knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 abi ben ne diyorum sen ne diyorsun ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kazım > snake > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Nwm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Yok abi millet physical copy satın aldı oynuyor çatır çatır diyor adam da Day One edition fiziksel olmasına rağmen açtırtmıyor olması gerekmiyor mu oyunu ya tarihi gelmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Belki kojima delikanlilik yapip fiziksel kopyalara net zorunlulugu koymamistir diycem ama sanmiyorum Ki zaten böyle birşey olsa twitchten 100 binler izliyor olurdu şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Edriel said: df said: 16gb fln boyutu. 16mb ttnet ile bile 6 saatte çekilir rahat. steam server uçmazsa. 16 mbit ile steam serverlarindan saniyede 2mb dl görürsün dk da 120mb saate 7.5 gb nerdeyse 3 saatte 20gb dl edebilirsin tam kapasite ile 16mbit ile tam verim olmuyo. 1.3 - 1.4 arası gidip geliyor ortalama ttnet'in 16'sı. 4-5 saate iniyor bu boyutta bir oyun. steam kaldırabilirse tabi herkes abanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xaenin said: Yok abi millet physical copy satın aldı oynuyor çatır çatır diyor adam da Day One edition fiziksel olmasına rağmen açtırtmıyor olması gerekmiyor mu oyunu ya tarihi gelmeden? niye actirtmasin abi? oyun mmo degil bisi degil, konsolum var demissin hic mi oynamadim single oyun ya takiyorsun cd yi yuklemesi varsa onu yapiyor sonra go. neogafta falan bi ton insan almis oyunu oynuyor http://i.imgur.com/KxYmwFz.jpg burda da bingildak aldi sanirim. benin f.listte bir tane yabanci arkadasda erkenden almis oynuyor suan mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sebebini bilmemekle birlikte bende oyun yuklenirken online serverlara baglanmadi (henuz online serverlari aktive etmemis olabilir, baglantim sicmis olabilir o sirada vs vs), o yuzden catirt diye acmis olabilir. Ethernet kablosunu cektim tabi hemen konsoldan ahaha. Baya 5 saattir oynuyorum yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Elleri kırılasıcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://imgur.com/6Nb3Wjf Spolier yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 hahaha abi avuntu çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 2. görevden spoiler abi stealth olarak yapmanın ne avantajı var? ben direkt yardırdım ama bi ach gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 oo spoilerlar gelmeye başladı görüşürüz dostlar 2 hafta yokum ben alıp bitirene kadar cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Day One edition dediği içinden ekstra şey çıkması. Fiziksel oyunu durdurma şansları yok harbiden. çatır çatır oynuyor işte millet. Multisi çalışmıyor bir tek serverlar açık olmadığı için. Hani ilk defa bu oyunda olan bir şey değil ki konsol oyunları hep çıkış tarihinden erken düşüyor zaten Kadıköy'e filan. Kaç oyunu daha oyun çıkmadan bitirdim öyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 En ufak önemi yok sindire sindire uzata uzata her tape i dinleye dinleye oynanbilecek mmo gibi at koşturup oynancak oyun değil zaten. Şunu bitirmemek için her ayrıntıyı yapmaya çalışırım garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 jelly yapmayın gereksiz paranız olunca her platformda yer alırsınız işte. bu hafta sonu yaya yaya bitireyim de exclusive until dawn geçecem. o da inanılmaz yorumlar alıyor. sonra pc'de replay yaparım mgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 3 te 1 fiyatina alip cok daha iyi grafiklerle bir headshoot icin kanser olmadan (en az 27273738 defa yapican) mousela oynayacağım için 1 ay sonra bile oynarım missss. Haftalar ayrilabilecek içerik olduğundan yeto gibi fast run da yapmıycagmdan doğru yerde doğru şekilde oynamak tek win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bingildak said: jelly yapmayın gereksiz paranız olunca her platformda yer alırsınız işte. bu hafta sonu yaya yaya bitireyim de exclusive until dawn geçecem. o da inanılmaz yorumlar alıyor. sonra pc'de replay yaparım mgs. Bence önce Until Dawn'u bitir sonra 1-2 hafta sindire sindire MGS oyna abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Abi şurda ki hype in gazina gelip son dakika da seriyle alakası olmayan adam 200 küsür lira oyuna bayılıp spoiler icinde "ee bu oyunda stealth bitirmenin artısı ne" diye soruyor ahuaahha bırak bitirsin 2 günde cutscenleri skipliyerek falan daha iyi onun için kafasını karıştırma >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 başlık uplanıyor ama bende mesaj yok. sanırım göz yaşları sel olmuş. zenginin parası yine züğürdün çenesini yormuş. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b5/7f/f7/b57ff78210fd5626f23dd81f1037b4eb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xaenin said: bingildak said: jelly yapmayın gereksiz paranız olunca her platformda yer alırsınız işte. bu hafta sonu yaya yaya bitireyim de exclusive until dawn geçecem. o da inanılmaz yorumlar alıyor. sonra pc'de replay yaparım mgs. Bence önce Until Dawn'u bitir sonra 1-2 hafta sindire sindire MGS oyna abi. ikinci defa oynarım ztn ya, content çok iyi şu ana kadar. tek tip bitirmeyi desteklemiyor görevler. her türlü replay istiyor. ikinciyi pc'de dönücem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ben de Amerika'dan dönünce bi tane de PS4 alayım bari de Until Dawn oynayıp koyarız bir kenara Uncharted çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ayrıca kalitesiz reklam yapıcan diye kendini rezil etmeseydin iyidi. + ben seni ignore ladım ama icim icimi yiyor acip okuyorum sonra yine kapamis gibi yapiyorumu cok guzel anlatmisin heyecanli double postunla ahahahahahahahah. Yazık haklı olamiyorsan susucaksin duck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://new2.fjcdn.com/comments/5094882+_2a29026825c51f0fd8e6d3580de03735.jpg olur bebeğim, esintiyi sen de arkana al. göz yaşları dökülürken, exclusive deneyimi bir farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bu edriel, editörün gerzeklik tahtına göz dikti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar