Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 85 Spoiler daz ve sam de gg oldu, bu zamana kadar sağ kalmaları mucizeydi zaten daz’ın özellikle lol. yeğer terör örgütüne darbe vurdular oh olsun. inlerine girin inlerine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 2 bölüm kaldı geriye. son bölüm 1-2 saatlik olmayacaksa baya saçma bir final olacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 baya rushed olucak gibi geliyor bana da eğer 2 bölüm kaldıysa ve çat diye biticek böyle "ha?" diye kalıcaz kendimi hayalkırıklığına hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 (düzenlendi) Spoiler Bence bu baya code geass gibi bitecek. Erenin de kendi geleceğimi gördüm dediği şey mikasa ve armin tarafından öldürülmesi. Onun ölümüyle beraber tüm dünyaya barış gelecek falan Mart 14, 2022 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 86 Spoiler keith başganı da kaybettik.. ? aksiyon çok iyiydi yalnız, bayağı uzatmışlar bölümü. haftaya bitmez daha en az 3 bölüm lazım herhalde. yeğer terör örgütü de büyük darbe yedi, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Spoiler kızılkafa kesin ölmemiştir di mi tipini s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Spoiler hsdf kesin ölmedi ya gene çıkacak bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Spoiler Ya bırak allan düz piyonu Magath'ı da kahramanca ayıralım demişler. Keith de bizimle birlikte her bölümü izlemişcesine yanında bitip kanka oldu birden. Lan madem o gemiyi patlatmak istiyodunuz onu da plana dahil ederdiniz, titanlar bi tekme atsa biterdi. Bu yeagercileri abartmışlar, 2 titan da anında pert oldu. Roketleri anladık da, hiç Mikasa'lara karşı savaşırlarken 2dk'da perk olduklarını göremedik. Yeagerler yeterince motive edemiyor mu hayırdır. Hepsini geçtim, en uyuz olduğum, herkesin Eren'i yenme konusunda kendinden süper emin olması. Hayırdır ya siz nerden biliyonuz Eren'in şu anda nasıl birşey olduğunu. Sanki hergün karşılaştıkları şeymiş gibi Eren'i yakalasak öldürecen mi öldürecen mi. Lan adam hepinize @everyone çekip mesaj atmış, ırkınıza ötenazi yapabilme gücü varmış, daha kim bilir neleri değiştirebilir. Kimsenin de oturup acaba Eren neler yapabilir diye konuştuğunu göremedik. Bazı fikirler oluşturacan ki ona göre plan yapabilesin. Kimsenin ağzından bununla ilgili bişey çıkmaması uyuz ediyor beni. Yolda da son ana kadar bunu konuşmazlarsa çok pis söverim. Ölümden dönmüş Levi da kesin yolda 2 günde iyileşir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Spoiler kısdujfıdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 (düzenlendi) beklentiyi ben baya düşürdüm artık. son tek bir bölüm kaldı geriye. haftaya ertelenmiş, bölüm çıkmayacak, bu da demektir ki son bölüm 2 hafta sonra 1 saatlik bir şey olacak. sığar mı? göreceğiz... he bu arada Spoiler best sniper MLG PRO 360 no scope %100 hit Mart 21, 2022 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 son sezonun özeti: mükemmel giden bir seriyi nasıl zikip batırabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 o kadar abartılıcak bi durum yok ya, normal bitiyor yani işte bi GoT s8 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Bugün yapılan duyuruya göre Attack of Titan Final sezonunun finali 2023’de yayınlanacak. Kaynak: ANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 lan bi bitemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Şaka mısınız siz ya? Neyse mangadan okuyayım artık, sıkmaya başlamıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 komple yeni sezon resmen. adı ne olacak acaba. Shingeki no Kyojin: The Final Season Part 2 Final Part bu akşam bu sezonun finali çıkacak zaten. ne kadar yetiştirememişler göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 lmao 1 nisan filan mı bu, birşey kalmadı zaten topu topu taş çatlasa üç bölüm çıkar ne kadar uzatsan da. tv filmi gibi birşey mi yapacaklar 1,5 saatlik acaba, hani onu hakeden birşey de yok. /r place sol üstteki spoiler özetliyor zaten kalan kısmı. hani normalde bekleyin derdim ama 1 yıl beklemeye değecek birşey yok, bunu mu beklemişiz dersiniz. aklınızda kalacak merak ediyorsanız mangaya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Hikayeyi mi degisecekler acaba? Olabilir mi şu dakikadan sonra öyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 hiç sanmıyorum çünkü şu ana kadar aynen takip etti, sona belki ekleme yapabilirler. ama o da ancak me3 sonuna yapılan dlc ile ekleme gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 1 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Hikayeyi mi degisecekler acaba? Olabilir mi şu dakikadan sonra öyle bir şey? son eren sahnesinden sonra sanmıyorum Spoiler geliyor ana karaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 2023 nedir abi? sakız gibi uzattıkça uzattılar. okuruz artık mangayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 bi hafta erteledikten sonra düz tek bölüm çıktı gene. o da yarım yamalak. sanırsın bir sonraki sezona teaser... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 87 Spoiler maraş dondurması, rakı, ulan eren daha ne yapsınlar sana. harbi cehennemin yedinci katına aitsin. 90’a devam edip bitirselerdi işte ne gerek var, zaten bitmiş hikaye yıl önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar