Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasıl bi salaklık

Fin

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

okan bitmiş.

aynen, bu adam komikti bi aralar diye hatırlıyorum

olay hakkında facebook'ta şöyle bişey yazmıştım, madem topici açılmış buraya da c/pliyorum aynısını:

- kızın "protestosu" yanlış bence, çok daha basit bir şekilde söz alıp da sigaradan rahatsız olduğunu iletebilirdi
- okan bayülgen'in argümanları (neler neler oluyor kız sigaraya takmış gibi) kendi içinde tutarlı olsa da yaptığı şeyin yanlış olduğunu değiştirmiyor; sigaranın dumanı o kıza gelmiyordur (veya "gelmez", yakmamış sanırım sigarayı kendisinin de dediği gibi) ama önlerde oturan başka birine geliyordur. bir kural varsa o kurala uyulur, dumandan rahatsız olan herkes tek tek rahatsızlığını dile getirecek ve sen buna göre o kurala uyup uymamayı seçeceksin diye bir şey yok, nasıl ki boş yolda yanan kırmızı ışıkta geçmek serbest değilse, buradaki durumda da okan bayülgen'in sırf "salon büyük" diye sigara içmesi serbest olamaz. ayrıca sigara dumanının ne lanet bir şey olduğunu sigara içenler bilmez, bu yüzden "ordan nasıl etkileniyorsun ya" gibi tepkiler anlamsızdır.
- okan bayülgen'in saygısızlığı en son söz alan kzıa verdiği cevaplarla kendini aşmış zaten, her ne kadar şov yapmayı bilen bir insan olarak tavırlarıyla kalabalığı nasıl etkileyeceğini bildiği için sanatını konuşturup insanları güldürse de, oradaki insanların bir seçim yaparak okan bayülgen'in bu tavrını ödüllendirmemesi gerekirdi, ama artık insanlardan geniş bir bakış açısı beklemek çok şey istemek oluyor heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

kızın yaptıgı salaklık değil bence.ama gereksiz olmuş

ha yinede arkadaşlarının kızı desteklemesi gerekirdi.kız belli ki öyle tek takılan garibanlardan

aynısını orda popüler bi kız falan yapsaydı desteklenirdi.okan da nah konuşurdu bıdı bıdı

kız hakkaten dumandan rahatsız olmuş mudur bilmiyorum ama.kapalı alanda öğrencilerin karşısında sigara içmesi gereksiz ergence.dünyanın yarısı sigara içiyor.tiryaki dolu memleket.

misal cem yılmaz da içiyor.adam çıkıp bu tarz organizasyonlarda sigara mı yakıyor.sırf bu gereksiz cool olma çabasından göt edilmeliydi okan
Sosyal ağlarda paylaş

okan mikrofonu kıza veriyo kız yok diyo.

bildigim kadarıyla okan bayulgen bi programında soylemisti bununla ilgili biseyler gitmeden once demis ben sigara icmeden duramıyorum problem yaratıcaksa gelmiyim falan diye. kendi tv show unu yaparken de her reklam arasında manyak gibi iciyomus. hea haklı bi hareket degil yaptıgı kural kuraldır ayrı mesele
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kızın yaptıgı salaklık değil bence.ama gereksiz olmuş

ha yinede arkadaşlarının kızı desteklemesi gerekirdi.kız belli ki öyle tek takılan garibanlardan

aynısını orda popüler bi kız falan yapsaydı desteklenirdi.okan da nah konuşurdu bıdı bıdı

kız hakkaten dumandan rahatsız olmuş mudur bilmiyorum ama.kapalı alanda öğrencilerin karşısında sigara içmesi gereksiz ergence.dünyanın yarısı sigara içiyor.tiryaki dolu memleket.

misal cem yılmaz da içiyor.adam çıkıp bu tarz organizasyonlarda sigara mı yakıyor.sırf bu gereksiz cool olma çabasından göt edilmeliydi okan
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

kız gayet iyi dayanmış. mikrofon bile verilmemiş kendisine, konuşmak istemesine rağmen mikrofonu eline alıp sadece kendi sesini kitleye dinleterek alkışlatıp kıza faşist demesi... komikli. kızın cesaretine ve soğuk kanlılığına hayranım.

bunu diycem.

bi de o seyirci ne kadar leş imiş. bi de bunlar "üniversite öğrencisi" olcakmış. okan bayülgen her bağırıp çağırışında seyirci alkışlıyor.

gerçi okan'a da kızmamak lazım, tayyip ağababasından görüp özeniyor hep bunlara. halk da karşıdaki ne kadar bağırırsa o kadar alkışlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...