Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Walrus

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

şu marco'nun ölümü, hemşire kadın tepkisi vs. baya kuşkulu geldi bana birşey çıkacak onun altından

evet, gören var mı falan diye sordu ama geçiştirdi hemşire. Bir de sıçmık gibi bişi vardı onu anlamadım tam.

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/970110_176639939161861_173755979_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Xenus said:

şu marco'nun ölümü, hemşire kadın tepkisi vs. baya kuşkulu geldi bana birşey çıkacak onun altından

evet, gören var mı falan diye sordu ama geçiştirdi hemşire. Bir de sıçmık gibi bişi vardı onu anlamadım tam.

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/970110_176639939161861_173755979_n.jpg

o sıçmık değildi galiba, devlerin sindirim sistemi olmadığı için yediği insanları sonra kusuolarmış.

Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Xenus said:

Sıs lan zibilyon tane adam öldü zaten senin dramanla mı uğraşıcam tarzında geçti gibi geldi bana. Cesetler çürümeye başlarsa salgın hastalığa sebep olur diye çabucak kimler öldü sayıp cesetlerden kurtulmak istiyorlar haliyle.

Ayrıca sıçmık değil kusmuk. Açıkladılar orada.
Sindirim sistemleri olmadığından yediklerini sindiremiyolarmış, o yüzden daha fazla yiyemeyecek kadar tıka basa doyduklarında kusarak midelerini boşaltıyorlarmış işte.
(Hatta daha önceki bölümlerde titanların yaşamak için herhangi bir şey yemeye ihtiyaçlarının olmadığından insanları sebepsiz yere yediklerinden filan bahsetmişlerdi)

Sosyal ağlarda paylaş

hemşire olayında haklısınız shell shock effect diye birşey var sonuçta.

ama marco'nun altından birşey çıkabilir. soğukkanlı gözüken annie marco'ya neden o kadar gomen nasai çekiyordu. reiner pek takmadı bile. o sahne bana enteresan geldi.

birde eren'i gördükten sonra daha armored titan ile colossal titan'ın gibi anormallerin de insan olma olasılığı üzerinde durmamaları enteresan. kendisini kanıtlamasına rağmen, hala eren'e artislik yapıyorlar. military piyon muamelesi görüyor. eren recon corps'a girdiğine göre daha detayına girilir herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...