Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Ne john wicki izleyip begendim ne de karakter gelisimine gereksiz dedim. Ama sen kafana gore laf atmayi seviyosun galiba biraz. Tutarsa iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 izlememiş olabilirsin de beklenti her bölüm titanlı maksimum aksiyonsa evet benzer bir durum var. 40-50 sayfalık chapterların baştan aşağı dialogla geçtiği zamanlar var, dialoglar kesip atılsın mı nedir çare yani? "vaov bölüm süperdi" gibi bir iddiam yok da çok komik başlıktaki patern yani. titan dövüşü oldu mu alkış, olmadı mı yerin dibine sokma. açıklamalı bir eleştiri de yok, haliyle sadece aksiyon isteniyor çıkarımı yapılabiliyor ancak. ha sonra "dialoglar çıkıyor rpglerden" diye ağlanıyor aynı forumda filan, çok garip cidden. "skipe bas" muhabbeti dönüyor şurada resmen lol. aha buraya yazıyorum, iki bölüm sonra "vay arkadaş ne bölüm yapmışlar, hep böyle yapsalar" filan mesajları gelecek gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 sam haklı bence kesin ağlamayı sokarım bağlamayı <3 ( vay ne dedi bana hakaret etti diyecekler lütfen üstlerine alınmasınlar <3 <3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Dragonfire said: ShadowFury said: evet ya bölümde kötü bişey yoktu. hep combat olsun her bölüm aksiyona doyalım isteriz tabi de, bütçe diye bi gerçek var :p her bölüm aksiyona abanırlarsa sezon sonunu çöp adamlarla çizerler anca. bütçe olayı değil bu mangasında da böyleydi. evet te dialog kısmını kısa kesip aksiyon kısmına başlama imkanları vardı bu bölüm, yapmadılar. pacingi de ona göre ayarlıyorlar belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Abovv benim yuzumden tartisma cikmis. Ben bos bolumdu derken aksiyon yoktu ya da hep aksiyon olsun amaciyla demedim ki, cok fazla bisey anlatilmadi onun icin dedim. Bolum mangada da boyleyse yapacak bisey yok zaten. Sam doluymus, bize patlamis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 amazon hesabımı heklemişler gece, ona kızmıştım, biraz agresif yazdığım doğrudur. :p şimdi hesabı geri aldım, hadi diyeyim ki dialogda karakterlerin duraklamalarını biraz uzun tutmuşlar. :p çok büyük aksiyon başlıyor zaten gelecek bölüm, sonra 2 bölüm sürer gene. sonra bu sezon başka aksiyon olmaz ama. çok şeylerin anlatılmasına daha çoooooooook zaman var, o vakit gelene kadar hep gizemli kalacak sorular yani fazla beklentiye girmeyin. neyse sildim, gerek yok bu başlıkta yazmaya. merakta kalın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 mangayı okuduktan sorna tahammül edemiyorum animeye artık çok slow gerçekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Borlach said: Abovv benim yuzumden tartisma cikmis. Ben bos bolumdu derken aksiyon yoktu ya da hep aksiyon olsun amaciyla demedim ki, cok fazla bisey anlatilmadi onun icin dedim. Bolum mangada da boyleyse yapacak bisey yok zaten. Sam doluymus, bize patlamis. :) Manga okuyan için bayağı dolu bölümdü aslında, ama anlatılmayan şeyleri hep kendi aralarında ima ederek geçiştirdikleri için öyle boş gelmesi normal ^^ Sam'in dediği gibi plot expositionı bi 20-30 bölüm sonra filan vericekler, o zamana kadar hep üstü kapalı anlatılıyor her şey. @Fin: 1.5 chapter = 1 episode formülünü bozmamaya kararlılar sanırım, o yüzden böyle pacingin sıçtığı bölümler oluyor illa ki. katlanıcaz mecburen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 gün gelip de vinland saga çekilince ben çok merak ediyorum yorumları. ilk 10 bölüm millet gaza gelecek, sonra 20 bölüm dialog yaşanınca fıttıracak insanlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Bu bölüme nasıl boş denir ya? Utanmasalar tüm gizemi açıklıyolardı, efsane bölümdü bence. Böyle şeylerle gelsinler plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 9 çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ymir sahnesinde çalan müzik. kim biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 inyormaynd said: 9 çıktı mı ? 10 cıktı Ymir lezbiyen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Ya bi dk, Ymir kısımları mangada BAYAĞI bi sonra değilmiydi? En son arclara doğru filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 evet, ymir hikayesini çok öne almışlar, hatta o uğurda bayağı kritik şeyler gösterdiler ya. enteresan, güzeldi ama bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bende hala manga ile anime karman çorman. neyi izledim neresi mangaydı kestiremiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Taş gibiydi bu bolum. Iste hep boyle olsun, sirlar yavas da olsa acikliga kavussun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Dragonfire said: ymir sahnesinde çalan müzik. kim biliyor? Call of silence https://youtu.be/hsZFvj41OPg?list=LLLG3lCvmHF2sH3GigTEup8w&t=110 Sawano reyiz akmış gene eye of water'ın vocallisi olmuş bu call of silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 terazine abandım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 7'sinde çıkıyor OST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 holy https://www.youtube.com/watch?v=Yk6ktmCzB0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 http://hikarinoakariost.info/attack-titan-season-2-original-soundtrack-hiroyuki-sawano/ sadece balığı vermeyin abi. link nsfw bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 balığın büyüğü o ama :D o forum üyelik istiyo heralde sunu buldum https://www.youtube.com/watch?v=k-D8o07imZo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 temp link var ona basıcaksın. hadi gene iyisin. https://www.mediafire.com/?bl7ktra9o9ax04t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 şahane bölümdü, erwin danço O7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar