Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY kobe vs messi reklamı

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

sanssizsansli said:

newfag ne ya gerzek gerzek yabancı ağızları kullanıyosun bir.

bu gösterdiğin yemekler iyi yemek göstergesiyse komik bir ironi var orta da çünkü alttakine benzer yemeği bundan 4 ay önce bindiğim thy yemeğinde yedim iki
üstteki yekpare hıyarı da yemessin eve götürürsün.
doymuyosun diye de kalıbıyla peynir versinler istiyosun ordaki gibi üç dört beş six seven eight nine ten. seversin ingilizceyi.

biraz daha çalkala, belki yazdıkların düzgün cümlelere dönüşür.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

he bone he sensin.

diyorum ki reklamlarda bilgisayarlı koltuklar lüks yemekler gösteriyorlar, ama uçağa binince standart koltuklar basit hizmet olunca o reklamlar çok anlamsız geliyor,
çıkıp "BÖYTÖ DÖ SÖRSÖNLÖR MÖ" diye anlamazlıktan geliyorsun.
ha böyle tripler atmak istiyorsan buyur meydan senin de, sonra newfag diyince de bozulma...
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz en son thy ile uctugumda hersey cok guzeldi ama, bu muzik film falan izlenen zimbirtidaki albumlerin aciklamalarina kopmustum. resmen o an kim varsa pc basina kafasina gore birseyler yazmis. beatlesin best of albumunde "muzige cok da bi katkisi olmayan ama fena da olmayan bi album" tarzi birseyler yaziyodu
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır ülkeler arası uçuş yaptım. son 5-6 yıldır tövbe ettim thy ile gitmiyorum resmen. çok kötü şeyler yaşandı son thy uçuşumda ve anlatmak istemiyorum :(
ayrıca güney kıbrıs'ın eurocypria (şimdi battı bu şirket asdf) hava yollarında yediğim bezelyeli, patatesli, salçalı fırında köfte yemeğini geçen bir havayolu yemeği olamadı henüz.
çok lezzetliydi lan halen unutamıyrum
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...