knox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Silphatos said: ekim değil ocak 2016 değil mi mgo 2016 uvey evlat pc icin o tarih. konsollarda ekim basinda acilacak
df Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Laurelin said: kizillelma said: Neti kapatmak tam çözüm değil Someone just stole 10k biological material and fuel resources from me while I was offline As if gathering materials isn't hard enough already ♥♥♥♥ you konami http://steamcommunity.com/app/287700/discussions/0/527274088391986559/#p44 hayir cozum, servera baglanmadigin surece kimse bisi calamaz single player oyunundan, offline olan makinaya mudehale edebilme diye birsey olsaydi butun ulkelerin en hardcore askeri sirlari dokulmustu internete oyunu her actiginda connect edip offline iken olan biteni sync ediyor iste oyun, oyun servera baglanamaz ise sync olmaz bu kadar basit ya, amma buyuttu gerizekali amerikalilar. always online forceliyan bir oyun olsa cidden anliycamda yok yani olay o diil iki farkli yontem ile cozumu bu kadar kolay bisi icin tatava yapilmasina degmiyor yani :P tam tersi kekolar saveleri kullanicinin bilgisayarinda tuttugundan hayvan gibi abusea acik ve kalici olarak kayip yasamak imkansiz, save yedeklemek o kadar basit birseyki alti ustu klasoru acip ctrl+c ye basip sonra desktopta ctrl+v yapicaksiniz, biri silerse tam tersi adamın download'ı vardır başka net işi vardır arkaplanda. bu mantıklı bir çözüm değil herkes için.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sen direnmeye basla simdiden bol sanslar :D para verdigin oyunu yarida birakan sen olucan sonucta, refund yapabiliosan np de gorudgum en sacma protesto bicimi belki 20 sene sonra ozur dilerler tabi bi japon firmasinin acik acik "hata yaptik ozur dileriz" dedigi daha once gorulduyse :P
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Laurelin said: sen direnmeye basla simdiden bol sanslar :D para verdigin oyunu yarida birakan sen olucan sonucta, refund yapabiliosan np de gorudgum en sacma protesto bicimi belki 20 sene sonra ozur dilerler tabi bi japon firmasinin acik acik "hata yaptik ozur dileriz" dedigi daha once gorulduyse :P Konami binası basıp cam pencere indirme fikri ortaya atıldı. Ancak adamlar dövüş sanatı biliyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 df said: adamın download'ı vardır başka net işi vardır arkaplanda. bu mantıklı bir çözüm değil herkes için. nasi yani? neti oyuna girerken kapayip loadan sonra alt tab yapip acinca downloadlar o 2-3 dakikada yalanmi oluyor? :P modemi kapayin filan diyen yokki, wirelessi oyuna girerken otomatik baglanti olmasin diye disable edip oyunu actiktan sonra enable edicen, ole ahim sahim zor bisi degil bu
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ha millet sunun 20 kati ile ugrasti bide windows 10 icin, bu kadar basit cozum olmasa gidip direk host dosyasindan konaminin serverlari bloklanabilir ve bir daha oyun baglanmak zorunda kalmaz ama bu kadar basit bi cozum varken niye hosts dosyasi ile ugrasirki biri?
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bırak gitsin malı mülkü, nick versin hatta biz götürelim containerları
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Fobumuza biz offline kende saldırılmıyor mu? Ben insanlar ondan şikayet ediyor sandıydım. Hani sen oynamıyorken, savunamıyorken gelip çalabiliyorlar filan?
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ciddi bir ateş Duvarı yazılımınız varsa Oradan oyunu tehlikeli bağlanmasın listesine alıp rahatlama yolunu seçenler var.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 progamer said: Fobumuza biz offline kende saldırılmıyor mu? Ben insanlar ondan şikayet ediyor sandıydım. Hani sen oynamıyorken, savunamıyorken gelip çalabiliyorlar filan? Eğer fob kurmuş isen bu dediklerine maruz kalanlar var. Belgelemişler. 22 görevden önce önlem gerekiyor.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Lopeth said: bırak gitsin malı mülkü, nick versin hatta biz götürelim containerları Hakkaten ha amma konuşulmuş, benim de çalasım geldi şimdi asdafg
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ben yarın dalacam birine. Bakalım ne olacak. Bi de konteynır olmayan base development gibi expansionlar yapmayınca malzeme nasıl çalıyorlar anlamadım açıkçası.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 knox said: Silphatos said: ekim değil ocak 2016 değil mi mgo 2016 uvey evlat pc icin o tarih. konsollarda ekim basinda acilacak :( master race powa
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 boss'un koyunlara karşı niye bi zaafı var ya. Bütün helikopter keçi koyun resmi doldu dsf
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 oyun bitti cok acaip duygular içerisndeyim beni yanlız bırakın bugun kojima kapıyı çalsa saglam bir dayak atıp sonrada sarılırım galiba
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 FOB rezaleti baya büyükmüş. Derinine inince kokuyor. Tek kişilikte Oyuncuların kullandığı tüm hileler fob ta aynen geçerli. KOnami üstüne tüy dikiyor.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Daesu said: oyun bitti cok acaip duygular içerisndeyim beni yanlız bırakın bugun kojima kapıyı çalsa saglam bir dayak atıp sonrada sarılırım galiba 45? 46?
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yes ? sadece 2 tane total stealth extreme bilmemne aynı görev olan şeyi atladım şimdilik. şu cut contentler scaneler nerde ya bulamıyorum nette?
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Video var eldeki materyalle yapmislar, mission 51 diye aratcan
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Heh saol Bitirmeyen acmasın Venom snakende motorlu görüntüleri vardı , laf olsun diye koydugunu sanmıyorum , %100 bitirince baska bişeyler diye laf duymustum bulursanız salın - Telde paticik işkencesi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Major major spoiler, true ending bitirmeden yaklaşmayın True ending'i geçtim, mission 51 footage seyretmeden de yaklaşmayın https://www.reddit.com/r/metalgearsolid/comments/3kbjuq/spoilerish_somethings_coming_on_911/
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 http://i.imgur.com/YYTERUI.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/731/518/7d9.png
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Oyle bisey olursa ilk cocugumun adini kojima koyarim
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 such a lust for revenge http://www.youtube.com/watch?v=31dsolM10ng http://www.youtube.com/watch?v=aC0IJhMFLDg
Öne çıkan mesajlar