progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 4 gündür seyrediyorum yetiştim en sonunda. 19 2 bölümdür ne güzel gittiydi bu bölüm gereksiz dram döndü biraz ama sonu iyiydi. Annie çıkmasın ya içinden. Bu kadar Annie'dir kesin dendi, başkası çıksın sdf
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 HIDEO_KOJIMA @HIDEO_KOJIMA_EN 6h I made a trip to see "Pacific Rim" dub version. On the way back, had listened to OSTs of "Pacific Rim" and "Shingeki no Kyojin". BASED KOJIMA THE SLAYER OF TITANS.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 HADI HEP BERABER http://www.youtube.com/watch?v=XMXgHfHxKVM
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi sabah açtım "BU SİKTİĞİMİN TABLOSU DOLACAK ARKADAŞ!" diye öğlen olmadan işim bitmişti şimdi bir tablo daha var onu da doldurup hazinenin en karanlık yerine sokacam az kaldı
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://s4.zerochan.net/Shingeki.no.Kyojin.full.1522703.jpg kac bolumdur goremiyoruz fanboy damarim tuttu, hadi /discuss kim kazanir asffads
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 titanlara girişmeye benzemez ortada levi nin tecrübesi var, levi alır
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Levi'nin tecrübesi daha fazla ama mikasada da deli gibi potansiyel var malum karı superhuman. Ama şimdilik leviye 6 mikasaya 4 veryiorum. owo
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 zor ya o dövüş ama levi alır gibi, pvp talent'a vermiştir levi önceden. hatta annie de alır o da pvp build.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 annie alamaz, levi şuan #1. o değilde bu eren daha 19 bölümde bir tane titan kesmedi lan. nasıl top 10'e girdi bu ya. baya boktan bir writing var bence ana karakterde. bence ezik bir çocuk olabilirdi yani titan formuna girmeden bir halta yaramayacaktı. aslında burda da ezik ve bir halta yaramıyor. ama ezik değilmiş gibi yazmışlar yok top 10'e sokmalar, çocukken adam bıçaklatmalar çok saçma şeyler var bence.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 zaten eziğin önde gideni asfklahnsf titan olmasa bi cacık olmaz. cidden 1 dev kesmişliği bile yok ahah
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ilk op'de var işte bir tane kesiyor orda da levi'ı dublör olarak kullanmışlar asdf
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Xenus said: annie alamaz, levi şuan #1. o değilde bu eren daha 19 bölümde bir tane titan kesmedi lan. nasıl top 10'e girdi bu ya. baya boktan bir writing var bence ana karakterde. bence ezik bir çocuk olabilirdi yani titan formuna girmeden bir halta yaramayacaktı. aslında burda da ezik ve bir halta yaramıyor. ama ezik değilmiş gibi yazmışlar yok top 10'e sokmalar, çocukken adam bıçaklatmalar çok saçma şeyler var bence. o cocukluk hikayesini ibret olarak okutucaksin yenilere sirf nasil background yazilmaz diye
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/1229845_681705748523650_254441431_n.jpg
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 20 female titan uniforma ile gearı kıçına mi saklayacak abi. bu kesin ikinci bir eleman. reineri retreat ederken göremedim dsdf ilk colossal titana flashback yaptı büyük ihtimal erwin yardıma geleceğini düşünüp, levi ı geride bıraktı zaten o hengamede kız nasıl saklanıyor abi titanlardan ve corptan, erene de human formdayken saldırmıyorlar mı acaba artık.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 20 işte bu yüzden pve sunucusunda oynasalar da pvp'ye talent vermeleri lazım ehu yalnız %99 annie artık, ısrarla gösterilmeyen sadece o var kadrodaki.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 20 spoilerlarını açmamak için zor tutuyorum kendimi, şu mesai bitsede kendimi atsam snk'ya
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Xenus said: 20 female titan uniforma ile gearı kıçına mi saklayacak abi. bu kesin ikinci bir eleman. reineri retreat ederken göremedim dsdf ilk colossal titana flashback yaptı büyük ihtimal erwin yardıma geleceğini düşünüp, levi ı geride bıraktı zaten o hengamede kız nasıl saklanıyor abi titanlardan ve corptan, erene de human formdayken saldırmıyorlar mı acaba artık. 20 eren transform oldugunda giysilerinin cogu duruyordu ki titan yutmustu adami zaten kolu molu gitmiti transformasyon uzerindekileri yoketmiyordur muhtemelen butceyi dengelemeye calisiyolar herhalde, hele gecen bolum levi'in ayni pozu 10 yerde kullanmalari neydi oyle
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 20 çok iyiydi. Sonlarda Petra ve Oluo ya çok güldüm ahahahahah :D Sam said: 20 işte bu yüzden pve sunucusunda oynasalar da pvp'ye talent vermeleri lazım ehu yalnız %99 annie artık, ısrarla gösterilmeyen sadece o var kadrodaki. PvP de Levi ı görücez işte eheh ^^ Annie konusu da çok bariz hale geldi gerçekten. Zaten eliteleri savaşa göndericeklerine en kebap yerde askerlik yaptırıyolar diye atar yapan hatunun survey corp a katılmaması tuhaftı bayağı. Tipi/mimikleri filan da aynı. E yenilerin hepsini tanıdığını da belli etti, ortalıkta gözükmeyen tek karakter de o. Başkası çıkması imkansız artık. (Spy da %99 Reiner) Xenus said: 20 female titan uniforma ile gearı kıçına mi saklayacak abi. bu kesin ikinci bir eleman. reineri retreat ederken göremedim dsdf ilk colossal titana flashback yaptı büyük ihtimal erwin yardıma geleceğini düşünüp, levi ı geride bıraktı zaten o hengamede kız nasıl saklanıyor abi titanlardan ve corptan, erene de human formdayken saldırmıyorlar mı acaba artık. Kendileri direkt titan a dönüşmüyolar, Titan form kendilerinin etraflarında oluşuyor gibi bir şey. Kendi bedenleri ensede normal halde duruyor zaten. Yani muhtemelen üniforma ve gearı giyip ondan sonra dönüştü. Erwin in söylediği gibi titandan çıkan buhar/duman yüzünden bir şey göremiyorlardı. Hengamede askerler olanları göremezken, titanlar da titan bedenini yemekle meşgulken kendisi çıkıp kaçmıştır gear kullanıp. Ama saldıran titan mı spy mı emin değilim, Eren titan a dönüştükten sonra halsizlik filan hissediyordu ayakta durmakta zorlanıyordu eğer deneyimsizlikten kaynaklanan bir şey değilse titanın kaçtıktan sonra savaşacak halinin olmaması lazım, o yüzden en sonda saldıran spy da olabilir.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 baktım bu kadar mesaj attınız bende başladım, fena gitmiyor gibi... tek sorun küçükken eren diye çok gıcık olduğum bir çocuk vardı, tam odaklanamıyorum o yüzden.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 boş ver bu eren de çok gıcık zaten sadfsadf
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ölse sevinebilirim abi o kadar yani
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 elesso said: baktım bu kadar mesaj attınız bende başladım, fena gitmiyor gibi... tek sorun küçükken eren diye çok gıcık olduğum bir çocuk vardı, tam odaklanamıyorum o yüzden. muh negro
Öne çıkan mesajlar