GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Oski said: hard copy alican moruk. kutuyu acip kokliycan. ele gelicek aynen katılıyorum, ele gelecek (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 PC için CDKeyler 32 USD civarında, var mı benzer rakamlar yakalayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 reampage said: kaça geliyor psnden alınca ortak ? maks 60tl ye falan geliyor 60 dolar oluyor bir oyun. ortak girecek varsa bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Red, donanimhaber'den birini bul bence. veya memurlar.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ahaha niye ya burdan kaç defa ortak oyun aldık milletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Alirdim da ps3 u biraktim maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 said: Platforms Reviewed: Xbox 360, Playstation 3 Release Date: 3/11/14 Embargo Lifted: 3/11/14 -------------------------------------------------------------------------------- •Metacritic Score - 92 -------------------------------------------------------------------------------- •IGN - 9/10 Dark Souls II is a smart, massive, and incredibly rewarding sequel. It’s crammed with deep systems, tense encounters, and enough clever multiplayer and New Game Plus elements to make me want to restart the second I saw the end credits. Not all of the tweaks and additions worked out for the best, but with such great enemies and levels to fight and explore, Dark Souls II made 60 hours of pain and agony so much fun they flew by in a heartbeat. -------------------------------------------------------------------------------- •Gamespot 9/10 Dark Souls II is loaded with secrets and surprises, and even though I have finished the game once, there are so many elements I am still uncovering. I may not have yet unveiled all there is to know about this beastly game, even after 80 hours of play, but I do know this: I will be adventuring through Drangleic for many months to come, sure to be haunted nightly by the disturbing gazes of the faceless titans that tenderize my flesh with their two-ton hammers. -------------------------------------------------------------------------------- •Gametrailers (single-player review) (Minor (mid-level boss) Spoiler Warning!) -------------------------------------------------------------------------------- •Rev3Games - 4/5 (Heavy Spoiler Warning!) (You will feel bad after spoiling one of the bosses in here.) -------------------------------------------------------------------------------- •Destructoid - 9/10 Rest assured if you liked Dark and Demon's you will like Dark Souls II. I was skeptical at first given the proposed changes, but ultimately I had an enjoyable time as I was aimlessly exploring its world and dying over and over to its bosses. Although the loss of Miyazaki stings a bit (particularly in the boss design department), I think this new team did an excellent job without him, and I'd love to see yet another Souls entry as soon as possible. Prepare to die, my friends. -------------------------------------------------------------------------------- •Polygon - 9/10 But you know what? I did survive, and damn it, I'm proud of that. The Souls games have rarely been about fun, but Dark Souls 2's smart tweaks and concessions brought out positive emotions even amidst the pain and exhaustion. It's still a stressful experience, but it's easier than ever to recognize the brilliance in those moments of triumph that make it more than worth the struggle. -------------------------------------------------------------------------------- •OXM - 8/10 A true sequel, Dark Souls II has some new ideas, but hews closely to its predecessor's template. Game mechanics are improved in nearly every way, but it struggles to separate teasingly vague from painfully obtuse -------------------------------------------------------------------------------- •Escapist - 4.5/5 A few of the first couple bosses could stand to be a bit more interesting, but these are ultimately just nitpicks. What could very well have felt like little more than a new New Game+ for Dark Souls manages craft another experience I'll happily sink hours and hours into. Bottom line: Dark Souls II is Dark Souls refined and given an extra layer of polish. Recommendation: It's the best RPG released this year. -------------------------------------------------------------------------------- •GameInformer - 9.75 Dark Souls II respects you enough to assume you can figure things out, despite having perhaps lost some of these sensibilities by playing other titles that walk you through on tether from start to finish. As a result, the rewards and achievements are that much more satisfying. It’s only March, but Dark Souls II stands tall as a potential game of the year. -------------------------------------------------------------------------------- •Kotaku - Yes After it was announced, many people including me wondered and hoped that Dark Souls II would still be Dark Souls. On a some level, it is. The 'soul' of Dark Souls, that cruel yet fair sense of respect, is still there in all its unadulterated glory. But on another level, Dark Souls II is something much more — a game that carefully considers its lineage at every turn, makes significant and complex departures from the formula when it needs to and expands its scope. -------------------------------------------------------------------------------- •Gamesradar - 4.5/5 A fantastic sequel that lives up to its namesake, Dark Souls 2 is an action RPG that's challenging and rewarding in equal measure. http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/2043a5/launch_day_official_dark_souls_2_review_megathread/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Nuuveem'den kaptım, 85 TL, Steam with pre-order bonuses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 oyunun online kismi, psn serverlarinin kotulugune ragmen gayet guzel isliyor. sanirim pool baya genisletmisler ya da seri eskiye nazaran 3-4 kati daha populer belki ondandir. fps fena degil, arada bi zone degistirirken sapitabiliyor, en azindan blighttown veya new londo ruins daki gibi fps'in yerlere dusmesi soz konusu degil. grafikler idare eder. adim basi bonfire koymuslar, FT yetmiyormus gibi. yeni zonea giriyorsun, iki adim ilerde hemen bir bonfire oluyor. enemy AI, asiri agresif yapmislar super olmus. stamina management, demon's soulsdaki gibi olmus, yani zor. cok fazla tuzaklar var, ikili uclu sekilde saldiriyorlar cogu zaman. oyunun zorlugu guzel, olunce hpniz dusuyor kademe kademe, human effigy(yeni humanity) kolay bulunmuyor zaten kisaca hp yari da takilmak zorunda kaldiginiz oluyor. ha unutmadan estus flask konusuna deginim, dark souls daki gibi bol kepceden ardi ardina flask cekmek diye bisi yok, soyle diyim estus flask DS2 de i-na-nil-maz degerli, icmeye kiyamicaksiniz o kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 elim ayağım titriyor, pc'de oynayacağım, konsolda başlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 vakit spoiler yememek için inzivaya çekilme vaktidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 tuto ve +10 dk gameplay den sonra ben de bıraktım izlemeyi, let the hype begns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 knox said: oyunun online kismi, psn serverlarinin kotulugune ragmen gayet guzel isliyor. sanirim pool baya genisletmisler ya da seri eskiye nazaran 3-4 kati daha populer belki ondandir. fps fena degil, arada bi zone degistirirken sapitabiliyor, en azindan blighttown veya new londo ruins daki gibi fps'in yerlere dusmesi soz konusu degil. grafikler idare eder. adim basi bonfire koymuslar, FT yetmiyormus gibi. yeni zonea giriyorsun, iki adim ilerde hemen bir bonfire oluyor. enemy AI, asiri agresif yapmislar super olmus. stamina management, demon's soulsdaki gibi olmus, yani zor. cok fazla tuzaklar var, ikili uclu sekilde saldiriyorlar cogu zaman. oyunun zorlugu guzel, olunce hpniz dusuyor kademe kademe, human effigy(yeni humanity) kolay bulunmuyor zaten kisaca hp yari da takilmak zorunda kaldiginiz oluyor. ha unutmadan estus flask konusuna deginim, dark souls daki gibi bol kepceden ardi ardina flask cekmek diye bisi yok, soyle diyim estus flask DS2 de i-na-nil-maz degerli, icmeye kiyamicaksiniz o kadar diyim. Okudugum yorumlardan anladıgım kadarıyla oyun Demon's soulsdan da Dark souls'dan da kat be kat zor olacak, ya benim de bu noktada contalar atıyor işte. Zaten Dark soulsu bitiremedim, ve yüz elli bin kez ölmekten gına geldi Dark Souls II'yi alıp üçyüz bin kez mi ölücem yani? hayır abi o kadar ölmekte bi süre sonra bayıyor oyuncuyu işte, gına geliyor gebermekten. Oyunun ne kadar güzel olduğu ne kadar harika olduğu konusunda sizinle hemfikirim ama bu ölme meselesi bi noktadan sonra abarıyor. Hatta öyle bi noktaya geliyor ki bi süre sonra, sanki zevk almak için oyun oynamıyorum da oyunu, oyunda ölmek için oynuyormuşum gibi oluyor. Dark Souls'u bitiren patilerden de eminim ki yüz elli bin kez ölerek bitirmişlerdir, Dark Souls II'de de bunun abartılı halini yaşayacaksak sanırım ben orada yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 jaysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Sende bir yetme sorunu var o zaman, bir sure sonra olmemeyi ogrenmis olman gerekiyor, combo lari biliyor oluyorsun, dolayisiyla ne zaman vuracagini ne zaman kacagini da biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 o yetme sorunu bence sende doğuştan var ama okonuya girmeyelim şimdi. Oyunda kesmeye çalıştığın bossla dövüşerek daha doğrusu ölerek öğreniyorsun, ne kadar o bossa ölürsen o kadar onunla nasıl savaşacağın konusunda tecrübe sahibi oluyorsun. Her bossun birbirinden farklı özellikler taşıdığı göz önüne alınırsa, her yeni bossla savaşmaya başladığında eski öğrendiğin taktikler işe yaramayabiliyor ve yeniden ölerek bir öğrenme süreci başlıyor, oyun bu şekilde bitiriliyor zaten. ha sen 2 bossda öldükten sonra diğerlerini ölmeden bitiriyorsan sana hard core mode açsınlar ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 indirimden alırım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 İlk oyunda 3-4 boss/miniboss u olmeden kesmistim ama genelde 5-6 defadan sonra kesiyordum. Edi ile budu haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 izninizle ben söylüyorum arkadaşlar Dear Jester, GIT GUD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 demon's souls'dan zor degil cunku, fast travel sistemi var dark souls 2 de. zone basina iki uc bonfire dustugu olabiliyor. boyle bi sistem yapmasalardi daha zor olmus diyebilirdim. oyunun zorlugu , biraz sabir, stamina management ve reflekse bakiyor. zorlugu gozde cok buyutmeye gerek yok. limited respawn olayi var zaten, atiyorum bir zoneda, bir den fazla olunce (tam net sayisini bilmiyorum) moblar bir daha respawn olmuyorlar. dusmanlari bir daha cikartmak icin, bonfire ascetic onu kullanmak gerekiyor. bu item da moblari sadece respawn etmekle kalmiyor ustune guclendiriyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 dark souls gaayet basir bir oyundu demons souls a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 DS2 ciddi zor olucak şimdiden belli almadan önce düşün derim @JestersT dark souls; aslında boss lar zor değil şöyleki tek vuruş kaç uzaklaş tek vuruş uzaklaş tekrar tekrar.. arada range saldır aralarda varsa hp azalması click POT sonra tekrar devam böyle, atla deve değil yahu millet stat basmadan item almadan boss kesip oyunu bitiriyolar asıl zor olan bunlar. ekleme: şu grafikleriyle outdate kalan konsollara almam oyunu tavsiyede etmem alınmasını PS4 XBOone veya super HD pc beklemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Abi oyunun zorluğu pattern ezberleme 10 kerede yaparsın illa bir şekilde orası problem değil güzelliği zor olması değil o atmosferi gerilimi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 lan mob gelip tekme atıp beklemediğin anda dağdan aşağı atıyor lan. daha ruh hastası ne olabilir sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 DS'de hatayı Knight açarak yapmışım ben........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar