Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 seagle salih memecanın stajyeri olsana, harcanıyosun buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SeaGle said: CHP Animeyasa Mahkemesine götürmemiş mi? AKP ve MHP çok sert açıklamalarda bulunmamış mı? TSK sitesinden bildiri yayınlamamış mı? Ne biçim iş lan bu. http://forum.paticik.com/thumbnails/396/405/cad/4b8/24d/bbf/39d/34a/957/c25/cb_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tentacle var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 viktor'a gelsin bu resim: http://i.imgur.com/i6cx2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sparkcaster said: seagle salih memecanın stajyeri olsana, harcanıyosun buralarda Nasıl bir hakaret bu ya :/ Ana bacı söv daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi adamlar çizmiş bişey yapamıyosunuz da sinirinizi sağa sola sallamanın alemi yok. Çetintaşla ömleşin karşılıklı sinirinizi atın işte kritik yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SeaGle said: Abi adamlar çizmiş bişey yapamıyosunuz da sinirinizi sağa sola sallamanın alemi yok. Çetintaşla ömleşin karşılıklı sinirinizi atın işte kritik yaparak. http://media.tumblr.com/tumblr_mb8zhau9C81rnxj3b.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dafuq? SİYASET IN MY ANIME BOARD?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SeaGle said: Abi adamlar çizmiş bişey yapamıyosunuz da sinirinizi sağa sola sallamanın alemi yok. Çetintaşla ömleşin karşılıklı sinirinizi atın işte kritik yaparak.sen sinirlenmiş gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu bolum cok apolitikmis dediler geldik. seagle da neye gerildi bu kadar ben anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sparkın ilk hakaret bana mı denk geldi onu anlayamadım ben. çamur atıyosun'lu lafı hiç beklemiyodum da artık konu boyunca kim birine söverse üzerime alınacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SeaGle said: Abi adamlar çizmiş bişey yapamıyosunuz da sinirinizi sağa sola sallamanın alemi yok. Çetintaşla ömleşin karşılıklı sinirinizi atın işte kritik yaparak. http://i.imgur.com/HjNMr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 @marty sanırım sparkın dediği durumdan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gavat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi :( şuan ciddi misin yoksa espri mi anlamakta zorluk çekiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Topic cok kalite ya, sufer keske evde olsamda daha raat yazabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 olm, şu adımı bu kadar çok kullanmayın. kazayla birisi gugıla adımı yazsa milyon tane paticik konusu çıkıyor. hayır, benim iş hayatında bir ismim, bir prestijim var...olmaz ki canım, cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aquila espri yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Çetin taş ulusalcı tgb partizan emin çölaşan yılmaz özdil paticik gay forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hitler çok tatlı lan yerim ki ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çeto imzanla yakıy10 hany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Esedi koyun esedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sipeyskeyk said: Çetin taş ulusalcı tgb partizan emin çölaşan yılmaz özdil paticik gay forumu ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gerilere gittim baktim, akitoya les yiyici denmis. spark da zeka geriligi atmis ortaya. pontipati de onaylamis. onlardan onceki post da benim =[ hic ustume bile alinmadigima gore bana demisler =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gerçek hayatta bir yanlışım mı oldu uzay keki sana, nedir bilemedim? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar