vandersarın hastasıydım ben de sonra karısını gördüm, sevgim ilahi'den pagan seviyesine düştü.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
THY kobe vs messi reklamı
yıllardır ülkeler arası uçuş yaptım. son 5-6 yıldır tövbe ettim thy ile gitmiyorum resmen. çok kötü şeyler yaşandı son thy uçuşumda ve anlatmak istemiyorum :(
ayrıca güney kıbrıs'ın eurocypria (şimdi battı bu şirket asdf) hava yollarında yediğim bezelyeli, patatesli, salçalı fırında köfte yemeğini geçen bir havayolu yemeği olamadı henüz.
çok lezzetliydi lan halen unutamıyrum
ayrıca güney kıbrıs'ın eurocypria (şimdi battı bu şirket asdf) hava yollarında yediğim bezelyeli, patatesli, salçalı fırında köfte yemeğini geçen bir havayolu yemeği olamadı henüz.
çok lezzetliydi lan halen unutamıyrum
Valla Avrupa disindaki pleb kitalarina gitmiyorum ondan yemek cok lazim olmuyor iki saatlik yol icin. Ickimi alir takilirim aga
En son dönüşte 4 saatlik yolda (business falanda değildi), tas kebabı, yanında hatırlamadığım başka bir yemek + sınırsız alkol vardı. Daha ne olsun abi sdf.
edit: Sınırsız alkol dediğim ben bira istemiştim. 25'lik varmış, 6 tane mi ne istedim sorun yoktu. Zorlamayım dedim daha fazla.
edit: Sınırsız alkol dediğim ben bira istemiştim. 25'lik varmış, 6 tane mi ne istedim sorun yoktu. Zorlamayım dedim daha fazla.
gecen hafta maldivlerden istanbula 8.5 saatlik ucusta borekli kahvalti, 2. ogunde de bi tane sandvic vermis thy.ehuehe.
arada malliklari oluyor.reklamla kalite yonetmeye calisiyor salaklar.
arada malliklari oluyor.reklamla kalite yonetmeye calisiyor salaklar.
Thy yemek konusunda baya iyi yahu, hatta ödül falan da kazanmıştı diye hatırlıyorum. Uzun uçuşlarda 2 çeşit menüsü oluyor genelde. Ayrıca Japonya'dan dönerken onigiri servisi bile vardı. Ama hostesleri pek bir bet suratlı.
Şöyle her uçuşla alakalı topik gördüğümde bu videoyu bir daha izlerim, bir daha imrenirim pilotluğa...
hafif viral müzikli ama harika görüntüler var.
- 11 ay sonra ...
Pistte hayvan kesme görüntülerini de araya çaksalarmış çok şık olurmuş.
Hehe.
Ama cidden çok güzel olmuş reklam yine.
Ama cidden çok güzel olmuş reklam yine.
abi peki yutuba "OMG SO PROUD" mesajları bırakan insanlar? nasıl eziklik lan bu, reklam ile gurur duymak falan ahaha
gecen bana 400 dolar kazik attigindan beri nefret ettim thyden
Öne çıkan mesajlar