Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 son zamanlarda izlediğin en mükemmel şey ya şu anime vay arkadaş. bu arada Spoiler sırık nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 @Frostbite Tam da ondan bahsediyordum. En son X faktör olarak çıkar ortaya. Spoiler Bence tüm titanlar orada ölecek ve barış, kardeşlik, hep birlikte yaşamak gibi zırvalarla bitirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Spoiler code geass gibi bitecek sanırım eren tüm dünya barışı için kendini feda edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 bana da öyle geliyor Spoiler tüm titanları ham yapcak eren. sonra da uçurumdan atlayacak. veya dexter gibi kanadaya gidip oduncu olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Spoiler bence herşeyi falco bitiricek. artık hepsini yer mi hepsini öldürür mü bilmem. boşu boşuna endinge koymazlar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 9 saat önce, Esnaf dedi ki: İçeriği gizle code geass gibi bitecek sanırım ************* Code geass spoileri yemek istemeyen açmasın, başka animeden spoiler vermek de saçma olmamış mı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 15 yıl olmuş çıkalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 dfdfgfdg ya şaka maka bu hammer titan ne kadar tırtmış mk. yerde paskalya yumurtası gibi durmak nedir fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 bu kadar gaz. bu kadar kalite. inş finalde saçmalamayız ya. Spoiler çok güzel omlet yaptı eren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 valla lost'a bağlayacak gibi geliyor bana yalan yok. bu arada damedesuyo sub'ı çektim bin pişman oldum, rezalet. bundan izlemeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Normalde 3-4 bolumde olucak olaylari bi bolume toplamislar gibiydi guzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Spoiler ya maruli, rüzgar eken fırtına biçti işte böyle. rahat bırakacaktınız, şimdi eren psikopatı katliam yaptı. zeke’i de patlatmışlardır umarım. yalnız eskiden zar zor dövüşürken şimdi yokettiler resmen ordu da olduğu halde karşıda. çok iyi yapmış gene prod ig, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 şeyi anlamadım ben, belki ileride anlatırlar Spoiler zeke levi'ye vaktin kalmadı derken zeplinden mi bahsediyordu acaba? ve zeke nasıl devrildi bir anda. tamam çene reis zıpladı gitti de hani taramalılar koruyodu zeke'yi? bi anda yıkıldı dağ gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 3 dakika önce, Oce4n dedi ki: şeyi anlamadım ben, belki ileride anlatırlar İçeriği gizle zeke levi'ye vaktin kalmadı derken zeplinden mi bahsediyordu acaba? ve zeke nasıl devrildi bir anda. tamam çene reis zıpladı gitti de hani taramalılar koruyodu zeke'yi? bi anda yıkıldı dağ gibi adam. Levi Reyize taramali falan islemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 2 saat önce, Oce4n dedi ki: şeyi anlamadım ben, belki ileride anlatırlar İçeriği gizle zeke levi'ye vaktin kalmadı derken zeplinden mi bahsediyordu acaba? ve zeke nasıl devrildi bir anda. tamam çene reis zıpladı gitti de hani taramalılar koruyodu zeke'yi? bi anda yıkıldı dağ gibi adam. Spoiler abi zeplin bizimkilerin. görmedin mi içinde hange ile armin'i? kaçmak için getirmişler. zeke levi'a etrafın sarıldı boşa saklanma ölücen manasında dedi onu. acayip korkuyorlar levi'dan. @Sam sanki bilmiyosun ne olduğunu da inşallah şu/bu olmuştur diyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 resetledim bildiklerimi, ilk okuduğumda ne düşündüysem onu yazıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 3 saat önce, Borlach dedi ki: İçeriği gizle abi zeplin bizimkilerin. görmedin mi içinde hange ile armin'i? kaçmak için getirmişler. zeke levi'a etrafın sarıldı boşa saklanma ölücen manasında dedi onu. acayip korkuyorlar levi'dan. Spoiler yok o anlamda demedi bence ya. (jikan ga nai, daro?) "zaman kalmadı, değil mi?" şeklinde çevriliyor aslında orada tam dediği. levi tam saate bakıyordu, heralde zeplinin geleceği zamana kaç dakika kaldı diye. o sırada zeke dedi vaktin kalmadı diye. zeplini de mi biliyordu acaba zeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 (düzenlendi) ABİ İ-NA-NIL-MAZ BİR ANİME BU ELİM AYAĞIM TİTRİYOR SJHBFJSADNFA Hayatımda bundan daha gaz bir seri izlemedim Spoiler Levi intihar mı etti lan ksjdhfjsbdbsdf öylesine boşluğuma geldi ki şok oldum, durdurmak zorunda kaldım streamingi Bu gaylord nasıl ackermann'ları gördüğü gibi tanıyor ya sdfsd. Adam ackermann dedektörü gibi Eren acayip ruthless lan sdfsdf süper Zeke de bok çuvalı gibi devrildi lan Böyle giderse çocuğum olursa adını eren koyucam ileride. Hem zaten türk ismi olduğu için weeboo olarak da görünmemiş olacağım. Türk olmak işe yarayacak ilk kez sjsdsdf Ocak 25, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 (düzenlendi) Spoiler Ya bu eren, gaillard'ı orada yemek yerine uzuvlarını keser, zepline koyar, gidip annie'yi yemek için de kullanır sonra hüpletirdi. Şu tipe baksana sdfsd tam karakterini yansıtamamış direkt yemeye çalışarak haha Sasha da çok iyi ya Ocak 25, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Spoiler Armin'in sakalı yok yalnız bu bölümde. Önceki bölümlerdeki sakal sahteymiş demek Bir de ne cesaret zeplin getiriyorlar? Aşağıda ordu var, kurşunlarla düşürülemez mi zeplin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Spoiler zeplin işi bana da sakat geldi, adamlarda top var tüfek var kevgire çevirirler onu normalde ama zeplinde plot armor upgrade olabilir dfs görücez yine çok iyi bölümdü of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 @Oce4n Spoiler evet jikan ga nai daro diyor senin çevirdiğin gibi anlamı da. ama bence levi'ı kışkırtmak için söyledi onu. etrafınız sarıldı, bu iş çok zaman almaz çık adam gibi hesabımızı görelim gibisinden sdfs senin dediğin gibi bişey olabilir mi diye düşünüyorum ama armin limanda colossal'a dönüşünce donup kaldı hepsi, sonrasında çene eren'e koştuğu gibi kesti levi zeke'yi. yani biraz böyle zaman farkı olsa arada zeke zeplin geleceğini bildiği için titandan indi, titanı da yem bıraktı denebilir ama bilemiyore bu arada o zeplini kesin japonlar verdi. mikasa'da japon. japonların bi bağı var titanlar ile ama nedir artık allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Aklıma şimdi geldi de Spoiler Berthold'un yenildiğini bilmiyor muydu abi bunlar? Neden şaşırdılar colossal'ın düşmanda olduğunu görünce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Spoiler amerika'da nuke olduğunu herkes biliyor ama nuke yiyen ülkedekiler gene de şaşırır. "aa varmış" şaşırması değil de "nukelendik" şaşırması o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Benim izlediğim çeviride yanlış mı var acaba? Çünkü Spoiler "Berthold'un devini çalmışlar" gibi bir şeyler söylüyorlardı. Patlamaya şaşırmaktan farklı bir ifade bu Bir de erenin cooldown neden bu kadar düşük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar