Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 BabacumMostors said: hikaye şöyle mi bitecek acaba? titanlar aslında organik mechalarmış, daha doğrusu o şekilde tasarlanmasına rağmen daha sonra tasareımdaki kaçınılmaz bir hata sonucunda şimdiki duruma gelmişler ben şunu da düşündüm. hatta baya tartışma dönmüştü boyundan kesilince ölmelerinin mantıklı bir açıklaması oluyor. bir çeşit bağlantıyı kesiyorlar sanırım. çünkü normalde human titanlarda, kullanıcı tam boyunda bulunuyor. yani boyundan o şekilde kesilirse, zaten içinde bulunan kullanıcı insan da ölür. armin kılıcını falan sokmuştu hatta, eren'in kola girmişti. normal titanlara ne gibi bir etkisi oluyor onu söylemek şuan mümkün değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 watasiva gundamu dicek eren sonra işte bişiler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Fly said: annie o kadar cirkin degil :< jew nose var bir de burun falan birebir ayni. bakislar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bu tabletin... Spoya alamiyorum neyse goren olduysa ozur dilerim Yuz yilin en gereksiz icatlarindan birinin bu boktan aletler oldugunu su tatilde iyice anladim. Pcden vazgecen kafama sokayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abi şaka mı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 teoriler solid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://fenglee.com/game/aog/ Oyunu uzun zamandır oynamıyordum, bayağı değiştirmişler. 2 yeni karakter eklemiş, Levi nin speciali çok iyi. Armin i çok az oynadım ama hareketi ne işe yarıyo anlamadım. Kanca olayı bayağı nerflenmiş, yere kanca atarak hızlanmak yok artık. Ama zıplama ve dodge roll gelmiş(zıplayıp yere kanca atmak ta mümkün ama eskisi kadar hızlı değil) Binaları bayağı güzelleştirmişler artık üzerlerinde koşabiliyorsun filan ama yine de tuhaf biraz (ama çatı üzerinde kayma filan var çok güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 18'in çıkan ilk subı indiriyorum şuan portekizceden çevirmişler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ahahahah dünyanın en kötü translationı falan çıktı neyse horriblesubs çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 off çok iyi gidiyor abi ya 30 snde kapattığım fansubsdan http://i.imgur.com/9NZXhAq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 çok heyecanlı yerde bitti, iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Aynen, alt yazı berbat. horrible go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 18 attan havaya ziplayip arkadasini doneni levi sandim lan, aklim cikti bi' an ahahahahaflkdsjlfksdjaf. bu herifler ogrendi bu isi ya. bitirdigi yer falan da cok fenaydi. agzina vurasim geldi. eren kuchiyose no jutsu basar simdi. sonraki, ya da ertesi bolume aksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 18Everyone , cover your ears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 o neydi gız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Ben nyaa'dan gg versiyonunu indiriyorum. Görüntü de altyazı da çok güzel. Bu arada anime inanılmaz iyi, bu kadar iyi çıkmasını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Xenus said: off çok iyi gidiyor abi ya 30 snde kapattığım fansubsdan http://i.imgur.com/9NZXhAq.jpg abi hangisi bu gg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yok şu http://www.nyaa.se/?page=view&tid=461827 cruncyrolldan 1 saat önce falan çıkmıştı anime stream sitelerine yüklemişler birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9zciS442JWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 19 amma drama döndü ya. levi da istersen tüm planı pic edebilirsin diyor resmen ahaha bölümün yarısı flashbacke gitti ama çok tempolu gidiyordu birkaç bölümdür. en azından sonunu bağladılar böyle birşey planlandığı belliydi zaten. kesip çıkaracaklar sanırım içinde kim varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 19 HENÇOOOOOOOOOO amma ali cengiz oyunu döndürdüler, bir twist var belli ki preview'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Tertemiz çiziyo çocuklar. Shounen mounen ama ugrasıyor herifler. 19 Tipi Annie'ye çok benziyor, o çıkarsa büyük dram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 based redjuice http://i.imgur.com/OCpWcPO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sonu hariç bayık bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Tertemiz çiziyo çocuklar. Shounen mounen ama ugrasıyor herifler. 19 Tipi Annie'ye çok benziyor, o çıkarsa büyük dram var. spo bence kesin annie ya acayip benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar