Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xaenin said: Aşkım adam hareketlerini anticipate edip bi türlü kurşun yemiyodu ya hani, her sıktığını fışkıtı fışkıtı dodgeluyodu. PS controllerını 1. slottan çıkarıp 2.'ye takıyordun, o zaman okuyamıyodu aklını. Zamanında büyük gimmickti. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)))) Ha, ben bunu biliyorum. bi an bilmediğim bi gimmick var diye çok korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ahah bir iki soruşturdum Dubai'de, gerçekten de bazı dükkanlar release date'ten önce satıyormuş oyunu. Hai guyz http://i.imgur.com/0nuDtTx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 istinye park dnr'da gördüm ben dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 nası lan ben dün pre order ettim ps 4 e hala 5 gün diyodu ansı satıyolarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Steam de 89 TL Fırsatı kaçırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 day one onlar, oynayamıyorsun release olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Pc'ye cikacak oyunu konsolda oynamak plebzi hastaliginin en buyuk habercisidir. Pc'niz varsa iki gun erken oyniycam diye kendinize bunu yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Zaten Day One edition diyo ayol, nasil oynicaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xaenin said: Pc'ye cikacak oyunu konsolda oynamak plebzi hastaliginin en buyuk habercisidir. Pc'niz varsa iki gun erken oyniycam diye kendinize bunu yapmayin. hahaha nasıl sinir olmuş bi an http://7-themes.com/data_images/out/17/6827695-jelly-wallpaper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 o işlerde bi kolpa var yalnız. benim ankarada oyunları aldıgım bi yer var. adam bana oyunların dünya release date'inden 5 gün önce getiriyo veriyo oyunu kutulu. hatta bazen isteyen olursa öyle 5 gün bekleyemem falan geçsin benle iletişime, ben size alıp yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bingildak said: Xaenin said: Pc'ye cikacak oyunu konsolda oynamak plebzi hastaliginin en buyuk habercisidir. Pc'niz varsa iki gun erken oyniycam diye kendinize bunu yapmayin. hahaha nasıl sinir olmuş bi an http://7-themes.com/data_images/out/17/6827695-jelly-wallpaper.jpg Lan 15 dakikaya istinye parka gidicem, alirim oyunu, xbone yoksa ps4 de alirim gerekirse. NE JELLY OLCAM HALIM VAKTIM YERINDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2013/11/captain-picard-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xaenin said: Pc'ye cikacak oyunu konsolda oynamak plebzi hastaliginin en buyuk habercisidir. Pc'niz varsa iki gun erken oyniycam diye kendinize bunu yapmayin. bak tam jelly ya. kocaman ekranlı led tv imde mabadımı yayarak oynayacağım olum sen daha download ederken fdgdfgdfgdfdfg (aslında pc im yetmiyo kasıyo habire yoksa PC ye alacaktım ama olsun) sen download ederken....sen download....download.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 İstinye Park vurgulanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 hdmi kablo ve keyfine göre bir kontrolöre bakar o keyif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Civcivhead said: hdmi kablo ve keyfine göre bir kontrolöre bakar o keyif bide pre load sdlfkjdslf ....downloading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 OYNAMAYIN İTLER samimi tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ps4 bundle gelecek mi acaba yakında benim pc kaldırmıyor kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 çok özür dilerim ps4 de oynicam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 gerçekten özür dilerim allah belamı versin pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 aynı gün feza oyuna da düşer mi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xaenin said: Pc'ye cikacak oyunu konsolda oynamak plebzi hastaliginin en buyuk habercisidir. Pc'niz varsa iki gun erken oyniycam diye kendinize bunu yapmayin. Yardıma geldim azizim Edit: iyi bağlantısı olan consoleculardan daha önce oynayabilecek oyunu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bitch please ! :))) ......DOWNLOADING...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 afedersin konsolcu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Oo haters gonna hate olmus ahahahah. Day one edition diyorduk degil mi: http://imgur.com/6TIcdYm Spoiler bile vermiyorum, hala ps4 day one edition geyigi yapiyorsunuz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar