Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 baya baya kötü hayatımda duyduğum en kötü remix olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 educatedear'ın kötü videosu olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 2girl1cup remix daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Turk halkinin tatminsizliginden tatmin olmaya dogru gidiyor konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bu geyik baydı ya bi dütdüt lanet olsun hayat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AIPD8qHhtVU buna benzetmeye çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A8T6UYZxNUQ ya da şuna. ama bu çok iyi ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi güzel diyosunuzda edutadearın yaptığı autotune işi muslamic rail gun'dan da alexvegasın işlerinden de eskidir. kim kimden esinlendi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ha bu en son yaptığını beğenmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hadi bu topağa da koyayım da faydalanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sP4NMoJcFd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aman abi auto tune olayını educatedear başlattı demezsiniz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Educated Ear -> Eğitimli kulak -> Müzik zevki -> Müzik zevkinin iyi olduğu yönünde önkabul -> Müzik zevkinin iyi olduğunu otomatik olarak kabul etme -> Müzik zevkinin iyi olduğunu "AUTO" olarak kabul etme -> "TUNE" zevkinin iyi olduğunu "AUTO" olarak kabul etme -> "TUNE" "AUTO" -> AUTOTUNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi 10 saat boyunca izledim bağımlı yaptı beni askgdasgdk çok iyi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bunu yeni gordum ben dunden beri aklima geldikce seyredip kopuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bu pek güzel olmamış. Eski remixlerini daha çok beğeniyorum. beyblade sabri feat. şerif issı mashup favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 eski heralde ama bu çok iyiymiş lan sdhfusdhfauı 1:05 ve 2:14te çığlık attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar