aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 seni cok konusursun diye almamislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 o da doğru bak ben hep r özürlülüğüme dem vuruyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 arkadaş beni ignoreladıgına göre cihaz nano clean energy tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 aquila said: butun gun telefonla konustugum bi ise girsem, 3. gun kendimi telefon kablosuyla asarim. ahah aynen lan normal şartlarda günde bir paragraf konuşuyorum topu topu direk böyle bir iş yapsam overload olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ya görmedim nano clean energy değil bizimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 nasıl 15 lira fatura geliyor ya? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 evde oturmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bana tt den teklif geldiydi gel böyle başla 950 tl ile dediler. boştaydım iş güç de yoktu aklımın ucundan bile geçmedi çalışmak çağrı merkezinde, benden uzak allaha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=G6abOzDl4I0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 100tl ye nasil daha iyi bir satis elemani olur dersi verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 its s trap eleman buradan satıs yapacak hellban verip kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bi an önce kaç o işten. birincisi sürekli yalan söylediğin için kendine saygın azalacak, negatif bi insan olacaksın uzun vadede. ikincisi insanlarla uğraşmak çok zor, satış yapmak daha da zor. üçüncüsü call center'da çallışsam kulaklarımı kesebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 iş için sürekli yalan söyliyince niye insanın saygısı azalsın yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi ne bilim, ben kıl oluyorum yani kendime. ne lan bu diyorum. kendim kafama göre yalan söylesem koymuyo da, bu bildiğin milleti kazıklamak. enerji tasarruf cihazının da hiç bir bilimsel dayanağı yok, öyle 15-20 lira falan düşürmesi imkansız. kompanzasyon falan filan bir şeyler aratın googleda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 evet arkadaşlar ben satın aldım bu aletten %100 çalışıyor. faturalarımdaki düşüşe inanamadım desem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dun tt den aradılar kampanya var geçirelim mi dediler. Ne diyon lan dedim. 300tl indirim var yararlanmak istiyor musunuz diye sordu kız. Olur dedim. Dedemin adını babamın doğum yerini sordu, söyledim isleminiz gerçekleştirilmistir dedi kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çağrı merkezi işi çok dandik bir iş. en yakın arkadaşlarımdan biri türk telekomun iş ortaklarından birisi olan "net call center" isimli bir şirkette çalışıyor.1 yıl kadar işsiz kaldıgı için mecburiyetten girdi ama anlattıkları falan kötü tabi. sabah 11:00,akşam 20:00 çalışıyorlar.bir agent günde 300 kişi arıyormuş ,ne bogaz ,ne ciger kalıyormuş,faranjit olmak kaçınılmaz son. aldıgı parada asgari ücret. kullandıkları malzemelerde saglık açısından baya kötü bir durumdaymış. mesela kulaklıklar falan pislik içinde ve hergün farklı kişiler takıyormuş.klavye mause olayına girmeyim bile! düşünün işte bir operasyon alanında ortalama 150-200 arası insan çalışıyor. okadar insanın arasında.o gürültüde ve o kokuda nekadar saglıklı bir çalışma ortamı olabilirki :) bir de unutmadan sürekli bir küfür yeme durumu var. bazı adamlar bildigin düz gidiyorlarmış. cidden sinirleri saglam olmasını lazım insanın.millete ttnet ve türktelekomdan gına gelmiş artık. cidden pazar günü beni kim olursa olsun böyle,kampanya,tarife vs.. için arasa sanırım bende düz giderdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 call centerda kızlar neyse de erkekler nasıl çalışıyor, kabul ediyor ben anlamıyorum. sekreterliğin biraz gelişmişi gibi bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BramStoker said: nasıl 15 lira fatura geliyor ya? nasıl? Kullanmadığımız bir işyeri var , orayla ilgili aradılar , o şirketin adını vererek aradı ben de oranın faturasını söyledim. Ev değil tabi ki 15 tl , malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 call centerda çalışan güzel kızların cihangirde tek başına ikeadan ev döşeyip her gece dışarı çıkabildiği bir gelir düzeyinde yaşadığı bir film izlemek isterseniz: başka dilde aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 45 geliyor bilgisayar buzdolabı kombi çamaşır bulaşık ampul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 goldbären said: call centerda çalışan güzel kızların cihangirde tek başına ikeadan ev döşeyip her gece dışarı çıkabildiği bir gelir düzeyinde yaşadığı bir film izlemek isterseniz: başka dilde aşk AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ne yapmak istediginle alakali ama bence calis. Sindir. Ogrenecegini ogren. Sonra cikarsin. Daha isin basindayken ayrilmak mantikli gelmiyor. Sadece dogru soyleyerek is yapabildigin bir yer ben bilmiyor. En iyi ihtimalle insan kendi kendine yalan soyluyor; hatta soyledigine inaniyor da. Sonra cikip "ben isimde yalan soylemiyorum" oluyor. Bahanesinden bilmem nesine kadar herkes yalan soyler -ki satis isi kulliyen yalan. Telefonda degil de baska bir sey satiyor olsan yine yalan soyleyeceksin; cunku karsindaki sana itiraz ettiginde farkli bir bakis acisiyla yaklasman, karsindakini ikna etmen gerekli. Sahsen hayatimin bir noktasinda ben de call center'da calismak isterdim. Dusunsene surekli birilerini ikna etmen lazim. Eline gunde 300 500 neyse bir yigin denek geliyor. Hepsi farkli bir acidan yaklasiyor. Pratik zeka ve cevap verme kabiliyetin tavan yapar. Hizli dusunmeyi ogrenirsin. En onemlisi de cevrendeki insanlara bakarak ikna etmeyi ogrenirsin ki bence bu baya onemli. Kufur olaylari da yalan. Sonucta karsindakini insan veya arkadasin veya tanidik birisi olarak degil de, musteri olarak gormen gerekiyor sadece. Sonuc odakli oldugun surece kim ne derse desin yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ev kompanzasyonu yalan da. Inverter satiyorlarsa ise yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bi de satisi yapan yalan soyledikten sonra, isi yapicak olanin soylenen yalani tutturmak icin attigi taklalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar