samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 mkv indireyimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 indirmedim, hiç gereği de yokmuş zaten ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Xenus said: şu marco'nun ölümü, hemşire kadın tepkisi vs. baya kuşkulu geldi bana birşey çıkacak onun altından evet, gören var mı falan diye sordu ama geçiştirdi hemşire. Bir de sıçmık gibi bişi vardı onu anlamadım tam. https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/970110_176639939161861_173755979_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 samaella said: Xenus said: şu marco'nun ölümü, hemşire kadın tepkisi vs. baya kuşkulu geldi bana birşey çıkacak onun altından evet, gören var mı falan diye sordu ama geçiştirdi hemşire. Bir de sıçmık gibi bişi vardı onu anlamadım tam. https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/970110_176639939161861_173755979_n.jpg o sıçmık değildi galiba, devlerin sindirim sistemi olmadığı için yediği insanları sonra kusuolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mortisin dediği doğru. Cümle şeklinde geçti zaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 samaella said: Xenus said: şu marco'nun ölümü, hemşire kadın tepkisi vs. baya kuşkulu geldi bana birşey çıkacak onun altından evet, gören var mı falan diye sordu ama geçiştirdi hemşire. Bir de sıçmık gibi bişi vardı onu anlamadım tam. Sıs lan zibilyon tane adam öldü zaten senin dramanla mı uğraşıcam tarzında geçti gibi geldi bana. Cesetler çürümeye başlarsa salgın hastalığa sebep olur diye çabucak kimler öldü sayıp cesetlerden kurtulmak istiyorlar haliyle. Ayrıca sıçmık değil kusmuk. Açıkladılar orada. Sindirim sistemleri olmadığından yediklerini sindiremiyolarmış, o yüzden daha fazla yiyemeyecek kadar tıka basa doyduklarında kusarak midelerini boşaltıyorlarmış işte. (Hatta daha önceki bölümlerde titanların yaşamak için herhangi bir şey yemeye ihtiyaçlarının olmadığından insanları sebepsiz yere yediklerinden filan bahsetmişlerdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 gayet uykusuzluk bakisiydi abi o. uzerinde duracak bi' durum yoktu bile bence. marcos da random olmus yani. tanidik birini oldurmezse olecek hastaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hemşire olayında haklısınız shell shock effect diye birşey var sonuçta. ama marco'nun altından birşey çıkabilir. soğukkanlı gözüken annie marco'ya neden o kadar gomen nasai çekiyordu. reiner pek takmadı bile. o sahne bana enteresan geldi. birde eren'i gördükten sonra daha armored titan ile colossal titan'ın gibi anormallerin de insan olma olasılığı üzerinde durmamaları enteresan. kendisini kanıtlamasına rağmen, hala eren'e artislik yapıyorlar. military piyon muamelesi görüyor. eren recon corps'a girdiğine göre daha detayına girilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 "gommennasai" ona değildi, başka sahneler. o dediğin husus üzerinde çok kısa imada bulundular ayrıca konuşurken sonlara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Jim_E_Rustler said: şu koyduğun imaj hayvan gibi spoiler olabilir yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sam said: "gommennasai" ona değildi, başka sahneler. o dediğin husus üzerinde çok kısa imada bulundular ayrıca konuşurken sonlara doğru. doğru sahneyi tekrar izledim, maneuver gear'ı yok marco'nun, ötekisinde var. ama marco değilse daha saçma kime bu kadar üzülüyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Jim_E_Rustler koyduğu resim spoilermıydı bilmiyorum ama gizledim. Mangasını okuyan arkadaşlar varsa yeni konu açıp oradan devam edebilirler veya bu threade attıkları msglarda manga spoilerı diye belirtmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 xenus xenus, göstermedi onu ben de merak ettim ama bilinen bir karakter değildi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 sam evet doğru o imayı şimdi farkettim sen söyleyince. recon corp'un bundan eren'den önce haberleri bile olabilir. o yüzden eren'e karşı böyle önlem almışlar anlaşılan. levi tam güvenemediğine göre başlarına gelmiş birşey var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 beyler kendi aranızda konuşmayın sjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 gozlerim beni aldatti mi yoksa texture verilmemis tugla mi vardi bir sahnede boyle mor mor yuh arkadas, para basmiyor mu bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 senin indirdiğin release'de yada codeclerde bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://kotaku.com/a-thousand-death-threats-against-a-popular-anime-creato-631792221?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 "hayır heinz guderian'ı model aldım" deseydi, tezek fırtınası çıkmazdı heh. işte bu yüzden devamlı avrupa'yı işliyorlar yakın tarihten ilham gerekince lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 levi fırfırcıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 levi: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m33zngvygJ1qjfeouo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 levi bildigin maskeli drizzt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 mangasının yeni sayısı çıkmış 47 sayfa boyunca hiç bişi anlatmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 fosforlu kedi var 47de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar