ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Spoiler Evet eğitim bölümleri ve Eren'in sürekli kendi kendine konuşurken bile bağırıp çağırması çok baymisti beni. Yoksa yine iyiydi kötü değildi. Ama 2 ve 3 teki o keşif harekatlari, surları geri alma mevzusu. Üstüne Mustafa Edwin Atatürk'ün darbesi falan nefessiz izledim o bölümleri. Belki toplu pespese izlemenin faydasidir. Tek tek beklesem bölümleri farklı dusunebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 tek tek izlesen de aynı etkiyi yapardı emin ol. :) hatta the last stand'i bir daha linkleyeyim de hep birlikte analım erwin başkanı; Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 birinci sezondan sonra senelerce ikinci sezon bekleyen ben, haftada bir bölüm mü beklenir yea diyerek 4. sezona başlamadım henüz. s1 e1 den tekrar başlayıp izleyesim var. anime gurularından tavsiye rica ediyorum, nereden, hangi ekibin çevirisi ile izleyeyim? gogoanimeden izlemiştim ilk 3 sezonu ama başarılı denilen türkçe çevirili site ve çeviri grubuna da hayır demem. tia bu tarz kaynak sormak kurallara aykırı bir postsa silinsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 10 dakika önce, Archangel_ dedi ki: birinci sezondan sonra senelerce ikinci sezon bekleyen ben, haftada bir bölüm mü beklenir yea diyerek 4. sezona başlamadım henüz. s1 e1 den tekrar başlayıp izleyesim var. anime gurularından tavsiye rica ediyorum, nereden, hangi ekibin çevirisi ile izleyeyim? gogoanimeden izlemiştim ilk 3 sezonu ama başarılı denilen türkçe çevirili site ve çeviri grubuna da hayır demem. tia bu tarz kaynak sormak kurallara aykırı bir postsa silinsin lütfen Puzzlesubs var kendi sitesinden. IO baya iyiydi diğerleri arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 75 Spoiler aksiyon başladı, konuşan yok lol. armin kafalamaya çalıştı sanki bıraksınlar diye ama dur bakalım. dinsizin hakkından imansız gelsin hadi, yeğeristler ve emperyalistler kessin birbirini. pieck iyi kandırdı. ve bitti şimdilik, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 hayır ya bi bölüm daha olması lazım. 16 bölüm bu sezon, 15 yayınlandı pazar günü. ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 yok abi 16. bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Devamı Winter 2022'de gelecekmiş. Sezonu ortada bölmek için çok uzun bir ara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) manga bitti bugün, hayırlı olsun. 10,5 yıl sürmüş. shadow'un dediği gibi sağda solda çıkabilecek spoilerlara dikkat edersiniz. Nisan 8, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 sonu memnun etti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) memnuniyet seviyemi söylemem bir bakıma spoiler sayılabilir diye spoilera alıyorum ama olayları hiç yazmadan, istemeyen bakmasın: Spoiler me3, got tier kötü bir finaldi bence. timeskip başlamadan bitseymiş hikaye keşke. dahasını anime bitişinde yazarım artık detaylı herhalde. bence yine de anime uyarlamasını bekleyin çünkü mangaka hala iyi çizemiyor, suratlar zaman zaman me andromeda suratları gibi son chapterda bile. Nisan 8, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 taa ilk bölüm çıktığında izlemeye başlayıp sonra biriksin diye nadasa bırakmıştım, geçen başlayıp hepsini bitirdim ama erken başlamışım ya, şimdi yine kitlendim, gel de bekle sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 biraz bekle baştan izlersin bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 geliyor gönlümün efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 önümüzdeki hafta pazara çıkıyor son sezon. güzel bir animenin daha sonuna geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 süper, takvime ekleyeyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 BEY LERRRR ne zaman düşer malum yerlere acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 heyecan yaptırma ya durduk yere beklenti yarattın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 ALLAAAA GELİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 (düzenlendi) Allllaaaa o gün bu gün müymüş Ocak 9, 2022 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 (düzenlendi) Hazır mıyız? Ocak 9, 2022 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 4 saat önce, Saeros dedi ki: BEY LERRRR ne zaman düşer malum yerlere acaba Gece 12 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 benim baktığım yerde şu an canlı veriyorlar, çevirili versiyon da birazdan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Funsubların schedule'ından baktım. 12 gibi vermişler takvim. Sen nerden izliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar