Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ayni konunun ucuncu acilisi ama biri cok erken geldigi icin bostu, biri de kucucuk yazilarla okunmuyordi. Adam gibi liste size, yoneticilerden biri birlestirir istiyorsa.

http://i6.minus.com/iojxbbNXZKq5n.png

Bunlar da unlisted animeler:

Jigoku Youchien (12 episodes)
Premiere: Tuesday, January 8, 2013
Studio: Kasugasoft
Network: NicoNico
Comment: Premiere date and episode count listed by Countdown, FansubDB, and confirmed by ANN, which also confirms the information listed by Countdown that each episode will be 1 minute in length.

Monchicchiisu (10 episodes)
Premiere: Saturday, December 1, 2012 @ 11:13 AM
Studio: PansonWorks
Network: Kids Station
Comment: Premiere date, time, studio, network, and episodes count listed by FansubDB and confirmed by ANN, which notes this is a short form (few minutes per episode) CG-animated children's anime.

Youkai Watch
Premiere: January 2013
Studio: ?
Network: ?
Comment: Listed by Countdown and Fansub Wiki. The anime was confirmed by ANN in an article from about one year ago, although no premiere period is indicated in the article.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ai Mai Mi
Minami-ke
Senyuu
Tamako Market
Kotoura-san
Amnesia
Vividred
Savanna Game
Mondai-Ji-Tachi
Sasami-san
Maoyuu Maou Yuusha
Mangirl
Yama no Susume

Bunlar ilk bakista ilgimi cekti. Bu sezon ne mangasini ne de kitabini okudugum bir sey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tamako market şu anda büyük merakla beklediğim, sırf işin içinde k-on tayfası var diye umarım hayal kırıklığı olmaz

minami-ke de eh işte seviyelerinde bekliyorum 1. sezona kıyasla ne kadar iyi olabilecek ki

ilk bakışta "ai mai mi" de ilgimi çekti ki "who might be fighting evil invaders" a kadar.. sonra bitti benim için

kotoura-san dram beklentimi yüksek tutuyor, konu çok orjinal değil ama ben de tam anlamıyla bir anime ergeniyim daha olamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...