaz. aynen alim gerceklesir. zaten turkiye - arap ulkeleri ve rusya kesminin gosterme meraklisi oldugunu bilerek ayri bir sekilde davranis sergilediklerine inaniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone'un onde olmaktan bahsettigi sey 3 mhz daha hizli islemciye sahip olmak ya da ne bilim hic kullanmayacagin nfc'ye sahip olmak falan.

Iphone 5 ile 2 sene rahat rahat gidersin mortis. Takma sen benchmark manyagi yorumlari.

Ha bi de 2 sene sonra iphone 5'i, bone'un onde oldugunu iddia ettigi telefonlardan cok daha iyi bir fiyata satarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Bone'un onde olmaktan bahsettigi sey 3 mhz daha hizli islemciye sahip olmak ya da ne bilim hic kullanmayacagin nfc'ye sahip olmak falan.

Iphone 5 ile 2 sene rahat rahat gidersin mortis. Takma sen benchmark manyagi yorumlari.

Ha bi de 2 sene sonra iphone 5'i, bone'un onde oldugunu iddia ettigi telefonlardan cok daha iyi bir fiyata satarsin.

şu o kadar doğru bir post ki...

ben tam 2 yıl önce 4 almıştım, hala en önde olan telefonların yapıpta benim telefonda da olsa keşke dediğim bir şey yok.

diğerleri biraz daha hızlı daha büyük, daha iyi kameraları var sadece. onun dışında her şey aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...