Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ayni konunun ucuncu acilisi ama biri cok erken geldigi icin bostu, biri de kucucuk yazilarla okunmuyordi. Adam gibi liste size, yoneticilerden biri birlestirir istiyorsa.

http://i6.minus.com/iojxbbNXZKq5n.png

Bunlar da unlisted animeler:

Jigoku Youchien (12 episodes)
Premiere: Tuesday, January 8, 2013
Studio: Kasugasoft
Network: NicoNico
Comment: Premiere date and episode count listed by Countdown, FansubDB, and confirmed by ANN, which also confirms the information listed by Countdown that each episode will be 1 minute in length.

Monchicchiisu (10 episodes)
Premiere: Saturday, December 1, 2012 @ 11:13 AM
Studio: PansonWorks
Network: Kids Station
Comment: Premiere date, time, studio, network, and episodes count listed by FansubDB and confirmed by ANN, which notes this is a short form (few minutes per episode) CG-animated children's anime.

Youkai Watch
Premiere: January 2013
Studio: ?
Network: ?
Comment: Listed by Countdown and Fansub Wiki. The anime was confirmed by ANN in an article from about one year ago, although no premiere period is indicated in the article.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ai Mai Mi
Minami-ke
Senyuu
Tamako Market
Kotoura-san
Amnesia
Vividred
Savanna Game
Mondai-Ji-Tachi
Sasami-san
Maoyuu Maou Yuusha
Mangirl
Yama no Susume

Bunlar ilk bakista ilgimi cekti. Bu sezon ne mangasini ne de kitabini okudugum bir sey yok.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

karuta ne ya
queeni çıkart chihayafuru çöp

http://www.youtube.com/watch?v=4P6U3LRMFAY

işte gerçek lezbiyenler için gerçek oyun

Ya düdük, sen anlamazsın guts'dan, chihayafuru'yle procrastination'ı yenersin olm, gaz.

Ayrıca Queen gerçekten best girl.
Mesaj tarihi:
tamako market şu anda büyük merakla beklediğim, sırf işin içinde k-on tayfası var diye umarım hayal kırıklığı olmaz

minami-ke de eh işte seviyelerinde bekliyorum 1. sezona kıyasla ne kadar iyi olabilecek ki

ilk bakışta "ai mai mi" de ilgimi çekti ki "who might be fighting evil invaders" a kadar.. sonra bitti benim için

kotoura-san dram beklentimi yüksek tutuyor, konu çok orjinal değil ama ben de tam anlamıyla bir anime ergeniyim daha olamadım
Mesaj tarihi:
Chihayafuru, Boku wa Tomodachi, Minami ke sequellerini kesin izlerim.

listeden de Sasami san@Ganbaranai ve Savanna Game ilgimi çekti.

Diğer topikleri de ya uçurun ya birleştirin bişeyler yapın yoksa sezon başladıktan sonra bölüm fena karışıcak.
  • Yeni Oluştur...